Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Ajándék a múltból...

>> 2009. október 21., szerda


Chilli and Chocolate by Mag
fontok: Felix Titling, ValentinaJF, Rough_Typewriter


Kriszta blogján tűnt fel ez a készlet, rögtön rá is kerestem. És beleszerettem. Aztán Altalena oldalát is láttam vele, na, csak még nagyobb lett a szerelem! :) Rögtön le is töltöttem (csodás többi freebie-vel egyetemben), aztán pihentettem kicsit a dolgot. Most jött el az ideje, hogy valami legyen belőle...
Most kb. egy hétig nem tudok majd PS-ezni, megyünk anyuhoz, aztán ő jön hozzánk. És ilyenkor inkább vele vagyok, mint a gép előtt ülök. (Egy kis kényszerpihenő amúgy jót is fog tenni, már tisztára elvonási tüneteim vannak, ha nem ülök itt. Kicsit helyre kell tenni magamban a dolgokat... :D)
A fotó 2004-ben készült a thassosi nyaralásunkon, Peti lesifotózott. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy fényképezni fog, csak szólt és én hátranéztem. Így ebben a tekintetben aztán nincs semmi mesterkéltség, beállítottság.
Az idézetet sokáig kerestem hozzá. Először arra gondoltam, hogy magamról írok valami személyeset, de ezt elvetettem. Aztán rábukkantam erre a mondásra - már többször olvastam, és mindig tetszett -, és úgy éreztem, ideillő. A gyerekeimnek ez a fotó már csak történelem. A tegnap része. Ráadásul nem is az ő tegnapjuk, hanem az enyém. De szeretném, ha sikerülne nekik megtanítanom, hogy a jelenben éljenek, mert csak így lehetnek boldogok. (És igenis, lehet boldog az ember!) És így igazzá válik az idézet további része is. (Hm, kicsit töprengő hangulatomban vagyok ma...)
Posted by Picasa

Read more...

Adélka szülinapja


DDD Collab October - Make a Wish
fonts: Baby Kruffy, Rough_Typewriter

Még mindig Adélka születésnapi partijának feldolgozása, de most már kommenttel együtt. Sajnos a fényképezőgépem kezd tönkremenni, és egyre rosszabb felvételeket tudok csinálni (ezeket a képeket amúgy nem én csináltam, hanem a férjem és a sógornőm, mivel mi Julcsikával nem tudtunk elmenni.) Még talán a délelőtti kirándulásból is össze tudok hozni egy oldalt, csak eléggé életlenek a képek... De hát ez az igazi kihívás... :D
Posted by Picasa

Read more...

Creme brulee Designs - Magic Day

>> 2009. október 20., kedd

A B4S-en olvastam erről a felhívásról, és legnagyobb meglepetésemre nem sokkal később jött is a válasz, hogy én is készíthetek oldalt ebből a gyönyörű készletből. (A képekre kattintva eljuttok Marina shopjába, ahol meg is vásárolhatjátok.)




Egyből két oldalt is készítettem vele, nagyon jó kis elemek vannak benne! Ilyenek lettek. A fotók a 1point4 Stúdióban készültek 2007. októberében, az elsőn a húgom, a másodikon Benedek van. Remélem, tetszenek az oldalak. És remélem, hogy Marinának is tetszik majd! ;)


Posted by Picasa

Read more...

Repülőgép Emlékpark

>> 2009. október 19., hétfő


Rucola Design First Choice
fonts: Baby Kruffy, Rough_Typewriter


Kovaxka első készlete annyira megtetszett, hogy amikor olvastam Osli blogján, hogy már megvásárolható, rögtön meg is vettem. Túl sokat nem is vártam vele, hogy elkészítsem az első oldalamat... :) (Hiába, a türelem nem erősségem. És ha az ember lánya nem kap rendesen levegőt, és csak 3,5 órát hagyja aludni a mamát, majd csak az ölében hajlandó tovább szunyókálni, akkor ideje is van alkotni...)
Szóval megint repülőgép emlékpark, merthogy októberben is elmentünk. Julcsika most már sokkal jobban élvezte, mint először, ami persze nem csoda, hisz amikor először voltunk, még csak 4 hónapos volt. Mindent akart csinálni, amit Beni csinált, és ennek elég erőteljesen hangot is adott (szerintem hangosabb volt, mint a közelben fel-le szálló repülők...)
Posted by Picasa

Read more...

Adélka

>> 2009. október 18., vasárnap


Thaliris Liberty
Thaliris Template1


Thaliris kihívására készült a képem. (A kihívást a blogján olvashatjátok, nagyjából a következő: 1. a Liberty készletét kell használni (mindhárom rész letölthető a blogjáról) 2. két template-jéből kell választani (szintén letölthető onnan) 3. a fotó csak fekete-fehér lehet. 4. 600x600px és .jpg formátum 5. mellékletként el kell küldeni az e-mail címére. A kihívás határideje október 25.)Megküzdöttem ezzel a template-tel, nagy kihívás volt. Végül ezt hoztam ki belőle. A fotón megint Adélka, Beni unokatestvére látható, a szülinapi buliján készült. Annyira bájos ezen a képen, hogy mindenképp akartam egy oldalt csinálni vele.A készlet gyönyörű, fantasztikus papírok, kiegészítők. (Szívem szerint pakoltam volna még rá, de valahogy nem illett a "koncepcióhoz". :)
Még készülök nekifutni a másik template-nek is, lehet, hogy ez már nem fog megvalósulni a kihívás keretében... :) Mert közben annyi jó készletet töltöttem le, és úgy nekiesnék mindegyiknek... :)
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP