Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Benikém és egy kis kalandozás

>> 2011. március 5., szombat

Két oldalt hoztam megmutatni. Az első Benikémről készült, imádom ezt a fotóját, Ancsika már gyönyörű oldalt készített belőle nekem, és most én is feldolgoztam.

52 Inspirations 2011 by Sue Cummings and Vicki Stegall
{Basics} [ link ]
{Week 09} [ link ]

És a mostani készlet:
available here @Oscraps

A második oldal pedig egy kis kalandozás egy számomra teljesen idegen stílusban... :) Van még hova fejlődni, de azért megmutatom. A Cewe kihívására készítettem, a feladat az volt, hogy egy kapu fotóját dolgozzuk fel. Én Kovaxka, azaz a Rucola Designs by Ildi Geist készleteiből mazsoláztam. Imádom ezeket, bár teljesen más világ, mint amiben én otthonosan mozgok. :)
Ilyen lett az oldalam:

Morning Bird,
Free Time,
First Half,
Hard Feelings
RUCOLA DESIGNS by Ildi Geist 


Mosanában már nagyon keveset olvasok (sajnos), de kamaszkoromat és fiatal felnőtt éveimet nagyon meghatározták olvasmányaim. Így az álmaimat is. Ezt szimbolizálja a könyv, ami talán kissé idegennek hat ebben a környezetben, de nekem ezek miatt odakívánkozott.

Ildi boltját pedig itt találjátok:


Read more...

Together...

>> 2011. március 3., csütörtök

egy kis kiegészítés a bejegyzéshez, lehet, hogy nem voltam teljesen egyértelmű. A készlet Dia munkája, én csak a sablon-csomagban voltam benne... :)

... - azaz egy közös készlet Didóval. Még mindig hihetetlen számomra.
Amikor elkezdtem scrappelni, messziről csodáltam az oldalait, még kommentelni sem mertem. Aztán jelentkeztem a ct-call-jára, persze nem kerültem be. Akkor még nagyon kialakulatlan volt a stílusom. :) Majd eltelt egy kis idő, kaptam tőle a galériában egy-két kedves kommentet, és amikor újra ct-call-t hirdetett, megint megpróbáltam. Sokáig nem jött visszajelzés, aztán egyszer csak, amikor már teljesen letettem róla, megjött az igen válasz. Nem nagyon akartam elhinni, most már elhiszem.
És ugyanilyen villámcsapásként ért az a kérdése is, hogy nincs-e kedvem készíteni vele egy közös készletet. Nem, nem készülök dizájnernek. Így is olyan kevés időm van a scrap-re, és bevallom, nem vonz, hogy folyamatosan új és új ötletekkel álljak elő. De egy ilyen kérdésre nem tudtam nemet mondani... :)
Így készült el ez a sablon-csomag. Nagyon izgultam, hogy megfelelek-e az elvárásnak. Legfőképp a magaménak. :) (És nagyon-nagyon örültem, amikor páran egyből engem tippeltetek Didó blogján...!!!!! :D)

Na, mutatom is a készletet:

available here @A5D

Remélem, nektek is tetszik! :) Én nagyon izgulok, hogy lesz-e sikere... :D


És ma jelent meg Didó új készlete, a Mia's Birthday is. 

available here @A5D

----
Oldalt most nem készítettem, mert a háttérben a márciusi sb.hu-s pontgyűjtő kihívás wa-in dolgozom... :) Mert hogy lesz ám, csak Julcsikám betegsége miatt kis csúszásban vagyunk. Mindenkinek köszönöm, aki részt vett a februári Szeretet, szerelem, gondoskodás c. játékon! Jövő hétfőn indul a következő, melynek témája a ... (Na, ezt most még nem árulom el. Hétfőn nézzétek majd a fórumot! :D)

Read more...

Az én kis rendőröm

>> 2011. március 1., kedd

Már biztosan olvastátok a nagy hírt, hogy Icka is szerencsét próbál dizájnerként (ITT vehetitek meg első készletét). De hogy hogyan is jön ez az én kis rendőrömhöz...?! Természetesen úgy, hogy megkért, hogy készítsek én is egy oldalt a készletéből. Ami egyébként fantasztikus, sajnálom is, hogy én csak ennyit mutatok belőle, de hát én ilyet tudok... :D
Az oldal Benikém farsangjáról készült, rendőr akart lenni a drágám. Nagyon büszke volt magára, én meg imádtam, ahogy járt-kelt a jelmezében... :)

Good Morning Sunshine by Doodle Designs

A készlet:
available here @Digiridoo Scraps

És az oldalból készítettem egy sablont is:



Read more...

LOVE

>> 2011. február 27., vasárnap

Ma reggel a család kicsit tovább aludt, így sikerült elkészítenem a 8. heti 52 inspirációs oldalt. Ismét egy thasos-i fotó, amit nagyon szeretek:

52 Inspirations 2011 by Sue Cummings and Vicki Stegall
{Basics} [ link ]
{Week 8} [ link ]

És a 8. heti készlet:
available here @Oscraps


-----

Köszönöm az érdeklődést Julcsika hogylétéről, sajnos még nem az igazi. Jobb és rosszabb napok váltakoznak, csütörtökön szegénykém egész nap fel sem kelt az ágyból. Elvittük egy magánrendelésre, ott legalább már kaptunk normális felvilágosítást, állandó gyógyszert, és úgy érzem, hogy végre jó helyen vagyunk. A doktornő azt tanácsolta, hogy a jövő héten még maradjak vele itthon, ha meg tudom oldani. 
Ma már evett egy kicsit, de szegénykém már egy hete alig eszik valamit, úgyhogy eléggé legyengült, olyan kis elesett. De már nem köhög annyit, remélem, hogy a jövő héten meggyógyul, az állandó gyógyszerrel pedig kiküszöbölhető lesz, hogy újra ilyen súlyos állapotba kerüljön.

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP