Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Julcsika

>> 2009. december 5., szombat


It's Your Big Day by AnnaBV Designs

Most nyertem ezt a csodás készletet, és most ültük meg Julcsánk első születésnapját. Ugyan még van egy szűk hét addig, de anyukám most tudott feljönni hozzánk. Így biztosan készül még szülinapi oldal Julcsánkról, de ezt is meg kellett örökíteni. Mert szenzációs volt a kiscsaj, élvezte ám a felhajtást! :)
A komment, ha nem lenne olvasható: "Egy éve ilyenkor már a kórházban vártam, hogy Julcsikám megszülessen. Eredetileg november 28-ra voltam kiírva, amit az orvosom két héttel korábban december 4-re módosított. De Julcsikát még ez az időpont sem érdekelte, köszönte szépen, jól érezte magát a pocakban. Végül december 11-én császárral érkezett meg közénk a kisasszony. Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan elszaladt ez az egy év! Mivel anyukám most van itt nálunk, egy kis szülinapi bulit már most tartottunk. Tőle és Flócitól már meg is kapta az ajándékot - meg természetesen Benike is. Julcsikánk egy IKEA-s vízilovat kapott, és egy nagyon édes mesekönyvet. A lényeg persze a torta volt. Beni fújta el a gyertyát, de Julcsánk is gyorsan utánozta. Elfújni persze már nem volt mit, de azért nem akart lemaradni semmiről. Majd jött a tortaevés. Persze egy évesen már ciki lenne, ha hagyta volna magát etetni, így saját maga látott hozzá. Kicsivel később felfedezte, hogy egy kanál is van a tányér szélén, amit rögtön meg is próbált használni. Utánozhatatlan leleményességgel végül úgy sikerült megoldania a dolgot, hogy a kanalat tartó kezébe becsempészett egy falat tortát, és így tömködte be a szájába - felületes szemlélődő számára azt a látszatot keltve, hogy ténylegesen kanállal eszik. Na persze az evés után minden tiszta csoki volt: a szája, keze, ruhája, az asztal. És végül a padló is, mert közben eszébe jutott, hogy meg kellene szeretgetni az új kedvencet: a vízilovat. Szerencsére az akció előtt még sikerült megtörölgetni a kezét, így az állat megúszta a mosógépet..."
Posted by Picasa

Read more...

Ha te is nyerni szeretnél, ...

..., akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a DST-re, és ennél a topic-nál bejegyzést hagyni. Jövő pénteken megnyerheted Osli (OsDesign) új készletét, a Winter Magic-et! Nagyon szép készlet, sok szerencsét a játékhoz!!!!!!!! :)

Read more...

És már megint szerencsém volt!

Most a Damayanti Studio Make a Wish készletét nyertem meg. :)))))))  Mutatom:



Read more...

Winter Magic kit by OsDesign

>> 2009. december 4., péntek

Örömmel újságolom nektek, hogy újabb tehetséges magyar dizájner árulja készleteit a Digiscraps3-on. Osli! Itt is gratulálok neked! Rengeteg freebie készlet került már ki a kezei alól, úgyhogy szerintem sokan ismeritek, hogy milyen jó papírjai, elemei vannak! Ilyen ez a mostani készlete is. És az a megtiszteltetés ért, hogy én is alkothatok neki. Köszi, Orsi, remélem, elégedett leszel velem.

És íme a két oldalam, amit készítettem a készletből:




photo: Pure snow by karil @deviantart

És a készlet előnézeti képe:

megvásárolható itt / avaible here @Digiscraps3

Látogassatok el Osli blogjára is, mert készített egy mini freebie-t, amivel ha csináltok egy (vagy akár több... :D) oldalt, és belinkelitek a bejegyzéséhez, megnyerhetitek az első készletét. A határidő december 20. Jó játékot, és íme, itt a freebie előnézeti képe is:




Posted by Picasa

Read more...

OKC - Chocolate by Bohemian Art

Biztos unjátok már a sok OKC-t, de a múltkoriban készült Julcsánkról egy jó kis kakaóscsigás kép, és amikor megláttam ezt a készletet, egyből az ugrott be, hogy milyen jó lenne ezzel megszkreppelni. :) Így sikerült:


És ez a második oldalam a készlettel, egy fantasztikus fotót találtam hozzá!


A készlet előnézeti képe:

megvásárolható itt / avaible here @Scrap Artist


Posted by Picasa

Read more...

És megint nyertem! :)

Ez most egy jó hét nekem, ma megérkezett egy újabb privát üzenet, hogy megnyertem az Anna BV Designs It's your Big Day készletét! :) Ez az:




Julcsikánk úgyis pont egy hét múlva lesz egy éves, ebből pont lehet majd neki egy kis édes oldalt készíteni! :)

És bevásároltam a scrapinsider-en is, ilyen gyönyörűségeket vettem:



 
 
 

Hú, mennyire jó lesz ezekkel kezdeni valamit. Pótolom majd az Adott fotó játékos elmaradásaimat is. :) Most hétvégén itt lesz anyukám, nem hiszem, hogy sokat ülök majd a számítógép előtt, de jövő héten aztán... :)

Read more...

Nyertem!!!!!

>> 2009. december 3., csütörtök

Ezen a héten nyitott a Scrapinsider, és a DST-n volt egy játék. Kommentelni kellett, és három szerencsés 20$-os kupont nyert! Alig várom, hogy holnap legyen, akkortól lesz érvényes a kupon, és elkölthessem! Ó, én annyira örülök!!!!!!!!!!!!!! :)

Read more...

És még mindig Gabs Art

>> 2009. december 2., szerda

Mivel olyan sokmindenkinek tetszettek az oldalaim és a készlet, ezért ajánlom nektek ezt a DST-n. Itt vannak a kreatív csapat alkotásai, és szerintem fantasztikusak! Érdemes rájuk kukkantani! :)

Read more...

OKC - Inspire by Red Ivy Design

>> 2009. december 1., kedd

Ez is már egy jó régen megírt bejegyzés, ma csak ilyeneket tettem fel. Amúgy ez a dizájner is nagyon meg volt velem elégedve, azóta is rendszeres látogatója a DST galériámnak. Annyira örülök! :)

Újabb OKC, mert beleszerettem a készletbe. Tetszenek a papírok, az elemek, a színek (pedig alapvetően azt gondoltam, hogy nem az én színeim, de tévedtem...) És itt a készlet:


megvásárolható itt / avaible here @Scrapinsider

És íme, az oldalaim. Az elsőn Benikém alkot. Imád festegetni, a formák ugyan még nem mindig felismerhetők, de amilyen élvezettel magyarázza, hogy épp mit fest, az magával ragadó.



Itt pedig Julcsikánk készül festegetni - szerencsére festék nélkül. :)


Posted by Picasa

Read more...

Winter Romance by Timo

Timo nagyon termékeny a freebiek tekintetében, már itt is a következő fantasztikus készlete. És megint megkért, hogy készítsek vele egy oldalt, íme, ezt csináltam. Megirigyeltem Didó hullámait, de mivel nagyon nehezen dolgozom template-ekkel, így végül magam hullámoztam be az oldalt. Nem a megszokott stílusom, de kicsit kalandoznom kellett... :) Remélem, azért tetszik.



És itt a készlet előnézeti képe, szerintem érdemes letölteni, mert nagyon jó kis elemek, papírok vannak benne!


letölthető innen / download here @ Timo's blog
És ha esetleg megtetszettek a hullámok, vigyétek csak azt is, szívesen adom! :)

Posted by Picasa

Read more...

Újabb CT-tagság!!!!! :)

Hát először is nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok kedves hozzászólást itt, a blogon és az sb.hu-n is!!!!! Képzeljétek, nem csak nektek tetszett nagyon a két oldalam, hanem Gabs-nak is, és írt is egy mailt, hogy szívesen látna a csapatában!!!!!!!! Ennek már csak azért is nagyon örülök, mert amikor volt a CT-felhívása, én már akkor is jelentkeztem, de akkor nem kaptam választ. Most igen!!!!!!!!!!!!!!!!! És úgy örülök. Imádtam ezzel a készlettel dolgozni, közel áll hozzám ez a stílus is!
(És már ki is tette a blogjára a blogom linkjét!!!! :) )

És akkor csinálok is neki egy kis reklámot:



És még egy infó: a készlet a DST-n megnyerhető, csak egy kommentet kell hagyni a fórumban... :)

Read more...

OKC - Talking to You by Gabs Art

Megint egy One Kit Call, aminek nem tudtam ellenállni. De imádom az ilyen kézzel rajzolt elemeket és a sok-sok papírt. Anno jelentkeztem ehhez a dizájnerhez CT-tagnak, de arra nem kaptam választ. Így amikor megláttam ezt az OKC-t, egyből jelentkeztem is. Sürgősen kellettek neki az oldalak, és én voltam a második jelentkező, így nemsokára kaptam is az e-mail-t a letöltési linkkel. Ahogy elaludtak a gyerkőcök, neki is álltam az oldalaknak, amikkel szerencsére meg is volt elégedve. :)

Az első oldal Benikémről készült. Mostanában csináltam róla ezt az álmodozós fotót, és egyből az ugrott be, hogy passzolna a készlethez. És sikerült egy szerelmetes oldalt készíteni belőle, habár őt még egyáltalán nem érdeklik a lányok. (A húgom a múltkor kérdezte tőle, hogy tetszik-e neki valamelyik lány az oviban, és látszott rajta, hogy nem is érti a kérdést... :D)
A komment dalszöveg: 4 You - Süket a telefon. Bevallom, nem ismerem sem a zenekart, sem a számot. Csak rákerestem a telefon szóra a zeneszoveg.hu-n, és ez passzolt. :)
A betűtípus pedig saját kreálmány. Letöltöttem még anno egy fontcreator progit (sajnos csak próbaverzió, pedig lennének még ötleteim), és a saját írásomból csináltam fontot.



A második oldal pedig ötödéves koromban készült Szilveszterkor, amikor mi mást csináltam volna, mint a pénzügy vizsgámra készültem. Folyamatosan csörgött a telefonom, mert állandóan hívott valamelyik évfolyamtársam a vizsga miatt. Aztán előkerült a pezsgő, és a pihent húgom rögtön csinált is pár képet... :)



És itt a készlet előnézeti képe. Nekem nagyon tetszik, bár nem a szokásos stílus, de én szeretem! :)


megvásárolható itt / avaible here
 
Posted by Picasa

Read more...

Mókuska

>> 2009. november 30., hétfő


Flames of Fall by Rucola Design
Full of Romantic by Janka
My Dotted Birthday by Janka

B4S kihívásra készült az oldal, az utolsó pillanatban (hogy ez sajnos mennyire jellemző rám...). A fotó hétvégén készült a Margitszigeten. Ez az első jól sikerült fotóm mókusról, mit nem tesz a jó kamera... Az eredeti alkotás pedig itt látható, szerintem gyönyörű.



UPDATE: Kriszta írta, hogy a komment nehezen olvasható, erről megfeledkeztem, amikor írtam ezt a bejegyzést. Szóval itt van:
Hol volt, hol nem volt, az Árpád hídon is túl, ott, ahol a Duna Plaza áll, élt egy család, szeretetben, békességben. Gyakran kirándultak, na nem az üveghegyre, de a Margitszigetre. A kisfiú szerette a természetet, és ahogy cseperedett, szeme egyre gyakorlottabbá vált észrevenni a világ apró csodáit. Meglátta az apró bogarakat a földön, meghallotta a madarak csodálatos csicsergését. És egy novemberi napon észrevett egy rejtőzködő mókust a fák között. Boldogan mutatta édesanyjának, aki gyorsan előkapta az elmaradhatatlan kamerát, és csattogtatni kezdett. A mókus felszaladt a fára, és békésen falatozgatott. A család sokáig nézegette még a gyönyörű állatot, majd felkerekedtek és hazamentek. De a mókust nem felejtették el, ez a fotó mindig emlékezteti őket arra, hogy ha figyelmesen járnak a természetben, ezer csodával lesznek gazdagabbak...
Posted by Picasa

Read more...

Kit Memories by Val C. Designs

Megjött Val C. új készlete, a Kit Memories. Nekem nagyon tetszik, imádom benne a papírokat! És íme, a két oldalam:
Ez a fotó az esküvőnkön készült. Fotós csinálta, de nem voltam túlzottan elájulva a teljesítményétől (csodálattal bámulom mindig, ha valakinek tényleg profi esküvői fotói vannak...). Viszont életem egyik legcsodálatosabb napja volt, szóval ideje volt újra készítenem egy oldalt róla. :)

Ezen a képen pedig Julcsikánk van, születése után pár perccel. Császárral szültem, ráadásul Peti épp valami vírusos nyavalyában szenvedett, de szerencsére a legjobb barátja volt az aneszteziológus, így nagyon sok képünk van erről az eseményről! :) És ezt a képet kifejezetten imádom! Remélem, nektek is tetszik! :)



Posted by Picasa

Read more...

Glitter Christmas by Timo

>> 2009. november 29., vasárnap

Na, ezt a bejegyzést már majd' két hete írtam. De most végre feltehetem ide is... :)

Ez volt az a számomra nagyon fontos levél, amit Timótól kaptam. Megkért, hogy készítsek oldalt a karácsonyi freebie kitjéhez. Gyönyörű papírok, és jól használható elemek vannak benne, ráadásul még egy alpha is van hozzá.
Ezt az oldalt készítettem, Benikém első karácsonyáról.



Az idézet, ha nem lenne olvasható: "Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot. Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot."
Sri Chinmoy

És itt a készlet előnézeti képe:


letölthető itt / download here @ Timo's blog
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP