Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Rajongás

>> 2009. október 10., szombat


AASPN_MagChall6Sep2009
Bruissements d'Ailleurs
Margot Kit menthe verveine

Ma kissé érzelgős hangulatban vagyok. És ráadásul megláttam ezt a képet Julcsikáról és Petiről. És oldal lett belőle.
Nekem jópár éve már semmilyen kapcsolatom nincs az apámmal. Ezért is örülök annyira, amikor a saját családomra nézek. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a gyerekeim élete is így alakuljon. Bármennyire is eltávolodnánk egymástól Petivel (amit szintén elképzelhetetlennek tartok!), olyan erős kötelék van közte és a gyerekek között, hogy nem feltételezem róla, hogy nem foglalkozna velük utána.
Sajnos még egy apropója lett ennek a képnek: most jöttünk haza az ügyeletről. Julcsika meg van fázva, folyik az orra és ma elkezdett köhögni is. Aztán fürdés után olyan csúnyán szedte a levegőt, hogy nagyon megijedtünk. Ráadásul Peti 8 évig volt mentőápoló, úgyhogy látott csúnya dolgokat, megijedt, hogy esetleg krupp. Nem az, bronchitis, de kapott Ventolin spray-t, mert nagyon nehezen vette a levegőt. Mondták, hogy éjszaka is fújjunk be neki szükség esetén, és ha nem javul vagy romlik az állapota, azonnal vigyük vissza.
Posted by Picasa

Read more...

Júlia születése - update

>> 2009. október 9., péntek


A. B. Designs - Chocolate and Berry

Módosítottam az eredeti képet, valahogy úgy érzem most, hogy a kevesebb több. De kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek melyik a jobb. Ha van egy kis időd, kérlek hagyj egy kommentet! Előre is köszönöm!
Posted by Picasa

Read more...

Júlia születése


A. B. Designs - Chocolate and Berry

Képzeljétek, nyertem! Az A. B. Designs blogján megjegyzést kellett hagyni, és három szerencsés megnyerte az alábbi gyönyörű készletet!



Annyira örültem neki, hogy tegnap éjjel-hajnalban el is készítettem vele az oldalamat... :) Kicsit más stílus, mint amiket mostanában csináltam, de úgy éreztem, hogy ez a készlet ezt kívánja meg.
Az oldal Julcsánk születéséről szól. Eredetileg november 28-ra voltam vele kiírva, majd a doki a szülés előtt két héttel módosította az időpontot, december 4-re. December 1-jén be kellett feküdnöm a kórházba, mert magas lett a vérnyomásom. Mivel nem történt semmi (teljesen zárt volt a méhszáj, Julcsánk magasan volt, és semmi nem mutatott arra, hogy a kisasszony készülődne megszületni, az indítás mellett döntöttek. És mivel már volt egy császárom, végül ez is az lett (mint kiderült, valószínűleg mindenképp ez lett volna a vége, mert az ő nyakára is rá volt tekeredve a köldökzsinór, és így rövid lett volna).
Sajnos Beni és Peti közben összeszedtek valami vírust, így nem tudott ott lenni. De szerencsére a legjobb barátja volt az aneszteziológusom, így tényleg az első pillanattól kezdve minden dokumentálva volt... :)
És Julcsánk már akkor öntudatos kiscsaj volt! Ordított, ahogy a torkán kifért, de ahogy odatették a fejemhez, és meghallotta a hangomat, kinyitotta a szemét, és csendben figyelt. Fantasztikus élmény volt! (Ha esetleg részletesebben érdekel a kiscsaj születésének története, itt elolvashatod.)
Posted by Picasa

Read more...

Ricsi - Tincinek

>> 2009. október 8., csütörtök


paper - papierpieces
photomask - KPetriet Color Challenge 2 May 2009
collab_pink_romantic
brushes: __Urban_Brushes_2___by_Rawox, cos-alphabet
fonts: Basic Font, Rough_Typewriter


Secima Adott fotó játékán eléggé lemaradásban vagyok. Nem is tudom, hogy most épp kinek a fényképénél tartunk. Én most Tinci fotóját foglaltam oldalba. Nehéz dolgom volt a képpel, mert láttam Altalena oldalát, amibe beleszerettem. Úgyhogy jó ideig elkerültem a képet, hogy ne befolyásoljon. Mostanra éreztem magam késznek arra, hogy én is belevágjak.
Megint egy minimál sikeredett belőle. Próbáltam egy férfias oldalt összehozni a fiatalemberről. Aztán eszembe jutott ez az LGT-szám, és meg is csináltam a wa-t. A többi díszítést már ehhez kellett igazítanom. Így sikerült. Tinci! Ha olvasod, fogadd szeretettel! Remélem, tetszik! (Bár a te stílusodtól kicsit távol áll. :) )
Posted by Picasa

Read more...

Esernyős

>> 2009. október 6., kedd


LilyDesigns_Elf_freebie
LilyDesigns Little Bird Freebie
CAJ.SCR.FR KIT LE TEMPS QUI PASSE
galiscrap_puretendresse


[GSO - DST]

Egy avatart szerettem volna csinálni magamról. Miért is nem vagyok meglepve, hogy végül nem sikerült...?! De azért nem vagyok elégedetlen, mert amit csináltam, azért nagyon tetszik.
Az idézet, ha nem lenne olvasható:
“Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik; amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét.” (Tatiosz)


Posted by Picasa

Read more...

Őszi séta

>> 2009. október 5., hétfő


kuznyec_B4S_2009Autumn

Amikor megláttam Kuznyec készletét, egyből beleszerettem a papírokba. Tudtam, hogy minél többet fel szeretnék használni belőle. Úgyhogy neki is álltam template-et keresni. Találtam is egyet, nagyon tetszett. Meg is csináltam vele az oldalt, és rájöttem, hogy hiába gyönyörű a template, nem én vagyok. Úgyhogy kitöröltem, és újra nekiestem. Saját kútfőből. Ismét minimál (a színesebbik fajta). Ez most nagyon tetszik. Ez már én vagyok... :)
Úgy látszik, ez a nap a második nekifutások napja (igaz, az egész életem erről szól... :) Egyetem, házasság, munkahely... Na, azért egy kivétel van: gyereknél már az elsővel is teljesen elégedett vagyok!) ;)
Posted by Picasa

Read more...

Benedek, a krokodilszelidítő


szrjudit_B4S_2009Autumn

Az újabb oldal, most Judit készletével. Ez már a második nekifutás, először egy teljesen más stílusú oldalt akartam. De nem lett jó, valahogy nem állt össze. Úgyhogy ki is töröltem. És végül egy minimál oldal sikeredett belőle (lehet, hogy azért, mert előtte Ányi galériáját nézegettem...?!). Szeretem ezt a stílust is, bár alapvetően nem ilyen képeket szoktam csinálni. Remélem, tetszik nektek is! :)
Posted by Picasa

Read more...

Szeretem az őszt

>> 2009. október 4., vasárnap


csuti_B4S_2009Autumn

A B4S freebie-k következő részletének feldolgozása. Amikor megláttam Csuti készletét, rögtön tudtam, hogy milyen oldalt akarok belőle csinálni. Na, egyáltalán nem ilyet, mint ami lett. A gesztenyék miatt egyből a múltkori gesztenyézésünk ugrott be, és abból akartam oldalt csinálni. Aztán megtaláltam ezt a képet magamról. Petőfi Sándor verse pedig már a Cewe kihívás óta ott motoszkál a fejemben:
Itt van az ősz, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? de szeretem.
És ez tényleg így van! Szóval egy újabb oldal rólam...
Judit készletéhez már tényleg a gyerekeket képzelem el, aztán majd meglátjuk... :D
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP