Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Egy fotó - két oldal...

>> 2010. december 2., csütörtök


Kevés olyan fotó van, ahol én vagyok a gyerekekkel. Ezért örültem nagyon ennek, amikor rátaláltam a sógornőm felvételei között. November elején készült, épp a pilisvörösvári vasútállomáson vártunk a vonatra, hogy kirándulni menjünk. Annyira szeretem ezt a képet, hogy első nekifutásra egy nagyfotós oldalt készítettem vele, Osli gyönyörű új karácsonyi készletével. Én még nagyon nem vagyok karácsonyi hangulatban, bocsánat ezért... :)


Glamorous Days kit by OsDesign
avalilable here@SD

Aztán ahogy alakítgattam az oldalt, olyan sok minden jutott eszembe. Majd megláttam Katie Pertiet Thanksgiving freebie-jét, és tudtam, hogy kell egy oldalt készítenem vele, mégpedig pontosan ezzel a fotóval. Csináltam is belőle magamnak egy színpalettát, mert imádom ezeket a színeket, és ennek segítségével készült az oldal. Ilyen lett. Én mindkét oldalt nagyon szeretem, remélem, nektek is tetszik. :)


JOPKE D. - Rhoslyn
ANNA ASPNES:
Art Play Palette 4.
Art Play Palette 2.
JOANNE BRISEBOIS - 12x12 Overlays Vol. 2. - Touch of Whimsy
JOANNE BRISEBOIS & PAISLEE PRESS - Couriouser & Couriouser
SUDDENLY ARTISTIC DESIGNS - Captured Moments
K. PERTIET - Thanksgiving 2010 freebie
KASIA - This Is Me
SUE CUMMINGS:
 52 Inspirations 2010 Week 40
Sketchbook Artistry
CAPTIVATED VISIONS - Project 365



A komment:
Egy fotó. Egy elkapott pillanat. Egy emlék.
Nézem a fotót, és újraélem a pillanatot. Az utolsó őszi napsugarak bágyadt ereje. Gyerekzsivaj az állomáson. Benkikém, ahogy hozzámbújik a padon. Julcsikám, ahogy egyből utánozza a bátyót. Várakozás a vonatra, várakozás a kirándulásra. Ági mama, Ági és a lányok, Réka és Adélka. Korán érkeztünk. De nem baj, négy gyerekkel gyorsan repül az idő. Mindent megnéznek, a lányok énekelnek, körtáncolnak. Beni inkáb beszélget velem, ezek túl lányos elfoglaltságok. Majd megkérem Ágit, hogy csináljon rólunk egy közös fotót.
Nézem a fotót, és ködbe vész a pillanat, már az életünket látom. Hihetetlen, hogy elszaladt az idő. Benikém már kész nagyfiú, kezdi felvenni a fiús attitűdöket: az én kis bújós kismackómat már nem lehet bármikor megölelni, megpuszilni. Csak ha ő is akarja. És így van ez a fotózással is. Naponta töbször hallom, hogy ’Nnna, anya...!” Itt is épp ezt mondja, szinte fülemben hallom a szavait.
És Julcsikám, nemrég még a pólyában feküdt, most meg már önálló akarattal - ráadásul mekkorával! - rendelkező kishölgy. Imádja Benit, mindenhová követi, mindenben utánozza. Nem akar lemaradni semmiről. „Bbebbe, apppa, búú, annya, mamma, kuku” - a szavak, amiket oly nagy átéléssel kántál nap mint nap. Szeretem ezt az életet. Az összes nehézségével együtt. Mert nem könnyű. Mert sokszor elszakad a cérna. Mert sokszor ideges vagyok. Aztán hatalmas lelkifurdalásom van a gyerekek miatt. Remélem, hogy azért az ő emlékezetükben is ezek a pillanatok lesznek túlsúlyban.
Mennyi minden jutot eszembe erről a fotóról. És így mégiscsak több lett, mint egy elkapott pillanat. Ez egy boldog emlék. Emlék az életünkről, 2010-ben...

Posted by Picasa

Read more...

MOMENT by Red Ivy Design

>> 2010. december 1., szerda

Figyelembe veszem a kéréseteket, hogy inkább csak "csöpögtessek", úgyhogy gyorsan felteszem ezt az oldalt. ;) Ma jelent meg Alice új készlete, a Moment:

available here @SugarHillCo

Én a készletből készítettem az oldalam, felhasználva a kedvenc (és mostanában egyetlen... :D) családi fotósorozatunk egy másik darabját... 


További szép napot mindenkinek! 

Read more...

Mindenfélék...

>> 2010. november 30., kedd

Ez elég hülye cím, de már nem akartam sokadjára azt írni, hogy elmaradásaim... :( Merthogy most is azokkal fogok jönni, nem is eggyel...

Be Inspired - Daily by Val C. Designs


available here @ZZS

Az oldalam, amin végre egy családi fotót örökítettem meg (és amin előszerettel használtam a szülinapomra kapott digitalizáló táblámat... :D)



SV magazinban megjelent oldal

Na, ezt is szépen elfelejtettem megmutatni itt a blogon - a téma a tél, a karácsony volt. Egy olyan fotót vettem elő, amit már rég szerettem volna oldalba foglalni, de még nem sikerült. Illetve olyan ajándék-készleteket, amiket szintén nem sikerült még felhasználnom... :)

:: kredit ::



Franci kihívására készült oldalam:
Az sb.hu-n indult a múlt héten Franci: Család anno kihívása, erre készült az oldal. A kihívásról bővebben itt olvashatsz:  >>Pontgyűjtés: Család anno

Az oldalam pedig:
:: kredit ::


Színinspiráció 4.

A tegnap induló színinspirációs kihívásnak pedig én vagyok most a házigazdája az sb.hu-n, bővebben itt olvashatsz róla: >>Színinspiráció 4.
Ha van kedved, csatlakozz a játékhoz, nagyon örülnék neki! :) Mutatom a palettát is, és az oldalamat is:


:: kredit ::


Blueberry Drops by Page.One

És Ányi blogján járva nekem is eszembe jutott egy ősrégi oldal, már tényleg nem is emlékszem, hogy mikor csináltam. Ez egy collab készletnek indult, de mindenféle szerződéses okok miatt csak a Page.One neve jelentethető meg. Az oldal pedig egy tavaly februári fotó, Julcsánk még épp csak próbálkozott a járással... :)


Köszönöm, hogy itt jártál! További szép napot! ;)

Read more...

RAK - Val C. --- the winner...

És megtörtént a sorsolás, Val-t természetesen kihúztam a nevek közül... :) És a nyertes....
I came back and Mr. Random selected the winner...




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.The winner is Dady! Congrats!
Dady, send me an e-mail, please: beszteriarany(at)gmail(dot)com :)



Posted by Picasa

Read more...

"Black Friday"

>> 2010. november 28., vasárnap

Ugyan jól elkésve, de egy gyors infó: Osli - OsDesign - készletei a hétvégén 50% kedvezménnyel kaphatók. Részletek a blogján. :)
Többek között akciósan vásárolhatjátok meg ezt a fantasztikus új készletét is - oldallal majd jövök később. És a blogján egy freebie is letölthető (meglepetéssel, érdemes!!!!! ) :)




És, ha akartok nyerni Val C. boltjába 3$-t, akkor még két napig lehet nekem megjegyzést hagyni itt! :)
If you want to win $3 to Val C.'s shop, just leave me a comment here in the comment box until 29th. :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP