Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Pancsolás

>> 2009. szeptember 12., szombat



Bel Vidotti Scraps - Go ahead and dream
Cvisions_aqua_freesample
ecset: easyelements Bubble brushes
fontok: Broadway és Arial

Mostanában szinte nem is készítettem élmény-megörökítő oldalakat, pedig alapvetően ezért kezdtem el foglalkozni a scrapbook-kal. Úgyhogy ismét nekiláttam, visszafelé haladva: az első közös családi nyaralásunkat (na jó, csak egy hosszú hétvége volt, de akkor is...) kezdtem el feldolgozni. Sabee-nál olvastam a múltkor, hogy egy újság alapján készítette az elrendezését, és ez megmozgatta az én fantáziámat is. És találtam is egy hirdetést, ami nagyon megtetszett, ez alapján készült a jobb oldali elrendezés. A másikat már én tettem hozzá. Ezt az oldalt nem akartam túlcifrázni - azt hiszem, ehhez hozzájárultak (rainbow)Kata nyaralási oldalai is -, hiszen itt maguk a képek és a történet a lényegesek, így a tőlem szokásos fotó-piszkálgatások elmaradtak. ;)
Posted by Picasa

Read more...

Tekintet

>> 2009. szeptember 11., péntek



thaliris_earlyforautumn
Shabby Princess - Two Soon
americo_fb_bird
Centani_Designs_Jute_kit

Imádom Beninek ezt a képét. Már nagyon régóta készülök feldolgozni, most jött el az ideje. Annyira kifejező a tekintete, hogy mindenképp szerettem volna, ha nagyban is látszik - bár az is igaz, hogy alapvetően szeretem ezt a megoldást. A blog4scrap-en Csuti ajánlotta Thaliris Early for Autumn készletét, és rögtön beleszerettem a színeibe. Szinte csak azt használtam, kivétel a varrás (Shabby Princess - Two Soon), a madár a kereten (Americo - Bird) és a keret (Cetani Designs Jute kit). És valahogy most pakolgatni volt kedvem. Annyira tetszik a készlet, hogy szívem szerint majdnem mindent rápakoltam volna, de azért visszafogtam magam. Bár eddigi képeimhez képest így is tele van az oldal... :)
És most, hogy nézem a képet, rájöttem, hogy akár a Cewe kihívásra is benevezhetek vele... :) (A feladat: újból csináljunk régit. Úgy gondolom, hogy a háttér miatt a nagy kép régies hatású lett, így belefér a kihívásba.)
Posted by Picasa

Read more...

Lilla és Máté

>> 2009. szeptember 10., csütörtök



genedes_jourdefete
Bel Vidotti Scraps ~ Beautiful
Shabby Princess ~ Happy Go Lucky
100% bonheur by Zette
Zalinka-Dallien Sweet Magnolia
font: Scriptina


A blog4scrap-en Brydka (Mystique Design) mutatkozott be, és az ehhez kapcsolódó kihívásban az ő egyik - szabadon választott - oldalát kellett liftelni. Nagy nehezen én is választottam egyet, ami nem volt könnyű, mert gyönyörű képei vannak! Az eredeti oldal a love me. Gyönyörű. Egyszerűnek tűnik, de azért vannak benne kiegészítők.
A barátnőm kislányáról és férjéről készült képet használtam fel, remélem, tetszeni fog majd neki. És természetesen az Altalena által ajánlott gyönyörű lila freebie-t. (Köszi az infót!)
Ezzel a lifteléssel már elégedett vagyok, még a végén megtanulok ezekből a kihívásokból pakolgatni...?! ;)
Posted by Picasa

Read more...

A leghűségesebb barát - Szrjuditnak

>> 2009. szeptember 8., kedd



Newlife Dreams_LoveloveloveBlogFreebie
galiscrap_puretendresse
Dido Design_paperflower_elements
eljdorado_design_The_nature_of_nature


Secima Adott fotó kihívására készült a kép, Szrjudit fényképéből. Nem tudom, mennyire szabályos így az oldal, hiszen nem csak az adott képet használtam fel, hanem Judit fotógalériájából választottam hozzá egy másik képet is. (Remélem, Judit, nem haragszol érte!) Egyszerűen nekem pont egy ilyen kép kellett még az elképzelésemhez.
Judit! Fogadd szeretettel az oldalt! :)

Posted by Picasa

Read more...

Feketén-fehéren

>> 2009. szeptember 7., hétfő


Rebecca Stark
ecset: Fresh_Foliage_HighRes001
fontok: Rough_Typewriter és Copperplate Gothic Light


Osli blogján olvastam, hogy Rebecca két készlete ingyen letölthető. Ahogy megláttam ezt a fekete-fehér készletet, egyből beugrott Julcsánk pénteki manővere: reggel a (fekete)szederrel színezte ki magát, délután a Sudocrem-mel. Aztán böngésztem a neten, és véletlenül megláttam LouCEE csodás oldalát, és beleszerettem. Hát így született ez az oldal.
Sajnos a szedres kép mobillal készült, a férjem nem találta a fényképezőt, így a minősége elég rossz lett. Nem tudtam annyira retusálni, hogy jól mutasson a Sudocrem-es, jó minőségű fotóval. Így azt tükröztem, és színeztem át.
És a szöveg, mert ebben a méretben nem olvasható:
Végletes nőszemély vagy. Nálad valami vagy fekete, vagy fehér. Átmenet nincs! A minap ezt az étkezésedben is a világ tudtára adtad. Reggel, mire apa észbe kapott, megdézsmáltad a bátyó (fekete)szedrét. Délután pedig én voltam figyelmetlen, akkor a Sudokrémet kóstoltad meg. Na persze ez azért nem ízlett annyira, mint a délelőtti csemege...

Posted by Picasa

Read more...

Niki és Márk - Jóandinak

>> 2009. szeptember 6., vasárnap


DDD Designer Collabs - The Nature is Nature

Nagy elmaradásban vagyok Secima Adott fotó kihívásában. Most pótolom egy kicsit a lemaradást, és végre elkészültem Jóandi képével. Remélem, tetszeni fog neki. Ebben a stílusban ez az első próbálkozásom, de annyira megtetszett a DDD készlete, hogy mindenképp ki akartam próbálni. Így sikerült.
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP