Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

GIRLS ARE SHELTERED by Gabs Art

>> 2010. május 21., péntek

Ez egy időzített bejegyzés...


Gabs új készlete mától kapható. Imádtam a színeit...

available here @SDD

És az oldalam ismét boszikámról, épp angyallányt játszik a Timitől kapott sapijában... (Közben készült ám Benikémről is oldal, csak a készlet még nem jelent meg... :D)


Girls are sheltered by Gabs Art


Read more...

Új készlet, freebie és RAK Val C.-től

>> 2010. május 20., csütörtök

Val fantasztikusan aktív, csodálom, hogyan bírja ezt a kis Lucas mellett. :) Mindenestre bírja, és nagyon szép készleteket készít folyamatosan. Már itt is van az újabb készlete, nézzétek csak:


Az oldalam pedig az én kis boszikámról készült:

Kit Snail Mail by Val C. Designs***   ***   ***

RAK a DST-n:

Ha szeretnéd megnyerni a készletet, nincs más dolgod, mint a DST-n az Ányi által indított topikban hagyni egy megjegyzést, és várni, hogy melléd szegődjön a szerencse.


***   ***   ***

FREEBIE:

És Val blogjára felkerült a szülinapi freebie-sorozat második része is tegnap:


DOWNLOAD here @Val's blog***   ***   ***

KIHÍVÁSOK:

És ne feledkezzetek meg a kihívásokról sem:
scraplift kihívás
template kihívásMi ma elutazunk a hétvégére, de holnap még jövök egy időzített bejegyzéssel! Köszönöm, hogy benéztél, szép hétvégét! :)

Read more...

Elkészült a fotókönyvem...

>> 2010. május 19., szerda

... és el sem tudom mondani, hogy mennyire fantasztikus dolog nyomtatásban látni az oldalaimat! Még mindig teljesen fel vagyok dobva. Le is fotóztam ám minden oldalt, és majd jövő hét elején mutatom is őket. De először átadom anyunak, holnap utazunk le hozzá. Remélem, neki is tetszeni fog, bár igazából nem aggódom: az unokái vannak benne, ráadásul jó nagy fotók, szóval garantált a siker... :)

Azért egy kis előzetest mutatok, nem bírom ki, hogy egy fotót se rakjak fel róla... :)
(A majálisunkat úgyis most láthattátok egy másik feldolgozásban, bevallom, a fotókat innen vettem hozzá, így már nem kellett őket újra "megmunkálni"... :D)


A többi oldal is ezt a felépítést követi benne: az egyik oldal egy teljesoldalas fotó, a másikon meg témától függően vagy egy kép, vagy több, illetve olyan is van, ahol csak egy szép papír és idézet. Ha érdekel benneteket, nézzetek vissza jövő héten! :)
És szeretném még megköszönni Krissznek a jó kis leírást és a fotókönyv sablont a Cewe oldalán, nélküle nem sikerült volna ilyen jól (széleinél és a kötésnél ugyanis "vesznek el" részek)!


Read more...

Ünnepelj Val C-vel - kihívások, freebie és RAK

>> 2010. május 17., hétfő

Val a héten ünnepli a születésnapját, és hatalmas partit rendez.

Val is celebrating her birthday this week, and she is organizing a big party.


***************************************************

SABLON KIHÍVÁS / TEMPLATE CHALLENGE

A blogján egy sablonos kihívást szervez.
Letölthető egy fantasztikus duplaoldalas sablon, amivel oldalt kell készíteni (legalább 50%-ban Val C. készleteiből, a shopjában most 30%-os leértékelés van és lentebb lesz egy freebie is), és egy kommentet hagyni ITT, az oldal linkjével május 23-ig.On her blog she organises a template challenge and you can download this amazing double page template for free. 
(scrap a layout, use at least 50% of product by Val C. - her whole shop is 30% off), and link back in the comment section HERE before the 23rd of May)


És az oldalam / My doublepage:

Fraction de Seconde - collab by Val C. Designs and Elisa Hubbard Studios
My Wish, Kit Memories by Val C. Designs
fotó-action: Pioneer Woman Action Sets: Sunshine
***************************************************

FREEBIE-K / FREEBIES

Val készített egy fantasztikus mini készletet is, amit 3 részletben tudtok letölteni a blogjáról.
Az első részt a mai naptól lehet letölteni innen, és érdemes visszanézni a következő napokban a blogjára a másik két részletért.

Val created a gorgeous mini kit free for you to download in 3 parts.
The first part is available here from today, part 2 and 3 will be available the next days - stay tuned.

DOWNLOAD here @Val's blog
***************************************************

SCRAPLIFT KIHÍVÁS / SCRAPLIFT CHALLENGE

Selena egy scraplift kihívást szervezett a DSC-n, ahol Val egyik oldalát kell liftelni.
A nyertes Val egyik készletét nyerheti meg.Selena organises a scraplift challenge at DSC where you have to lift a page from Val C.
The winner gets one of Val's kits of his choice.***************************************************

RAK ON DST

Ányi pedig szerdán reggel fog nyitni egy új topicot a DST-n, ahol Val új készletét lehet majd megnyerni. Nagyon jól sikerült készlet, érdemes lesz majd egy kommentet hagyni... :)

Ányi will organise on the 19th a RAK at DST - 
one lucky winner can get the brandnew not yet released kit "Snail Mail".

Read more...

Változások

Mit mondjak, beleszerettem az Art Journaling stílusba, és már amúgy is untam a blogom kinézetét, úgyhogy átvariáltam kicsit az utolsó oldalam stílusában. No, azért ez nem azt jelenti, hogy most már csak ilyen oldalakat fogok készíteni. Ez a stílus - legalábbis nekem - nem az egy oldal egy nap alatt tempót jelenti. Imádtam csinálni, de kiszív, mert szívemet, lelkemet, gondolataimat, teljes valómat bele kell adnom. Kiadtam magamból egy csomó mindent, ami miatt könnyebb, ugyanakkor újra fel kell töltődnöm, ihletet kapnom, mielőtt belekezdenék egy új oldalba. De valami elkezdődött... :)

És bekapcsolódtam én is a világhálóba, úgyhogy az oldalsávba felkerült pár új ikon is:

Facebook: igazán nem ismerem még, bár már elég régen regisztráltam. Talán egyszer majd lesz időm felfedezni. Mindenestre fenn vagyok, itt megtalálsz, ha keresnél... :)

Twitter: akkor regisztráltam, amikor az Oscraps-on meghirdették, hogy ha valaki a követőjük lesz, akkor ingyen övé lehet az új collab. Azóta használom, és nagyon sok lehetőség rejlik benne: információ, akciók, friss blogbejegyzések, stb.

Tumblr: ezt az ötletet pedig Szabinál láttam, itt is köszönöm neki! :) Szinte minden galériában vannak kedvenceim, amit aztán rendszeresen elfelejtek megnézni. Vagy találok egy blogot, egy oldalt, ami tetszik, de a blogomat nem akarom terhelni vele, így aztán később elfeledkezem róla, vagy eszembe jut ugyan, de nem tudom, merre keressem megint. Erre hoztam létre ezt az oldalt.


Read more...

Where scrapbooking ideas come from?

- ingyenes tanfolyam a GIS (Get it scrapped) oldalán. Ez egy 12 leckéből álló sorozat, ha beszélsz kicsit angolul, érdemes jelentkezni. Az első két leckét olvastam eddig, és azok nagyon érdekesek voltak. :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP