Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

A sziget

>> 2012. február 3., péntek

Az utóbbi időben Zorán - Közös szavakból (2006) c. albumát hallgatom folyton. Nagyon szeretem a zenei világát, kellemes hangját, és nagyon szeretem dalainak szövegét, mondanivalóját. Ezt az oldalamat A sziget c. szám inspirálta - és ha időm engedi, csinálok még oldalt egy-két szám felhasználásával.

::: credits :::

És a dal:

Read more...

Maratoni bejegyzés

>> 2012. február 2., csütörtök

Na, sikerült annyi dolognak összejönnie, hogy ez most egy elég hosszú bejegyzés lesz... :)

Digimorfózis 3


Végére ért a 3. digimorfózis játék az sb.hu-n, a kész alkotásokat sorrendben itt láthatjátok: Digimorfózis 3. - kész oldalak
Én kezdtem az első sort, Ania Maria gyönyörű oldalát kellett liftelnem, a feladatom az volt, hogy helyezzek el egy szívet az oldalon. Mutatom az eredeti oldalt, aztán az enyémet:

Seaside by Ania Maria

És a thasos-i nyaralásunk fotóiból készült oldalam:

::: credits :::

February 2012 Issue of Artisan Notebook

Megjelent az Artisan Notebook magazin februári száma:

(linkelve)

És a havi készletből készült oldalam (February 2012 Guild Kit - Strawberry Mint Couture) - nem teljesen az én stílusom, de ez a készlet ezt hozta ki belőlem... A fotó nyáron készült Kisbosziról, épp sétálni indultak az apjával... :)

Strawberry Mint Couture by Dee Bee Designs



Anna's MidWeek ARTSale

Ha szerda, akkor Anna leértékelése. És szintén egy oldal boszikámról - nem egy nagy dizájn, de eszembe jutott ez a versike, amit úgy szerettem gyerekkoromban, és ez az oldal született belőle:

::: credits :::


Csak úgy...


És végül egy oldal magamról, magamnak, csak úgy, mert épp nem voltam a legjobb passzban, és jókedvre kellett, hogy derítsem magam...

::: credits :::

További szép hetet mindnekinek!
Eszti

Read more...

Búvóhely

>> 2012. január 29., vasárnap

Nem szeretek sablonokkal dolgozni, de Anna legújabb sablonja nagyon megfogott. Na, persze jól át is alakítottam, a plusz fotó nem szerepelt benne, de a sztorihoz még ez is hozzátartozott, így rá kellett kerülnie az oldalra. 
A fotók még tavaly decemberben készültek, amikor a gyerkőcök már lábaltak ki a betegségből, de ki azért még nem tudtunk menni. Így bent kellett valami jó kis mókát kitalálnunk. Ez lett az...

::: credits :::


A komment:
Az ember nem is gondolná, hogy mennyi mindenre lehet használni egy kiszuperált szivacsot... De ha van két gyereke, akkor rögtön jobbnál jobb ötletek jutnak az eszébe. 

Kisebbfajta szoba-átrendezéssel lehet belőle mondjuk jó kis búvóhely két betegségből éppen kilábaló ördögfióka számára.
Kellőképp jó anya-gyerek kapcsolat esetén az ember még meghívást is kaphat az ideiglenesen összeeszkábált lakosztályba, hogy aztán fülét-farkát behúzva próbáljon úgy elférni a szűkös helyen, hogy ne dőljön romba az egész...
Na ezért is jó anyának lenni. Többek között...

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP