Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Anna's ArtSale - 2011.12.14

>> 2011. december 14., szerda

Újra szerda, újra 15 termék lesz kapható 30%-os engedménnyel péntekig. A lista menet közben kicsit változott, úgyhogy az oldalam nem teljesen csak a kedvezményes készletekkel készült, de este majd felteszem a listát is hozzá.

Megint Mikulásvonat tavalyról, hiába, még ezek a képek sem kerültek feldolgozásra - gondolom, a mostani év ünnepi időszakát majd jövőre sikerül oldal(ak)ba foglalnom... :)

Az oldalt kicsit "félkésznek" érzem, tudtam volna rajta még mit simogatni, de mivel éjszaka kedves férjuram közölte, hogy kezelésbe veszi a gépemet (és közben kiderült, hogy nagyobb a probléma, mint gondoltuk...), most határozatlan ideig scrap-elvonón leszek. Úgyhogy inkább késznek nyilvánítottam az oldalt...


Pin It

És ahogy ígértem, itt a lista:
MidWeek ArtSale

Read more...

2011. december 11.

>> 2011. december 11., vasárnap

Ha már sikerült ilyen szorgalmasnak lennem a héten, gondoltam, nem szakítom meg a sort... :)

Mikulás
Sajnos ebben az évben nem jutottunk el a Mikulás-vonatra (Benit előző nap hasmenéssel küldték haza az oviból, és bár szerencsére nem lett belőle semmi, nem mertük megkockáztatni az utat), azért a tavalyi évi kalandból készítettem egy oldalt:

::: credits :::


Julcsika születésnapja
Kisboszikám 3 éves lett! Hihetetlen. Ebből az alkalomból készült neki az oldal.

::: credits :::


A szülinapjára egy elég érdekes játékot kapott (Mindike) - hiába, 30 évig voltak elveim, aztán lettek gyerekeim... Már hónapok óta szeretné megkapni, szóval nem nagyon volt más választásunk... :) A siker nem is maradt el, hozok majd oldalt az örömteli első találkozásról is.

Tél és hó
Ha már most nincs is, tavaly ilyentájt azért volt. Ági és Dia egy fantasztikus közös készlettel örvendeztetett meg bennünket, amiből sajnos kicsit késve sikerült oldalt készítenem. (Bocsánat, lányok!) 
Mostanában mindig nagyon "digiben" alkotok, és annyira jól esett megint egy kicsit hagyományosra hajazó oldalt készítenem. 
A fotók tavalyiak, Julcsika kórháza után végre boldogan szánkózik a fiúkkal...

::: credits :::


Szép hetet mindenkinek!
Eszti

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP