Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Boldog Új Évet!

>> 2011. január 1., szombat

Karácsonyi oldalt akartam csinálni, de nem jött össze. Két oldal is a kukában végezte, aztán rátaláltam erre a fotóra. Jól megdolgoztam a Krissz által ajánlott textúrákkal, és rátettem Szabi gyönyörű papírjára. Megfogadtam, hogy készítek majd igazi karácsonyi több-fotós oldalt is ezzel a készlettel, de addig is megmutatom ezt, mert szeretem... :)

És ezzel kívánok mindenkinek nagyon-nagyon boldog új évet, sikereket, egészséget! 


Christmas Charm by Sabee's Creative World
free textures by My 2econd Skin

A készlet:
available here @LDD


Posted by Picasa

Read more...

Scraplift

>> 2010. december 30., csütörtök

Nagyon szeretem az Oscraps-es kihívásokat, és az egyik keretében ebben a hónapban Elisa (EHStudios) valamelyik szabadon választott oldalát kellett liftelni. Nagyon szeretem az ő képi világát is, bár tőlem viszonylag távol állnak a kis fotók, de azért belevágtam. Ezt az oldalát választottam:



És ilyen lett az én oldalam - a fotón piciapróBenikémet csókolgatom éppen, valamikor a réges-régi időkben...:


:: credits ::

Posted by Picasa

Read more...

IMAGINATION by Timo Designs és RAK

>> 2010. december 29., szerda

Timi új készletéből készítettem ezt az oldalt Benikémről. A fotó még 2008-ban készült róla, és rég várt már arra, hogy oldal készüljön belőle:

fotó: 1point4 Stúdió

És a készlet:

availble here @Scrapinsider

És ha tetszik a készlet, itt meg is nyerheted! :)

És hoztam még mutatni két kórházi fotót Julcsikáról. Bohócdoktorok látogatták végig a kórtermeket, és egy fotós fényképezett. Julcsika nagyon élvezte az előadást, a másik kórterem előtt is letáboroztunk, ahová utána mentek... :)




Read more...

Otthon, édes otthon...

>> 2010. december 27., hétfő

Még a tegNapi éjszakám sem a nyugodt alvásról szólt, így készítettem egy oldalt Szabi csodás készletével a naményi házunkról. Jó volt kicsit nosztalgiázni... :)



A komment:
Alapvetően nem kötődöm helyekhez, mégis, ez az a ház, ahová életem leghosszabb szakaszában tartoztam. 1986-ban költöztünk be ide, addigra lett kész a földszint. Negyedikes voltam akkor. Ez volt az első saját otthonunk, nagyapám keze munkájával épült. Rá négy évre készült el a tetőtér, abban már én is segédkeztem. Emlékszem, amikor fel volt állványozva a ház körül, iskola után mindig felmásztam rá, és ott ücsörögtem egyedül. Anyut meg persze a szívbaj kerülgette. Nagyon élveztem, amikor végre birtokba vehettük a tetőteret - egy külön világ, csak nekünk. Mennyi mindent láttak azok a falak...! Ahogy két kislányból nagylány lett, majd felnőtt nő. Láttak szerelmeket, csalódásokat, láttak sikereket, kudarcokat. Látták, hogyan megy tönkre egy házasság, látták a mindennapi küzdelmeket. Látták a nagymamámat társát vesztve, három agyvérzés után teljesen ránkutalva. 18 évesen jöttem el otthonról, vissza-visszajárva ebbe a házba. És 35 vagyok most, amikor anyu is elhagyta. Majd negyed évszázadig ez a ház jelentette nekem az otthont, és magam is meglepődök most, hogy mennyi emlék jut eszembe, ahogy nézem a képeket, ahogy írom ezeket a sorokat. És be kell lássam, hogy mégiscsak kötődöm helyekhez... Legalábbis ehhez a házhoz igen...

És mutatom a két készletet is, amiből készült az oldal:


available here @LDD

És készítettem belőle egy sablont is, ha tetszik, innen letölthető:



Posted by Picasa

Read more...

Gyönyörű tél

>> 2010. december 26., vasárnap


:: credits ::

[GSO - Oscraps]


Míg családom apraja-nagyja békésen aludta az igazak álmát, addig én a köhögési rohamaimmal küzdöttem, és próbáltam kihúzni az időt a következő Strepfen tabletta elszopogatásáig. Hogy kicsit eltereljem a figyelmemet, csináltam egy oldalt az Oscraps Creative Techniques Challenge-re. Választani lehetett, hogy textúrát használunk a fotóhoz, vagy valamilyen Aciton-nel bolondítjuk meg. Én kaptam az alkalmon, és a Krissz által ajánlott honlapról letöltött egyik textúrát használtam fel. A fotót amúgy a konyhaablakunkból készítettem még a hét elején (de jó lenne, ha most is ilyen idő lenne...)

ilyen volt az eredeti fénykép:

(Az éjszakám már egész tűrhető volt, így van rá esély, hogy végre meg tudom fogadni a tanácsodat, Ildikém, és ülök - vagy inkább fexem... - a babérjaimon kicsit... ;) )

További szép, és még inkább egészséges napot mindenkinek!
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP