Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

P.S. I love you...

>> 2011. június 23., csütörtök

Beni és Peti. Szerelem volt első látásra, ami még most is tart. Szerencsés vagyok, mert Peti első pillanattól kezdve tevékenyen részt vett a Beni körüli teendőkben. Szoros is lett köztük a kötelék. Amikor Beni 4 hónapos volt, egy hétre lementünk anyukámhoz, de apának vissza kellett jönnie dolgozni. Pénteken jött le hozzánk, és Beni majd' kiugrott a kezemből, amikor meglátta. Utána már csak az ő ölében volt hajlandó aludni, kint a teraszon, Latyikával. Ébredés után kíváncsian figyelte a körülötte zajló eseményeket. Ekkor készítettem róluk ezt a fotót, lassan 5 éve...


Az oldal stílusa kicsit szokatlan nekem/tőlem, igazából nem is tudom, hogyan lett ilyen, most ez jött belőlem. A mistelésbe beleszerettem, egyszerűen nem tudom abbahagyni, de gondolom, ezt nem kell külön részleteznem, észrevehető az oldalon... :)

És mutatom Dia új készletét, amiből az oldal készült:

available here @A5D

Szép napot kívánok mindenkinek!



Read more...

Házasság

>> 2011. június 19., vasárnap

A múlt héten jelent meg Kata (Rainbow) új készlete, a Vintage Wedding. Gyönyörű, romantikus papírok vannak benne, finom kis kiegészítőkkel. Ahogy lapozgattam a készleteim között, ráakadtam 3PP sablonjára is. Nehezen használok alapvetően sablont, de ebbe most beleszerettem...
Ráadásul a múlt héten, a munkahelyemen, a régi mappáim között ráakadtam az esküvői fotóinkra, amiket a kolléganőim csináltak, és valahogy nekem nem is voltak meg. Szóval egy újabb esküvői oldal, íme:

RAINBOW DESIGN:
Vintage Wedding,
Vitality,
Teens
THREE PAPER PEONIES:
Guide No. 2.

És mutatom Kata készletét is:

available here @2LP

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP