Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Szép nyári nap

>> 2010. szeptember 11., szombat


TIC TOC Collab by Valorie Wibbens and Pink Reptile Designs

Cewe kihívásra készült az oldalam, nyeremény-készletből. Imádtam elkészíteni, jól el is ment vele az idő, mindjárt kelni kell... :D Úgyhogy nem is eresztem bő lére a mondandómat, beszéljen az oldal.
De azt még megemlítem, hogy milyen kedves meglepetés volt, hogy amikor "megvettem" a készletet, pár óra múlva írt e-mail-t a tervező, hogy gratulál a nyereményhez, és szívesen venné, ha majd megmutatnám az elkészült oldalamat. Nagyon jól esett. :D
A komment:
Ezek a hónapok nem úgy fognak bevonulni családunk történetébe, mint életünk legszebb nyara. Betegségekkel tarkítva múltak el, Julcsikával még kórházban is voltunk. De azért tele volt szép pillanatokkal is. 
Imádom nyáron a Marina-partot. Amikor hőség van, ott akkor is lengedez egy kis szél. Gyönyörű látni, ahogy a Dunán visszatükröződik a lemenő nap fénye. Az ember kiszakad kicsit a hétköznapokból, mintha nyaralna. A gyerekek is élvezik a játszótereket, ahogy a homok melege égeti a talpukat. Szeretem ezeket a játszóterezéseket, oda mindig együtt megy a család, mert viszonylag messzebb van. Sok közös programunk volt a nyáron, mind nagyon szép volt, de nekem ezek a játszóterezések jelentették a legtöbbet...
Posted by Picasa

Read more...

BACK TO SCHOOL by K. A. Project

>> 2010. szeptember 10., péntek

A lányok végre új készlettel jelentkeztek, aminek mi más is lenne a témája, mint az iskolakezdés... :D

available here @2LP

És az oldalam:


És ha tetszene az elrendezése, már töltheted is... :D


Read more...

Vendégségben...

>> 2010. szeptember 9., csütörtök

... mégpedig a scrapbook.hu Kreatív Csapatában. :D Három hónapig ugyanis vendég kreatív csapattag leszek. Örülök neki és kicsit izgulok is. :) Betsie, Gigi, köszönöm a lehetőséget! :D

Read more...

A pitypang meséje

>> 2010. szeptember 8., szerda


Each&Every Day by Sue Cummings

Egyszer volt, hol nem volt... Éppen Jo Hannának készültem oldalt csinálni, amikor megtaláltam ezt a fotót. Nagyon megtetszett. Aztán idézetet kerestem hozzá, és rátaláltam erre a mesére. Gyönyörű, beleszerettem. És az oldal csak nem akart összeállni.

És akkor hirtelen eszembe jutott egy másik oldalam, amin egy vers van, és a gyerekek. Ez itt. És egy komment Agravatiztól:  egy mesekönyvet is készíthetnél a gyerekeid "főszereplésével" És ha egy gondolat már befészkeli magát az agyamba, akkor az már ott van.
Persze nem áltatom magam, de akkor is, jó volt megcsinálni. Szóval egy mese, amit érdemes elolvasni... :D
A pitypang meséje
A virágok tündére egy napon sorra meglátogatta az alattvalóit, megkérdezte tőlük, nincs-e panaszuk, kérésük, kapnak-e hűvös reggeli harmatot, kedvesen játszadozik-e velük az esti szél, fölkeresik-e őket a pillangók?
A kényes kerti virágok sorra elmondták panaszaikat. A rózsa arra kérte a tündért, intézze úgy, hogy a viola illata ne legyen olyan fűszeres - mert irigy volt ez a kerti rózsa. Irigyelte a viola édes illatát. Azt szerette volna, hogy az emberek csak az ő illatában gyönyörködjenek.
A virágok tündére jószívű volt, amint az egy tündérhez illik. Megszidta hát az irigy rózsát, és megsimogatta a hallgatag, csöndes violát. A százszorszép arra kérte a tündért, növesszen neki töviseket, hogy az emberek nehezebben tudják leszakítani. A liliom élesebb kardokat kért. Az estike meg azt szerette volna, ha ő nem este, hanem reggelenkénk nyílna, illatozna.
A tündér zokon vette a virágokhoz csöppet sem illő sok kérést meg panaszt. Rosszkedvűen ment el a kertből. Elhatározta, hogy egyhamar nem látogatja meg ismét az elkényeztetett virágokat. Lehorgasztott fejjel ballagott hazafelé az erdőben.
Így történt, hogy meglátta az út szélén a porban virító pitypangot.
Megállt előtte:
- Mondd, kedves pitypang nincs valami kérésed, parancsod?
A pitypang csak ingatta sárga fejét, hogy nem, nincs sem kérése, sem panasza.
- Nem kívánsz magadnak jó illatot?
Esetleg tüskéket, hogy ne tudjanak leszakítani a gyerekek?
Nem, a pitypang nem kívánt semmit, de mikor a tündér továbbment, felsóhajtott. Meghallotta a tündér a pitypang sóhaját, visszafordult:
- Talán mégis szeretnél kérni valamit, pitypang?
- Hiába minden, tündér, az én bánatomon te sem tudsz segíteni - mondta a pitypang. - Messze földről kerültem ide, ebbe az országba. Meggyökereztem itt. Tudom, hogy soha többet nem láthatom a hazámat. De ha eszembe jut a régi táj, mindig nagyon szomorú vagyok. Csak legalább a gyermekeim elmehetnének..., de hát azoknak sincs szárnyuk!
Gondolkozott egy kicsit a tündér. Mert csodatevő, nagy hatalma volt, úgy intézte, hogy a pitypang bolyhos fiacskái, leánykái - a termésbóbiták - ezentúl apró szárnyakkal szülessenek. A bóbiták apró szárnyába belekap a szél, repíti őket hegyen - völgyön át. Messzi földre elkerülnek, s ha jó szél fúj, a pitypang egyik - másik fia, lánya visszaröpülhet a régi, elhagyott hazába is.
Tompa Mihály virágregéjét átdolgozta Bartócz Ilona

Posted by Picasa

Read more...

Picture Perfect Vol. 1 - The Jedda Masks by Jo Hanna

>> 2010. szeptember 7., kedd

Jo Hanna újabb készleteket tett fel a boltjába. Kedvencem a maszkos készlete:

available here @2peas

Egy esküvői fotónkat választottam hozzá:


Picture Perfect Vol. 1 - The Jedda Masks
February Leap
Fleur - Flower
Gwenifer
all by Studio of Jo Hanna @2peas


Read more...

PARADOXES by Kalina

>> 2010. szeptember 6., hétfő

Kalina készleteit mindig nagyon várom. Ritkán (kb. havonta) jelentkezik, de olyankor aztán nagyon kitesz magáért. Most is gyönyörű készletet készített:

available here @Digital-Crea

Imádom a feketét és a fehéret együtt, szerintem nagyon méltóságteljes és mély tud lenni. Egy pocakos fotót választottam hozzá, és egy Osho idézetet. Ilyen lett:


fotó: 1point4 Stúdió (2008. október)

Read more...

HEART OF LOVE September Shot by Dido Designs

>> 2010. szeptember 5., vasárnap

Didó egy csodás új készlete került ma a boltban, annyira kis finom, egyből beleszerettem. Mutatom is:

available here @A5D

És egy imádott fotót foglaltam oldalba, amit még a fotós készített az én imádott, most már "duplafogú" mackómról és rólam... :)





És csináltam az oldalból egy sablont is, ha tetszik, használjátok nyugdtan! :)



>> DOWNLOAD <<

És hoztam egy másik készletet is, szintén Didó jóvoltából: September's Promise - a store collaboration kit @A5D


available here @A5D

Az oldalam pedig a mindenhová bebújó Julcsi-bosziról készült. Didó templétjét használtam hozzá, és nem teljesen az én stílusom lett az oldal, de remélem, azért tetszik... :D


Feel the line pack XIV by Dido Designs
September's promise - A5D store collaboration kit

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP