Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Fogváltás

>> 2010. szeptember 4., szombat

Nem scrapbook-oldallal jöttem ma. :) Furcsa felfedezést tettünk ma: Beninek a tejfogai mögött elkezdtek kibújni a maradandó fogai... :D Pont ma voltunk anyósoméknál, ott voltak a Peti bátyjáék is a két lánnyal. És mutatták, hogy Rékának kiesett az első tejfoga (egy évvel idősebb Beninél). Aztán Benike mondta, hogy beragadt valami a fogai közé, és Peti megnézte, mi történt. Akkor vette észre... :D Mozog is az első foga. :) Bevallom, ilyen korán nem számítottam rá (májusban volt négy éves... :D). Hihetetlen, még most született, most bújtak ki az első fogacskái. Öregszem... :D
Posted by Picasa

2 megjegyzés:

Rita(006) 2010. szeptember 4. 23:22  

Nem Te öregszel, a csemeték nőnek! Attól kezdve, hogy bekerülnek az oviba, mintha pörgetnék az időt!
Gratula Beninek! Neked meg ha lesz Fogtündér ügyes párna alá dugdosást kívánok!

millu 2010. szeptember 5. 6:58  

Patrikom decemberben lesz 5 éves,nekünk is már jön kettő fogacska elöl,kb.másfél hónapja pottyant ki,de már szépen látszanak az újak.Azt mondta,nől föl a foga.:D
Érdekes,mert nekem azt mondták,ha kezdenek kipotyogni,iskolaérett a gyerek,de még mi ráadásul év vesztesek is leszünk.El is kellett tennünk a fogacskákat.Van egy Fogtündéres film,nagyon szereti,egyszer nézzétek meg,ha még nem láttátok.

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP