Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Reflection

>> 2010. október 2., szombat

Hatalmas elmaradásban vagyok, csak kapkodom a fejem... :D Mörjike gyönyörű papírjait már ősidők óta letöltöttem, de még nem jutottam el odáig, hogy oldalt készítsek vele. :( Ne haragudj, Ági!!!!!

available here @LDD

Most pótolom, cewe kihívással egybekötve. A héten a tükröződés volt a kihívás témája. Bevallom, már kezdtem feladni a reményt, hogy részt tudok venni rajta, semmi ötletem nem volt. Aztán beugrott Benikém egyik fotója. És ez kerekedett belőle... :D

Posted by Picasa

Read more...

OCTOBER SYMOPHONY by Rainbow

>> 2010. október 1., péntek

Megjelent Kata gyönyörű új készlete, gyönyörű színekkel, engem nagyon inspirál! :) Nézzétek csak:

available @Elemental Scraps

Az oldalam rendhagyó. Mind stílus, mind formátum tekintetében. Mindkettőnek oka van... :)
A stílussal már régóta szemezek, külföldi galériákban rengeteg ilyen oldalt megcsodáltam, és Szabi oldalai is mindig meghozzák a kedvem hozzá. De kipróbálni még nem mertem. Mostanában viszont "feszegetem a határaimat" (ahogy egy kedves megjegyzésben olvastam :D), szóval úgy gondoltam, itt az ideje belefogni... :)
A forma: A4-es. Merthogy mostanában nem hiszem, hogy lesz pénzem fotókönyvre. Viszont a képeslapok kapcsán megéreztem, hogy mennyire jó érzés a kezemben tartani azt, amit csináltam. És valljuk be, ezt a formátumot sokkal egyszerűbb tárolni kinyomtatott verzióban. Merthogy ki fogom nyomtatni, sőt, a fotót külön akarom majd rátenni, hogy még plasztikusabb legyen a hatás. Még nem volt időm, de hétvégén megcsinálom. Addig is mutatom a digi-verziót... :)



Read more...

Képeslapok és új készletek

>> 2010. szeptember 28., kedd

A KÉPESLAPKÉSZÍTÉS VILÁGNAPJA

A Képeslapkészítés Világnapját 5 éve ünneplik az Egyesült Államokban a PaperCraft Magazin kezdeményezésére. Többnyire online közösségi események kapcsolódnak hozzá, vagy helyi kisboltok szerveznek ezidőtájt képeslapkészítő összejöveteleket, illetve különböző karitatív célokra szerveznek képeslapgyűjtéseket. Idén első alkalommal, ehhez az ünnephez a Scrapbook.hu egy sajátos segítőakcióval csatlakozik. Ismerkedjetek meg vele Ti is, hogyan!

Kattints KÉTSZER az esemény plakátjára és olvasd nagyban!
A plakát alatt pedig megtalálhatod a fontos linkeket,
amelyek az ünnepi eseményhez kötött segítő akciónkhoz kapcsolódnak.


***
Én is elkészítettem életem első hibrid képeslapját, nagy élmény volt... :D Régóta kacsintgatok már a hibridek felé, Vinnie Pearce alkotásai lenyűgöznek, de volt bennem valami gát. Azt hiszem, sikerült leküzdenem... :D Szóval így néz ki életem első hibrid képeslapja:

Sketchbook Artistry by Sue Cummings




EARLY MORNING RAIN by Jo Hanna

Ma jelent meg Jo Hanna új készlete, az Early Morning Rain:

available here @2peas

Egy oldalt és egy képeslapot készítettem belőle:

A fotón Beni és apa látható, még 2007-ben (de rég is volt... :D)

És a képeslap:





GOLDFISH PAPER PACK by Timo Designs

Szintén ma jelent meg Timi csodás új papírkészlete, amivel sajnos még nem sikerült oldalt készítenem, de azért megmutatom, mert gyönyörű:

available here @Scrapinsider



OOOOPS PAPER PACK by Mörjike

Ági papírjaival sem sikerült még oldalt kreálnom, de remélem, hamarosan utólérem magam. :( Mert ehhez is lenne ám ötletem, csak sajnos idő szűkében vagyok mostanság...

available here @Little Dreamer Designs




Read more...

Icka: Álmodozzunk

>> 2010. szeptember 27., hétfő

Újabb pontgyűjtő kihívás indult az sb.hu-n, aminek most Icka a házigazdája. :)  >> részletek

Art Play Palette - Find My Way by Anna Aspnes
Vintage Overlay Pack 01 by Timo Designs
Basics Stitches 1 by Mörjike
Snail Mail by Val C. Designs

A komment kicsit nehezen olvasható, úgyhogy kimásolom:
Egy rég elfeledett múlt időben összecsaptak a fejem felett a hullámok. Az életem fenekestül felfordult, és sokszor éreztem azt, hogy nem bírok úrrá lenni a köröttem, bennem kialakult káoszon. És szerencsére eljött az a pont is, amikor ráébredtem, hogy ha a körülményeken nem tudok változtatni, akkor saját magamon kell. Megtettem, megerősödtem. Egy életre. Mert hiszek magamban. Ismerem a korlátaimat, és tudom, hogy bármilyen helyzetben képes vagyok újrakezdeni. Mert mindig van tovább, minden rossznak megvan a maga értelme, és ami nem öl meg, az megerősít...
Soha nem vonzott Párizs, és soha nem vonzott a jazz. De egy véletlen folytán kezembe akadt Malcolm McLaren Paris, Paris albuma. És olyan mélyen érintett, és olyan mélyen hatott rám, mint abban az időben semmi más. Sokszor óráikig bolyongtam a városban, hallgatva a zenét. Átjárt, megérintett, elvarázsolt, elrepített egy másik helyre. Gondolatban Párizs utcáit róttam, egyedül, magányosan, mintha egy régi film megfakult kockáin láttam volna magam. Színek nélkül, fekete-fehérben, mégis érzelmekkel, szenvedélyekkel átitatva. Szükségem volt erre az eltávolodásra, ami mégis oly közel hozott magamhoz. Mert a tudatalattim dolgozott, próbálta helyrerakni bennem a szétszóródott üvegszilánkokat. És sikerült.
Sok-sok megtett kilóméter, amit a lábaim bár Pest utcáin tettek meg, a lelkem, a gondolataim, az érzékeim messze távol e helytől. 
Az életem ma már rendben van. Nehéz korszakaim persze még vannak, lesznek is, töprengő, boncolgató típus vagyok. De a helyemen vagyok. Az életemet, a gondolataimat ma már a családom tölti ki, a legtöbb álmom, vágyam velük kapcsolatos. A részeim, szinte mindent velük képzelek el.
Talán egy vágyam van, amit egyedül szeretnék megélni. Elutazni egyszer Párizsba, egyedül róni az utcákat, hallgatva a belémivódott számokat. Még nem vagyok rá kész. De egyszer készen leszek majd. És akkor elmegyek az álmaimba... Persze nem örökre. Mert a valóságot jobban szeretem. Mert a valóságom szebb bármilyen álomnál...

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP