Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

iNSD - Nemzetközi Scrapbook Nap

>> 2011. május 7., szombat

Elérkezett újra az iNSD, azaz a Nemzetközi Scrapbook Nap. A scrapbook.hu-n egész héten át tartó kihívássorozat indult, sok-sok nyereménnyel. Kukkantsatok be ide:

(innen eljuthattok az összes kihíváshoz)És a kreatív csapat készített egy freebie készletet is erre az alkalomra, A világ scrapbook-os szemmel címmel:

freebie kit for registered users of scrabpook.hu
/
ingyenes készlet a scrapbook.hu felhasználói részére Az én részem a készletből:

(az inspiráció innen jött:

És kedvcsinálónak egy oldal a készletből:

fotó: 1point4 Stúdió (2009.)

Kellemes hétvégét mindenkinek és jó scrapbookozást!!!!! ;)


Read more...

Anya és gyermek

>> 2011. május 3., kedd

A május nálunk az ünnepek hónapja: Benikém, Petim, anyukám, anyósom születésnapja, Julcsikám és az én névnapom, a házassági évfordulónk. És természetesen anyák napja és gyereknap! :-) Ez adta az ötletet a scrapbook.hu havi kihívásához, aminek címe Anya és gyermek.
Természetesen az e havi témához is készültek freebie-k, Gigi szokásos címfeliratai és az én szokásos wordartjaim. A saját részemhez a The Flower Of Naturalness blogtrain freebie-ket használtam fel, itt is nagyon köszönöm nektek, lányok, hogy hozzájárultatok!!!!!!! És ebben a hónapban már nem csak .png formátumban készítettem el őket: három rétegre bontva (háttér + idézet + díszítés) .psd és .tif formátumban is becsomagoltam. :)

Wordart freebie a scrapbook.hu regisztrált felhasználói számára
/
Wordart freebie for registered users of scrapbook.hu

letölthető a kihívásban található linkről

Két oldalt is készítettem hozzá: az elsőn én vagyok a gyerkőcökkel 2008. december 31-én - az első közös fotónk, és nagyon szeretem:

The Flower Of  Naturalness blogtrain freebie
ANNA ASPNES:
Art Play Palette Genuine
MultiMedia Flowers 1
KATIE PERTIET:
Rubber Wraps No. 3
Made with PaperFlowers No. 1


A második oldalam pedig anyukámról készült:

The Flower of  Naturalness blogtrain freebie
Tuesday's Morning Coffee by A5D
Soft Little Touch by Dido Designs

Remélem, minél többen csatlakoztok a játékhoz! :) A feltöltési határidő: 2011. május 31.

***

2011. május 7-én nemzetközi scrapbook nap lesz. Ha van kedved és időd, csatlakozz hozzánk!

Read more...

Mosoly...

>> 2011. május 2., hétfő

Ismeritek Barney-t, a dinoszauruszt? Ha nem, akkor még biztos nincs gyereketek... :) Néha szoktuk nézni a gyerkőcökkel, és aranyos dalok vannak benne. Többek között ez is, amit az oldalamon idézek (nem mernék rá megesküdni, hogy jól, mert kb. fél évvel ezelőtt hallottam.) És egy ősrégi kedvenc fotóm Julcsusbosziról - azóta csak még szebben tud mosolyogni, és bárkit le tud venni a lábáról.
Mindez Kalina új készletével készült, mert amikor visszamondtam nála a CT-tagságomat, felajánlotta, hogy nem töröl a fórumról, és ha van kedvem, akkor készítsek oldalt a készletével. Most éltem vele... ;)a készlet:
available here @Digital Crea

És a hozzátartozó Add-on most ingyenes:

available here @Digital CreaPosted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP