Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Fogas kérdések...

>> 2011. április 9., szombat

Szokásosan elmaradásban vagyok. Mit csinál ilyenkor egy normális ember...?! Megpróbálja behozni ezt. És mit csinálok én? Csinálok egy oldalt csak úgy, hanyagolva a többit... 
Bár ha tágabban értelmezzük a helyzetet, itt is csak egy lemaradást hoztam be: most, hogy Benikémnek csütörtökön kiesett a harmadik (!) foga is, végre csináltam egy oldalt az előzőekről... ;)

 
Together mini kit by Val C. Designs
Be Inspired - April Fantasy by Val C. Designs

Read more...

100% nő,...

>> 2011. április 8., péntek

..., azaz Julcsika. Amikor megláttam Szabi új készletét, egyből tudtam, hogy megint valami csajos oldalt fogok készíteni, és azt is tudtam, hogy Zsózsajuli új sapkájában készült képekből fogok válogatni. (Igaz, az egyik fotó színét megváltoztattam, mert két fekete-fehér fotó nem mutatott jól egymás mellett, a rózsaszín-piros kombó viszont nem illett a készlet színeihez. De ez nekem most belefért...) Mutatom is, milyen lett az eredmény:


Chic&Style by Sabee's Creative World
Glass Elements by Sabee's Creative World
Lovely Sprays by Sabee's Creative World


 
És mutatom Szabi készleteit:

available here @Catscrap


Read more...

Merengő...

>> 2011. április 5., kedd

Szombaton a vasúttörténeti parkban voltunk, és bár ügyes módon a memóriakártyát nem tettem bele a gépbe, Peti irtó jó fotókat csinált a telefonjával... :) Többek között Julcsikáról, aki fáradtan heveredett le a sínek közé pihenni kicsit....


Tuesday's Morning Coffee Collab by After Five Designs


A komment:
Min töprengsz, te édes pici lány? Tán az élet nagy rejtelmein? S megfejted-e most, két éved teljes bölcsességével, fáradtan megpihenve a sínek között...? Megfejted-e egyáltalán valaha, és ha nem is, hiszed-e majd, hogy néhány pillanatban már a titok közelében jártál? Bízz magadban, bízz az ösztöneidben, hidd, hogy mindennek megvan az értelme, és éld az életed. Vedd észre a tavasz szépségét, gyűjtsd össze az erődet, állj fel és menj tovább. Mert mindig van tovább...

És a készlet:
available here @A5D

Read more...

Tavaszi megújulás...

... címmel útjára indult a következő kihívás a scrapbook.hu-n, a részletekről itt olvashattok. Újra itt a tavasz, és remélhetőleg nem csak a külső világunk, hanem mi is képesek vagyunk a megújulásra. Ez a mostani téma.

Természetesen tartozik hozzá freebie is (letölthető a kihívásban található linkről:

Wordart freebie a scrapbook.hu regisztrált felhasználói számára
/
Wordart freebie for registered users of scrapbook.hu


És mutatom az inspirációs oldalaimat:
all by me

FWP Spring Comes Softly by After Five Designs

És az első oldal képkeretét be is csomagoltam:Read more...

Alkotok ám,...

>> 2011. április 3., vasárnap

..., csak blogolni és feltölteni nincs időm... ;) De azért a múlt héten is sikerült egy-két oldalt készítenem.

1.)
A legjobb dolgok az életben

Nekem egyértelműen a családomhoz kötődnek. Egy együtt töltött tavaszi nap, és kell ennél több...?! Hát még ha Peti is újra teljesen el tudja engedni magát, és fára mászik... ;)

52 Inspirations 2011 by Sue Cummings and Vicky Stegall
{Basics} [ link ]
{Week 13} [ link ]

A készlet meg persze Sue Cummings, gondolom, a növényből már felismerhető...

available here @Oscraps


2.)
Te + én és a tavasz

Szintén ugyanannak a napnak a fotója, apa készítette rólunk a fáról... ;)


Fresh and Sunny by Dido Designs

És Didó gyönyörű készlete:
available here @A5D


3.)
Living & Loving

Egy imádott kép a gyerekekről, még tavaly nyárról, amit még nem szkreppeltem meg...

{Living & Loving} Life by Sue Cummings

available here @Zig Zag Scrap


4.)
Pici Julcsi nagy árnyékkal. Hát nem aranyos...?! :)

Journaled No. 2 {Sweet and Simple}
{Living & Loving} Life 
by Sue Cummings

available here @Zig Zag Scrap


---   ---   ---


Véget ért a március, és véget ért A NŐ c. kihívásom is a scrapbook.hu-n. Mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt, annyira jó érzés, amikor azt látom, hogy az általam készített wa-k mások fantáziáját is megmozgatják.
Jövő héten indul a következő kihívás, a wa-k már készen vannak, remélem, azok is tetszeni fognak majd... ;)

---   ---   ---És a végére maradt még egy sztorim... 
A BKV ellenőrökről én eddig csak rosszat olvastam mindenhol, viszont nekem csak jó élményeim vannak velük. Az egyik ilyet osztom most meg: Pénteken, büszkén lobogtatva bérletemet mentem a metróhoz, siettem haza munka után a gyerekekhez. Az egyik ellenőr vidáman szólt utánam: "Hölgyem, lejárt a bérlete!". No igen, jött is a hirtelen felismerés, hogy biza április van. Gondolom, az arcomra is volt írva, hogy mi zajlik bennem. "Semmi gond, ha van másik." - sietett segítségemre az ellenőr. Van persze - válaszoltam -, otthon... Elnevette magát, és csak ennyit mondott: "Vigyázzon, hogy ne találkozzon ellenőrrel..."
(A történethez azért hozzátartozik, hogy éves bérletem van, gondolom, látta; de akkor is rendes volt, hogy nem kezdett el kötözködni...)Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP