Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

100% original

>> 2010. július 2., péntek

Julcsika imád a gyűrűimmel játszani. (Persze ez csak szigorú - ?! he-he - szülői felügyelet mellett engedélyezett neki.) És ma felfedezte, hogy a lábujjára is fel tudja húzni. Ráadásul még egy jó fotót is sikerült róla csinálnom. Egyszerűen nem bírtam magammal, oldalba kellett foglalnom. De mára már tényleg eldugulok... :D


52 Inspirations 2009 week No. 25
52 Inspirations 2010 week No. 12
From My Notebook - Simply Autumn by Sue Cummings
Posted by Picasa

Read more...

WHISPERING collab by Jo Hanna and Val C.

És egy újabb bejegyzés mára...
A készletet már mutattam, és mától végre kapható is! :) Azért mutatom még egyszer:

available @SI and @DSC

És az oldalaim. Ezek most megint a minimál jegyében készültek, egyszerűen ezt hozta ki belőlem a készlet. :) De nagyon élveztem vele alkotni! Íme:



Amikor megláttam Val wordart-ját, egyből ez a fotó jutott eszembe. Benikém másfél évesen, egy macis hátizsákkal kel útra. Persze csak a konyhába igyekezett, de ez nem látszik a fotón... :) (És ahogy nézegettem a fotót, az jutott eszembe, hogy mini.Jucikánk most pont ennyi idős, de ő aztán nyújtózkodhatna a kilincs után, a közelében sem járna... :D)


Itt pedig az alig féléves Beni tör Peti karjaiban az ég felé. Imádta, amikor az apja emelgeti. Olyan édesen gurgulázva kacagott közben. Néha még most is sikerül neki egy-egy ilyen nevetést produkálnia, és olyankor annyira boldog vagyok...



És végül egy kicsit szokatlan stílusú oldal tőlem, de én most nagyon szeretem ezt az oldalt. Régóta tetszik ez az elrendezés, legutóbb talán Kolibri A mi dalunk c. oldalán láttam. De valahogy még sosem próbáltam ki. Aztán ahogy nézegettem a fotót, öntudatlanul alakult ilyenre az oldal... :)
A komment: Megláttam ezt a fotót, és elfogott a nosztalgia. Pedig még nincs négy éve, hogy készült. És mégis, annyi minden történt már azóta. Mennyi mindent nem tudtunk még akkor...! És ki tudja, mi jöhet még. De egyvalami változatlan maradt: egy család vagyunk! És ez a legfontosabb. Ez a legtöbb, amit adhatunk a gyerekeinknek, és ez a legtöbb, amit adhatunk a másiknak és önmagunkak...


Read more...

SUMMER BREEZE by Rainbow Design

Kata egy nagyon szép nyári készletet készített, ami mától kapható:

available @SI and @SIS

Ha nyár, akkor nyaralás, és ha nyaralás, akkor nálam a nyaralások nyaralása a 2004-es thassos-i kiruccanásunk volt. Akkor láttam életemben először a tengert, hatalmas élmény volt!


A komment: 2004. szeptembere. Az első közös nyaralás. Az első találkozás a tengerrel. Busszal mentünk, hajnalban értünk a tengerhez, épp napfelkeltekor. Elgémberedett végtagokkal, dideregve másztam ki a buszból, és a látvány lenyűgözött. Magával ragadott a végtelenség érzése, ugyanakkor érztem saját kicsinységemet. És elmondhatatlanul boldog voltam, hogy mindezt Petivel élhetem át. Akkor már fél éve együtt éltünk, és vele minden olyan természetes volt. Mégis, az utazástól féltem kicsit. Egy hét egy kis szobában, a megszokott hétköznapi tárgyak és rutinok nélkül. Ráadásul az időnk sem volt a legjobb. Ennek ellenére minden tökéletes volt. Egy percig sem éreztem azt, hogy unatkoznék, vagy kényszerűségből kellene alkalmazkodnom bármihez is. Életem legcsodálatosabb nyaralása volt.  Ha feltöltődni vágyom, mindig ezekhez az emlékeimhez menekülök. Thassos nekem maga a boldogság...

Read more...

New templates, brushes, masks by Dido Designs

>> 2010. július 1., csütörtök

És megjöttem a tegnap beharangozott oldalaimmal... :)

A legelső oldalam Didó csodálatos maszkjával készült:

available here @A5D

Az oldalamat pedig Jumának készítettem. Annak idején a családi blogomat olvasva írt nekem egy levelet, akkor kezdődött az ismerettségünk. Később azt mondta, hogy ha a scrap-blogomat olvassa először, nem biztos, hogy mert volna írni. 
Margó, örülök, hogy nem így volt! Köszönöm a kedves leveleidet, és hogy mindig mellettem állsz! Fogadd szeretettel ezt az oldalt tőlem!


Photo masks 4- vintage summer by Dido Designs
Green Days by Dido Designs

A második elkészült oldalammal megküzdöttem, sokszor írtam már, hogy kissé hadilábon állok a sablonokkal. Na, ez most is így volt... :D És megint hozzáteszem, hogy ez nem a sablonok hibája, hanem az enyém! Egyszerűen szeretem úgy csinálni a dolgokat, ahogy én akarom, és ezzel sokszor a saját agyamra is megyek ám... :( De végül egy kuka után sikerült olyan oldalt készítenem, amivel már elégedett voltam.

available here @A5D





Feel the line template pack XI. by Dido Designs
Green Days by Dido Designs
fotó: 1point4 Stúdió (2007.)



És végül az ecsetkészlet, és az ezzel készített oldalam:
available here @A5D

Julcsánk fotójának már nem ez az első feldolgozása (sőt, nem is a második... :D), de nem tehetek róla, imádom ezt a képét. És amikor megláttam az ecset-készletet, mindjárt ez jutott eszembe. :)

flower fantasy brushes vol 02 by Dido Designs
Green Days by Dido Designs

[GSO - DSC]

Ezek lettek a bemutatkozó oldalaim Didónál. Én nagyon élveztem készíteni őket, remélem, látszik is rajtuk... :)

Read more...

RAK és újabb CT tagság

>> 2010. június 30., szerda

Először is mutatok egy gyönyörű készletet, amelyet két kedvenc dizájnerem készített: Jo Hanna és Val C. Mindkettőjüket imádom, és mindkettőjüknél csapattag vagyok... :) És a mostani készletük is gyönyörű lett:


A készlet pénteken jelenik meg, és ha meg szeretnéd nyerni, nincs más dolgod, mint egy kommentet hagyni itt, a DST-n. Érdemes ellátogatni Jo Hanna blogjára is, mert egy-két ízelítő oldalt már feltett a ct-tagok alkotásai közül. És Val blogjára is, mert ott is van esélyed arra, hogy megnyerd a készletet... :D

És az újabb CT-tagság...
Nem, nem ment el az eszem, hiszen mostanában csak leadogattam a ct-ket, és még mindig nincs több időm. De a jelentkezés nem is mostanában történt, hanem még március elején. Viszont a - nem kevéssé meglepő - válasz csak most érkezett. Legnagyobb megdöbbenésemre bekerültem Didóhoz!!!!!!!!!!!! :D És időhiány ide vagy oda, nem tudtam nemet mondani... :) Ha holnap visszalátogattok, már oldalakat is mutatok majd... :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP