Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Sketches Challenge - Kitty Designs

>> 2010. augusztus 14., szombat

Icka hívta fel a figyelmemet Kitty kihívására, ahol 10, illetve 15$-t lehet nyerni a boltjába. A készletei távol állnak tőlem, viszont a sablonjait nagyon szeretem - (pedig nem vagyok nagy sablon-használó, de nagyon inspirálóak, sokat nézegettem őket, amikor a fotókönyvemet csináltam, egyszer szeretnék valami ilyesmit is készíteni majd... :D). Szóval belevágtam. Hát, a sablont kicsit átvariáltam, de ezen már meg sem lepődtem... :D Remélem, azért belefér a kihívásba...


Whimsical Sketches Freebie, Wonder of the Moon by Kitty Designs
Tweet, tweet - Oscraps Collaboration

Posted by Picasa

Read more...

Testvérek - CEWE kihívásra

>> 2010. augusztus 12., csütörtök

A Cewe-n most Icka gyönyörű oldalát kellett liftelni. Nekem nem volt egyszerű feladat, mert ez az egyik kedvencem tőle (amúgy is odáig vagyok az oldalaiért... :D). Ezért is tartott ilyen sokáig, hogy elkészítsem. Először is el kellett kicsit távolodnom az oldalától, szóval amikor ma nekiálltam, már meg sem néztem inkább. Csak az emlékeimre hagyatkoztam. Így született az oldalam.
Persze először költségekbe vertem magam. Mert ha az ember az egyik kedvenc oldalát lifteli, annak megadja a módját. Megláttam Vinnie Pearce gyönyörű új papírcsomagját, és tudtam, hogy csak ezzel, és semmi mással nem lehet ezt az oldalt megcsinálni... :D
A fotó tegnap készült a gyerkőcökről, és végül azért ezt választottam, mert meg akartam örökíteni a tegnapi napunkat. :)


Art Papers 6, Bucket Full of Sunshine, Poised-Elements, 1000 Miles-Elements by Vinnie Pearce Design
címke: Tik Tak Add On by Mörjike
levélke: Blue Eyes by Red Ivy Design
komment-papír: Old paper free PS brush
fotó: Camera Raw-ban alakítva + PW Action Set: Old West + Colorized
A komment:
Szerencsésnek érzem magam, mert Beni és Julcsika nagyon jó testvérek. Persze náluk is megvan a testvér-féltékenység, de természetellenesnek is tartanám, ha nem lenne. Szerintem ez is hozzátartozik egy kiegyensúlyozott testvér-kapcsolathoz.
De nem ez van túlsúlyban. Hanem az egymásra való odafigyelés, az egymásért való rajongás. Julcsika isteníti Benit, mindenhová követi, mindenben utánozza. Beni pedig jól viseli, sokszor játszik vele, segít neki. Mostanában labdázni járunk le a házunk mögé a ’dombra’ - ahogy Beni elnevezte. Julcsika boldogan szalad a labda után, amit Beni elgurít. Persze Beni is rohan, és természetesen előbb ér oda, de hagyja, hogy Julcsi vegye fel a labdát és adja oda neki.
A legkedvesebb sztorim most ez róluk: délelőtt ’kupaklevest’ főztek nekem, nagy egyetértésben. Julcsi kezdett játszani a kupakokkal, és Beni csatlakozott hozzá.  Aztán délután almát ettünk, és Julcsika rohant oda Benihez, és mutogatott a kezére. Azt hittük, ő is enni akar, Beni nyújtott is neki egyet. De eltolta magától, és majdnem sírva mutogatott tovább. Végül rájöttünk, hogy meg akarja fogni Beni kezét... Beni belement a játékba, és kézenfogva mentek ki a konyhába. Julcsi ugyanis megint levest akart főzni... Nekem meg könnybe lábadta a szemem, ahogy néztem őket...

Posted by Picasa

Read more...

52 INSPIRATIONS 2010 - Week 32 by Sue Cummings

>> 2010. augusztus 11., szerda

Imádom az 52 Inspirációt, úgyhogy gyorsan le is töltöttem a legújabbat, és ezt az oldalt készítettem belőle álmodozó Julcsikámról...


A készlet pedig:
available here @Oscraps

Posted by Picasa

Read more...

ARTISTIC PAPERS by Red Ivy Design

Alice egy csodás új papírcsomagot készített. Szeretem az ilyen művészi papírokat, imádtam vele alkotni, ha lesz időm, készül is még oldal velük... :)

available @2LP and @SDD

Az oldalam pedig rólunk, csajokról készült egy kedvenc Ancsel Éva idézettel:
"Az ember olyan lény, akinek a vágyai szerények és szerénytelenek. Ha valakit szeret, akkor attól a tudattól is boldog, hogy az a világon van. De szrénytelen, mert folyton látni kívánja, és soha nem telik be vele." 
Artistic Papers
Blue Eyes
Inspire
Grungy Love
all by Red Ivy Design

Read more...

ONE CLICK Full Kit - Collab by Dido Designs and Therese Rydström

>> 2010. augusztus 10., kedd

Egy fantasztikus új készletet hoztam, Didótól és Therese-től! Imádtam!


available here @A5D

és ráadásul ma 30%-kal olcsóbban kapható:


Az oldalam a gyerkőcök nagyobbik unokatesójáról készült, annyira jó fotókat sikerült róla csinálnom Hévízen... :)



És ha ellátogattok Dia blogjára, akkor egyrészt gyönyörködhettek a ct-je szebbnél szebb oldalaiban, másrészt egy freebie-vel is gazdagabbak lehettek:


download here @Dido's blog

RAK: És semmiképp ne felejtsetek el egy megjegyzést hagyni nála, mert 3 szerencsés megnyeri a készletet is. :)

Read more...

Happiness

Tüneménybosziról megint sikerült egy jó fotót csinálnom, Sue Cummings 52 Inspirations készletei között pedig hozzá illőt találnom... :) Pár dolog még innen-onnan, és ez az oldal született belőle. :)


háttér, wordart: 52 Inspirations 2010 - Week 24 by Sue Cummings
lepke: From My Notebook - Sail Away by Sue Cummings
overlay: Touch of Whimsy by Joanne Brisebois
gyöngyök: On this Day by Paislee Press

És mutatom Sue készleteit:

 
(a képek linkelve / images are linked)

Posted by Picasa

Read more...

Szökőkút

>> 2010. augusztus 9., hétfő

Egy oldal csak úgy, a hétvégi "kirándulásunkról"... :) Van egy csomó DesignerDigitals-os cuccom, amikkel még sosem csináltam oldalt, így most ezek kerültek sorra. És most kezdtem RAW-ban fotózni (most sikerült megtalálnom ugyanis, hogy hogyan kell beállítani a fotómasinát... :D), és élvezem ennek előnyeit. Ó, mennyi mindent lehetne tanulni még, ha az embernek kicsit több ideje lenne...


Find My Way by Anna Aspnes
ArtPlayPalette No. 2 by Anna Aspnes
Everyday Inspiration: Tag Wraps by Katie Petriet
AdInspiration 7-25-10 by Katie Petriet
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP