Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

A tavasz és én...

>> 2012. február 24., péntek

...bár a kapcsolat mindössze annyi, hogy hiányzik, nagyon, és annyi, hogy a bejegyzésben mindkettőről szó lesz.

De jöjjön először a tavasz a színeivel, kisboszi és Anna új készletei - a három találkozásából pedig egy oldal:

::: credits :::

És akkor itt vagyok én is, pár régi fotóval rólam. DigiDare kihívásra készült az oldal, mert nagyon megfogott a téma. Számomra rohan az idő, főleg akkor érzem ezt, amikor a gyerekere nézek. Sosem vágytam vissza a múltba, nem akartam visszaforgatni az idő kerekét. De néha egy-egy pillanatra azért szívesen megállítanám a világot. ;)

::: credits :::


Read more...

Love Is All You Need...

>> 2012. február 22., szerda

Már nagyon rég készült rólunk családi fotó, így januárban rávettem kicsiny családomat, hogy csináljunk egy párat. Mivel a gyerekek épp nagy lufizásban voltak, így kevés olyan fotó lett, amin mind a négyen látszunk, de azért találtam egyet, amit mindenképpen fel akartam használni.
Hiányoznak már a színek, így kapóra jött Anna új készlete, és a hozzá kapcsolódó kártyái, amik mától kaphatóak. És persze rákerült az oldalamra az a fotó is, amit már az előző oldalamon is feldolgoztam.

::: credits :::




További színes hetet mindenkinek!
Eszti


Read more...

Minikészlet és egy oldal

>> 2012. február 21., kedd

Eljött az idő, hogy feltehetem a blogra azt a mini készletet, amit a cewe GiveFive kihívására készítettem még két hete. Fogadjátok szeretettel, és nézzetek be a GiveFive galériába, mert sok-sok nagyon jó kis minit lehet begyűjteni ott:

>>> DOWNLOAD <<<

És hoztam egy oldalt is, ugyanis nem tudtam ellenállni egy készletnek... És egy teljesen friss fotó a gyerkőcökről:

::: credits :::

További szép hetet!
Eszti

Szolgálati közlemény:

Megjegyzések: A bonyolulttá váló szóellenőrzés miatt kivettem ezt a funkciót, viszont mivel egyből spam-ek érkeztek, moderálom a megjegyzéseket. Ez természetesen csak a spam-ek eltávolítása miatt történik, semmilyen más "szűrést" nem végzek bennük.

Read more...

Love of My Life

>> 2012. február 19., vasárnap

Anna újabb fantasztikus készletet alkotott, ami engem egy tőlem szokatlan oldal elkészítésére inspirált. Általában visszafogott színhasználattal élek az oldalaimon, de ennek a készletnek a színei magukkal ragadtak. 
Újabb szerelmetes oldal, még mindig régi (2004-es Thasos-on készült) fotóval, mivel mostanában közös képünk nem nagyon van Petivel...

::: credits :::

A készlet:
available HERE


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP