Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

A család

>> 2012. április 6., péntek

Amikor nemrégiben voltunk a Margitszigeten, sikerült egy pár családi fotót is készítenünk, úgyhogy nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy Anna új készletének témája is ez. Azt hiszem, sok mindent nem is szükséges hozzáfűznöm a képhez...

:::credits:::

Read more...

DigiDare #270

>> 2012. április 5., csütörtök

A héten megint olyan kihívás volt a DigiDare-n, ami nagyon megtetszett, úgyhogy reggel készítettem is rá egy oldalt. A kiírás részleteivel itt ismerkedhettek meg, a lényege a következő:

  1. kedvenc idézet leírása címként 1 (vagy több) nagy "alpha"-val
  2. valamilyen festékpaca legyen az oldalon
  3. egy másik wa, ami nem része a címnek
  4. háttérként sima papír használata
Szeretek néha olyan oldalakat készíteni, amiken nem szerepel fotó, és csak egy gondolat, egy érzés kifejezésére szolgálnak. Nem mondom, hogy könnyű átállítani az agyam erre a gondolkodásmódra, de amikor már sikerül, nagyon élvezem a folyamatot. És persze az eredményt is. Most ilyen lett:

:::credits:::

Read more...

A gyerekek és én

>> 2012. április 4., szerda

A kirándulgatások után kicsit visszatértem a "nyugalmas megszokásokhoz", és hoztam két oldalt a "saját stílusomban"... :) Egy-egy közös fotó mindkét gyerekkel - Benikémmel még 2010 őszén a pilisvörösvári vasútállomáson, Julcsuskámmal pedig nemrégiben az Állatkertben készült a kép.

Didó új készlet-csomagja már a boltokban van, témája az idő. Amíg nem voltak gyerekeim, sosem éreztem azt, hogy visszaforgatnám az idő kerekét - és bár most is élvezem mindig az aktuális korszakukat, egy-egy fél órára azért visszamennék abba az időbe, amikor még épp kisbabák voltak, vagy épp tanultak járni, beszélni, az első motorozáshoz, az állandó játszóterezésekhez. Ezért is szeretem a scrapbookingot, mert még élénkebben visszaadja azt a régi érzést, hangulatot, amit maga a fotó felidéz.

:::credits:::


Múlt héten Anna nem volt aktív, de most újra visszatért, és szerda lévén, újabb akciós készletei lesznek. Őszintén szólva ez a háttérpapír először kicsit vadnak tűnt nekem, de aztán a végén egész megszerettem. :) Az én kis oroszlánszelidítő amazonom, és én. Annak idején Benikével is készült ilyen fotóm, és abból is csináltam oldalt (itt) - milyen régen volt már...

:::credits:::


(a délután folyamán kerülnek fel a heti akciós termékek)

És ha van időtök, nézzétek meg a heti AnnaLift játékot,
Margó gyönyörű oldalát kell liftelni.
AnnaLift

További szép hetet mindenkinek!
Eszti

Read more...

A mindennap kicsiny csodái

>> 2012. április 3., kedd

Mostanában sokat "kirándulgatok", és mondhatom, igazán jól esik kiszakadni olykor-olykor a megszokásokból. És utána milyen jó megint visszatérni hozzájuk... :)

Most megint a kiszakadás-periódusból hozok egy oldalt. Bee fantasztikus új készletével, amivel a ZZS-en debütált (Yellow Butterfly's Dream). A varrott virágba egyből beleszerettem, ahogy kicsomagoltam a készletet, ez volt az egyetlen fix pont az oldalon. Aztán kiválasztottam Julcsi-boszink tündérkirálylány-fotóját, és elkezdtem pakolgatni az elemeket. Persze azért került az oldalra egy-két Anna varrás, és egy imádott pillangó Kovaxkától... - de én már csak ilyen vagyok.

Mutatom is az oldalt, amire egy Reményik Sándor vers került.



Ne várd, hogy a föld meghasadjon
És tűz nyelje el Sodomát.
A mindennap kicsiny csodái
Nagyobb és titkosabb csodák.

Tedd a kezedet a szívedre
Hallgasd, figyeld, hogy mit dobog,
Ez a finom kis kalapálás
Nem a legcsodásabb dolog?

Nézz a sötétkék végtelenbe,
Nézd a kis ezüstpontokat:
Nem csoda-e, hogy árva lelked
Feléjük szárnyat bontogat?

Nézd, árnyékod hogy fut előled,
Hogy nő, hogy törpül el veled.
Nem csoda ez? - s hogy tükröződni
Látod a vízben az eget?

Ne várj nagy dolgot életedbe,
Kis hópelyhek az örömök,
Szitáló, halk szirom-csodák.
Rajtuk át Isten szól: jövök.
(Reményik Sándor - Csendes csodák)

A készlet:
Yellow Butterfly's Dream by beedeesign


Read more...

Artisan Notebook - 2012. április

>> 2012. április 1., vasárnap

Eljött az április, és megjelent az Artisan Notebook új száma.


A havi kit a Just So! nevet viseli, én ezt az oldalt készítettem belőle (megint nem épp az én stílusom, de ez a papír annyira megtetszett, hogy végül ez sült ki belőle):

April 2012 Guild Kit by Dee Bee Designs

És a Dee Bee Designs egy másik készlete is letölthető a magazinból, ami egyből magával ragadott. Szintén nem az a stílusú készlet, amiben otthonosan mozgok, de már olyan régen szerettem volna kipróbálni, hogy mit tudok kezdeni ezzel a stílussal. Anyukám egyetlen gyerekkori fotóját scanneltem be, és ezt foglaltam oldalba:

Feather Soft Scrapbook Kit by Dee Bee Designs
Original FotoBlendz No. 14 by Anna Aspnes
font: Lamar Pen





Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP