Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Template Cafe #4 by Val C. Designs

>> 2009. november 14., szombat

Val C. új templéttel állt elő, nekem nagyon tetszik. Remélem, nektek is. (Tudom, ez már a harmadik feldolgozása ennek a fotónak, de mit csináljak, imádom... )


Kit Colour My World by Val C. Designs
Template Cafe #4 by Val C. Designs



Posted by Picasa

Read more...

No és még mindig szép... :)

>> 2009. november 13., péntek

El sem hiszem, de folytatódnak az elismeréseim! :)
Ma megint kaptam egy számomra nagyon fontos, kedves levelet, amiből majd oldal is születik, de egyelőre nem írok többet...
Aztán jelentkeztem Eledhwen CT-jébe, és jött is a válasz, hogy örül nekem! (Eagleszem is csapattag lett! Anikó! Itt is gratulálok neked, nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült!!!!!)
Aztán bekukkantottam a DSC-re, és az egyik kihívásra benevezett oldalamat már 85-ször nézték meg! (Külföldi galériákban nem nagyon ment még 10 fölé a megtekintések száma.)
És most láttam, hogy Szrjudit kiválasztotta az egyik oldalamat A nemzetközi scrapbook hét legjobb oldala!!! játékban. (Ez azt jelenti, hogy már két képem is bekerült oda! El sem hiszem!)

Read more...

M, mint...

>> 2009. november 12., csütörtök


RD Flames of Fall
Krissz (cewe) Mézes betűk
Kolibri I love scrapbook


Cewe kihívásra készült, középpontban az alpha-k használata volt. Krissz készített több alphát is, én ebbe szerettem bele azonnal, ahogy kitette a blogra. Vittem is, és alkottam is. Az első mézeskalácssütésünket szkreppeltem meg.
Posted by Picasa

Read more...

Lila Joghurt - collab

Ányi és Osli összefogtak és készítettek nekünk egy collab freebiet, Lila joghurt néven. Az a megtiszteltetés ért, hogy mindkettőjük készletével alkothattam, amit fel is tettek a blogjukra a készlet mellé.

Ányi készletével két oldalt is készítettem, mivel az elsővel nem voltam elégedett. Ő mindkettőt felrakta a blogjára, én inkább csak azt teszem fel, amit szeretek is... :)




Érdemes ellátogatni Ányi honlapjára, mert egyrészt onnan tölthető le a készlet, másrészt meg olyan gyönyörűségeket alkottak a többiek is, amiket látnotok kell! Íme, az előnézeti:

Ezt az oldalt pedig Osli készletéből készítettem. Mindkét képen Norka barátnőm legkisebb lánya, Borka látható, pár hónap eltéréssel. (Jövök majd oldalakkal a másik két gyönyörű leányzóról is...)



És az előnézeti képe. A blogján pedig a többi csodás alkotás, a letöltési linkkel.


letölthető Osli blogjáról / download here @Osli's blog

Lányok! Köszönöm, hogy megtiszteltetek a bizalmatokkal! Nagyon jól esett! :)
Posted by Picasa

Read more...

Esőcsepp


RD - Autumn Dreams Bloghop
RD - Simple Beauty wordarts
fotó: deviantart.com

Elkészültem Kovaxka kihívására az oldalammal. Hát, ez megint a minimál minimálja, de annyira erőteljes a fotó és a vers mondanivalója, hogy nem akartam elrontani semmivel. Valahogy nekem ez így volt teljes.
Szeretem az esőt - persze leginkább bentről, a szobából nézni. És imádom utána, ahogy mindenütt ott vannak az esőcseppek, kicsi tükörképeit adva a világnak. Szeretem azt a "szomorúságot", amelyből új élet fakad, ami továbbvisz, ami többé tesz. Talán ezért is van az, hogy alapvetően boldog ember vagyok, és bármikor újra tudok kezdeni mindent. Mert hiszem, hogy minden szenvedésnek és rossz dolognak értelme van, és csak többé válunk általuk.
Na, kicsit megint elmerengtem. De nagyon megfogott a vers és a fotó.

Posted by Picasa

Read more...

Kihívás

>> 2009. november 11., szerda

Először Krisztánál, majd Ányinál is olvastam erről a jó kis kihívásról. Kovaxka a háziasszonya, és egy igazán jó kis wa-freebie-vel kell oldalt alkotni (Ildi, megint király dolgot hoztál össze!!!!). Íme:


Én tutira összehozok addig valamit. Valószínűleg az új nyeremény-készletemmel. Gyertek ti is! :)

Read more...

És még mindig szép az élet! :)

A mai nap is ért pozitív elismerés. Didó újraindította a hét legjobb oldala játékot a scrapbook.hu-n, és kiemelte az egyik oldalamat! Nézzétek csak!

És ma vettem észre, hogy még az előző hónapban az egyik oldalam ki lett emelve a DST-n is! Ennek is nagyon örültem. (Jobb később, mint soha... :D)

Ó, és azt meg ki is felejtettem, hogy az egyik oldalam pedig bekerült Gigi Minleckék kommentáríráshoz - Kölcsönvett gondolatok c. cikkébe. :)

Read more...

Szép az élet! :)

>> 2009. november 10., kedd

Annyi jó dolog történt velem a scrapbook-kal kapcsolatban az elmúlt két napban. Sorrendben (szigorúan időrendi, és nem másfajta!!!!):
  1.  Megnyertem a DST-n Kovaxka új készletét! (Ahogy egy kis lélegzethez jutok, jövök is egy oldallal! Ildi! Nem menekülsz!)
  2. Jelentkeztem egy OKC-ra, el is küldtem a dizájnernek az oldalamat, és nagyon-nagyon tetszett neki. [=nem csak a szokásos köszönő levelet kaptam válaszként, hanem igazi "lelkendezőset"...] (Ha már publikus lesz, akkor szintén láthatjátok majd azt az oldalt is.)
  3. Didó kiválasztotta az egyik oldalamat (ezt) A nemzetközi scrapbook hét legjobb oldala c. játékban (364 alkotás közül választott 3-at és benne vagyok!!!!)
  4. Ez még titok, de ennek is nagyon-nagyon örülök, ha minden igaz, a hét vége felé ez is jelent majd egy oldalt! :)
  5. Szotyi Lifteld a kedvenc oldalad októberi kihívásán (Altalena csodás oldalait kellett liftelni) én lettem az ő különhelyezettje, így nekem is jár majd egy oldal tőle! Annyira örülök neki! :) (Ez volt az én oldalam.)

Read more...

Lara - Linsey-nek

>> 2009. november 9., hétfő


Template12 by Stephinette
Colour my World by Val C. Designs



Megint elmaradásban vagyok Secima Adott fotó játékán. Most Linsey-nek készítettem oldalt, akinek ráadásul ma van a szülinapja. Ha olvasol, nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!!!! És remélem, hogy tetszik az oldalam!

Posted by Picasa

Read more...

Sweet Girl


ScootysDesigns_Template6
Kit Premiers bruissements de Au coin de l'objectif


DSC kihívásra készült, nagyon megtetszett a template. Meg nagyon megtetszett a készlet, amit a hétvégén töltöttem le. Szóval a kettő házasságából pedig ez született, mostani nagy kedvenc fotómmal Julcsikáról. (De el ne higgyétek ám boszikámról, hogy ilyen kis földre szállt angyal...!!!! :D)
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP