Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Boldog Új Évet!

>> 2011. december 31., szombat

Ez az utolsó bejegyzésem az évben, és a munkás hétköznapokkal együtt várható, hogy túlságosan gyakran nem fogok jelentkezni. Nagyon hamar eltelt ez az év, rengeteg dolog történt velem/velünk. Köszönöm, hogy elhanyagoltsága ellenére is követtétek a blogomat, jó érzés volt látni, hogy annak ellenére, hogy kevés helyen kevésszer sikerült megjegyzést hagynom, olvastátok a blogot. 


Hoztam még egy freebie-t (a dátum gombokhoz kapcsolódva), ezzel kívánok mindenkinek békés, boldog új évet!




Read more...

Pockets freebie

>> 2011. december 29., csütörtök

Meglátszik, hogy "sok" időm van... :) Hoztam még egy kis meglepit, bevallom, önös érdekek vezéreltek az elkészítésénél. Nagyon tetszenek ezek a kis tasakok, annak idején vettem is egy nagyon-nagyon jó készletet (Dirty Pocket by creashens). Nagyon szeretem, csak most épp olyan ötletem támadt, amihez kicsit más alakú tasakok kellenek. Próbáltam keresni tutorialt a témában, de nem találtam, így végül kísérletezgetni kezdtem. Ez sült ki belőle, hátha más is tudja majd használni...



Read more...

Fadíszítés

>> 2011. december 28., szerda

Kihasználom, hogy most van egy kis időm (=nem gond, ha éjszaka tovább fennmaradok, mert nem kell reggel korán kelnem), és kicsit rendbetettem a blogomat. Kicseréltem a fejlécet, pótoltam a hiányzó blinkie-ket, és végre sikerült összeszednem egy oldalra a freebie-jeimet. Jó volt így összegyűjteni őket, furcsa volt látni, hogy honnan indultam és merre tartok... :)

És megint kipróbáltam egy tutorialt (Photoshop Letterpress Effect), amit már régóta szerettem volna. És ha már PS, akkor csináltam is egy oldalt. Most volt időm megint kirándulgatni egy másik stílusba - nagyon tetszenek az ilyen jellegű oldalak, bár tőlem nagyon távol állnak. Nem vagyok vele teljesen elégedett, de azért próbálkozásnak nem rossz. (A kiránduláshoz amúgy az adta a lökést, hogy nyertem a 2 am Designs-tól egy 3$-os kupont, és annyira megtetszett a virág és a kis fenyőág a készletből, hogy mindenképp használni akartam...)

A gyerekek díszítik épp a fát, nálunk ez a szokás (áldom az agyunkat, hogy annak idején ezt vezettük be, mert rendkívül macerás lenne akkor díszíteni a fát, amikor ők alszanak - tutira csak hajnalban lenne alvás...). Majd hozok még a többi eseményről is oldal(aka)t...

Pink Reptile Designs - True To Yourself
2 am Designs - Navidad
TAMI MILLER:
Hopes and Dreams
Pretty As A Picture
Dido Designs - Notion Set Snowflakes
ANNA ASPNES:
FotoGlows Snow No. 1, 
FotoGlows No. 5
Christmas ScriptTease Overlays No. 1
MultiMedia ChristmasTree No. 1
SUE CUMMINGS:
Merry.Bright.&Falala
52 Inspirations 2010 - Christmas inspired
fonts: Roskrift, Prophecy Script, Lobster 1.4
Date Buttons by me

Read more...

Dátum "gombok"

>> 2011. december 25., vasárnap

Már 2010-ben is elkezdtem egy Project52-t, majd 2011-ben is, de egyiket sem sikerült befejeznem. Már nem is áltatom magam azzal, hogy valaha is lesz kitartásom hozzá, főleg így munka mellett nem. De Anna heti készlete megint felébresztette bennem az igényt, jó volt elkészíteni az oldalt is a gyerekekről, és ha másra nem, talán arra futja majd jövőre, hogy egy-egy ilyen oldalt tényleg el is készítsek. Nem heti rendszerességgel, de egy-egy különleges eseménynél hátha sikerül. És az jutott eszembe, hogy milyen jók is lennének díszítőelemnek valamilyen dátum-gombok (nem tudom hogy hívják őket), és mivel már korábban találtam egy nagyon jó kis tutorialt (Political Campaign Button), és olyan régen csináltam bármi ilyesmit, ma este nekiláttam elkészíteni ezeket. 
Nekem most ez a karácsonyi ajándékom, remélem, tudjátok majd használni őket. :)



És készítettem egy angol nyelvű verziót is:



If you have any problems, please feel free to e-mail me at beszteriarany(at)gmail(dot)com!

Boldog karácsonyt! / Merry Christmas!

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP