Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Simply me

>> 2012. május 10., csütörtök

Az úgy volt, hogy...
Egyrészt nagyon szeretem ViVre oldalait, ráadásul mostanában már egész jól sikerül sablonokkal oldalt csinálnom. Úgyhogy készítettem gyorsan egy oldalt a havi CopyCat kihívásra az Oscraps-en (May CopyCat Challenge).
Ráadásul Didó kép egymásnak kihívása miatt csináltattam pár képet magamról Petivel tegnapelőtt, és végre megint próbálkoztam a PostWorkShop programmal, amit nagyon élvezek, csak sajnos a gépem annyira lassú (talán nyáron lesz új...), hogy jópár ősz hajszállal lettem gazdagabb, mire sikerült a fotót átalakítanom. :(

És végül ez az oldal született:

credits

És mutatom, hogy milyen volt a fotó az átalakítás előtt és után (bár sajnos ilyen kis méretben nem adja vissza, hogy milyen jó dolgokat lehet vele csinálni).

edited with PostWorkShop


Read more...

Új oldalak és egy "tutorial"

>> 2012. május 8., kedd

Kezdem akkor a másodikkal:

Amikor elkészítettem ViVre oldalának MakeOver-ét, Ellen (kentrabay) kérdezte, hogy esetleg készítenék-e egy leírást arról, hogyan készült az oldal. A hosszú hétvégén meg is csináltam, és most Anna fel is tette a blogjára. Ha érdekel benneteket, akkor a linkre kattintva el tudjátok olvasni.

Layout Deconstructed No. 8 on Anna's blog

És akkor jöjjenek az új oldalak. Az iNSD alkalmával sikerült bevásárolgatnom, többek között Vinnie csodaszép új készletét is. Alapból nagyon szeretem az ő készleteit, de ez most méginkább a szívembe lopta magát egyből, ahogy megláttam, szóval meg is vettem gyorsan. Aztán megláttam Szabi és Zita csodaszép oldalait vele, és alig vártam, hogy végre hozzájussak én is.
Elkezdtem hozzá egy fotót keresni magamról, és akkor bukkantam rá erre a "gyöngyszemre" - Peti készítette rólunk a Margitszigeten, és annyira beszédes és sokat mond az életünkről, hogy maradtam is ennél. És akkor mutatom is az oldalt:

credit: Vinnie Pearce - Pieces Of Me IV.
És itt egy másik fotó, ami szintén régóta vár már arra, hogy oldalra kerüljön - márciusban voltunk a gyerekekkel az állatkertben, és ott készült ez a fotó Benikémről. Az oldalhoz Bee gyönyörű készletét használtam - és még annyi lehetőség rejlik ebben a készletben (bárcsak lenne több időm...!).

credit: Beedeesign - Clean and Simple

Read more...

Scrapbook Napok az sb.hu-n

>> 2012. május 7., hétfő

Kicsit megkésve, de azért végre blogolok a nemzetközi scrapbook napról (International Scrapbooking Day - iNSD). Hatalmas akciók, ingyenes készletek sokasága, jobbnál jobb kihívások mindenfelé - pár szóban így tudnám jellemezni.

A scrapbook.hu-n május 5-12. között tart az eseménysorozat.



Először is, a KCS készült egy kis freebie-vel is erre a nagy napra, amit az előnézeti képre kattintva tudtok letölteni


Majális freebie - scrapbook.hu
Ebből az én részem:



És természetesen kihívások sokaságával is várunk mindenkit:
   - Majális kiegészítő készlet
   - 5 szín
   - Magazin
   - Lifteld bátran!
   - kép egymásnak
   - Dalos pacsirta


És ha már akciók és ingyenes készletek is voltak, megmutatom, hogy milyen szépségeket szereztem be ennek örömére - csak időm is lenne velük alkotni...! :)

Beleszerettem a DHD készletébe, úgyhogy végig is mentem az állomásokon az ingyenes kódhoz szükséges betűkért:


És olyan szerencsés voltam, hogy Karla Dudley blogján én nyertem meg az új kollekcióját:


Megvettem Vinnie Pearce új készletét is, mivel az is szerelem volt első látásra:

És elcsábultam egy Natali készletre is:


Szóval ha valakinek van olyan szerkezete, amivel egy napot minimum 48 órássá lehetne tenni, szóljon gyorsan...! :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP