Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

13 = szerencse...?

>> 2010. február 13., szombat

Igen, legalábbis nekem. Mert megvan az előnye a kevés alvásnak is, az ember már szombat reggel 7-kor bekapcsolhatja a számítógépet, és megnézheti a leveleit. Megjött Didó hírlevele is, benne három ingyenes kuponnal. Véletlenül pillantottam csak a feladási időre, és láttam, hogy pár perccel azelőtt volt. Nem bíztam benne, de azért kipróbáltam a kupont, és MŰKÖDÖTT! Szóval enyém Didó új készlete. Alig várom, hogy hozzájussak, mert olyan szép oldalakat készítettek belőle a CT-tagjai... :D

Read more...

Simply Joy by Val C. and Anita

>> 2010. február 12., péntek

Val C. és Anita fantasztikus collab készletet jelentetnek ma meg. Nekem nagyon tetszik, az oldallal is hamar megvoltam, vezette a kezem a készlet. A fotón épp Julcsánk nevet, fürdés közben (épp egy dobozban fürdik a szobában... :D)

Kapcsolódik hozzá egy KIHÍVÁS is, érdemes bekukkantani. :)

Posted by Picasa

Read more...

Grungy Love by Red Ivy Designs

>> 2010. február 11., csütörtök

Február van, minden a szerelemről szól. Alice új készlete is, gyönyörű, szenvedélyes bordó papírokkal és elemekkel. Nagyon szeretem ezt a készletét. Kivételesen nem szerelmes oldalt készítettem, hanem az én két kis csöppségemről egyet, mert olyan jó látni, hogy ennyire szeretik egymást!!!!!!!! :)


A készlet:

Posted by Picasa

Read more...

Template freebie #03

Krisztának tetszett az elrendezés, gondoltam, hátha más is hasznát veszi... :)



DOWNLOAD
Posted by Picasa

Read more...

SURELY SOFTLY by Jopke D.

Jopke legújabb készlete egy papír-csomag, ami 6 gyönyörű papírból áll. És én újra egy szerelmes oldalt készítettem vele... :D

fotó: 1point4 Stúdió (2008)

A készlet:
avaible here @2LP

Posted by Picasa

Read more...

Spring is coming by Rainbow

Kata új készlete, amely a tavaszvárás jegyében készült, már kapható a ScrapInsider-nél. Úgy örülök, hogy most már ilyen készletekkel dolgozhatunk, ez a tél olyan hosszúra nyúlik. És kész öröm volt válogatni kicsit a tavaszi képeink közül. Ez a fotó még 2007-ben készült a fiúkról a Margitszigeten:



A készlet:
avaible here @ScrapInsider

És ha ellátogattok Kata blogjára, akkor letölthettek egy gyorslapot is, és megnézhetitek a többiek oldalait is, amit a készlettel készítettek:
 
download here @Kata's blog
Posted by Picasa

Read more...

Kick the Grey Away by Gabs Art

>> 2010. február 10., szerda

Gabs unja telet. Én is. Készített is egy készletet (plusz egy alphát), én meg két oldalt.


A készletek:

avaible here @ shop of Gabs
Posted by Picasa

Read more...

Everyday Essentials by Stacy's Back Door Designs

Megjelent Stacy új készlete, kiválóan használható a P365-höz, de bármi máshoz is. Nagyon szép színei vannak, nekem ez az egyik kedvencem tőle:

A készlet:
avaible here @Digiridoo Scraps

Ha tetszik, most érdemes megvásárolnod, mert 20% kedvezménnyel kapható. Ráadásul, ha vásárolsz, ingyen tiéd lehet ez a fantasztikus collab:
Posted by Picasa

Read more...

Carnival by OsDesign

>> 2010. február 8., hétfő

Megjelent Orsi új készlete, Carnival címmel. Amikor megláttam a sárga papírt és ezt a virágot, egyből beleszerettem, így sikerült kissé elvonatkoztatnom a témától... :D A fotó a nászútunkon készült, és bár kissé melankolikusnak tűnik, mindössze elfáradtam a túrában. :)


A készlet:
avaible here @KKK

És ha szeretnéd megvásárolni, akkor tedd meg gyorsan, mert hétfőig mindkét ott kapható készlete akciós!!!! :)
Posted by Picasa

Read more...

3/52

Elkészültem a 3. heti beszámolónkkal is, csak vártam a készlet megjelenésére. Ez a hetünk sajnos a BETEGSÉGről, szólt, így, csupa nagy betűvel. Apát kivéve mindenkit ledöntött a lábáról. Még arra sem volt energiám, hogy a szokásos, napi egy-két kulcsszót leírjam a noteszba, szóval azt hittem, hogy nagyon rövid kis kommentem lesz. De ahogy nézegettem a fotókat, csomó minden eszembe jutott... :D


Forever by Captivated Visions & Connie Prince
P365 Template XII by In the Making Design

A komment: "Ez a hetünk sajnos a betegség jegyében telt. A hét elején még Benike is nagyon passzív volt, de aztán jobban lett. Bár ez csak a kedélyállapotán látszott, mert ugyanúgy köhögött és folyt az orra. Kedden volt kint a doktornéni, ő azt mondta, hogy nyugodtan küldhetem oviba. Így aztán szerdáig kértem tőle igazolást. De végül maradt csütörtökön is, mert megint erősödött a köhögése.
A napok elég egyhangúan teltek, kimenni nem nagyon tudtunk, Jucikának is elkezdett folyni az orra, kétpercenként törölgettem, porszívóztam. Beni hősként viselte a megpróbáltatásokat, Julcsika nyűgösségét. Olyan szépen játszadozott egyedül a szobájában. Mert amikor boszika sírt, akkor át kellett mennem vele a nagyszobába, Beni mindig megkért. Na persze - teljesen érthető módon - ahogy telt az idő, egyre több energiámba tellett az egyensúly fenntartása. Beni is kezdett hisztis lenni, de nem panaszkodom, mert ahogy látta, hogy rá is figyelek, rögtön visszatért a jókedve. Julcsánk viszont nem igazán javult, és én is kezdtem lebetegedni. Peti tartotta magát egyedül.
Közben kezd kialakulni egyfajta együtt-játszás a gyerekek között, és ezt olyan jó látni! Általában Beni rohangál a konyha és a szoba között, amit Julcsika felhívásnak érez keringőre, és a kiskocsival követi. Mindenen keresztül. Peti el is nevezte Tankarnkának... Valahol már Beni is élvezi ezt a ragaszkodást, de azért néha zavarja. (De ezt az érzést szerintem minden nagyobb testvér ismeri...)
Szombaton délután még egy kis közös alvás is volt. Középen én feküdtem, apa az ágy végébe kucorodott. Nagyon meghitt volt! Aztán a két gyerkőc egymás felé fordult és így aludtak tovább. Ez párszor még megismétlődött a következő héten is, aztán eltolódott kicsit az alvás-idejük. Pedig annyira édesek voltak! Remélem, még sokszor láthatom őket így (is)."
Posted by Picasa

Read more...

Forever collab kit by Captivated Visions and Connie Prince

Újabb szerelmes készlet, fantasztikus színekkel és elemekkel! És újabb szerelmes oldal a férjemről, mert olyan jó, hogy ő van nekem/nekünk! Szerencsés vagyok!

 
fotó: 1point4 Stúdió (2007)

És a készlet:

 
avaible here @Gotta Pixels

És ha ellátogattok a CV blogjára, akkor tiétek lehet ez a készletből készült háttér:

download here @CV's blog

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP