Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Elmegyek

>> 2009. június 20., szombat



Szrjudit blogján olvastam, hogy a Digitop3.com-on indult egy kihívás: Jopke egyik képét kellett liftelni. Nagyon tetszik a minimál, és Jopke készletei is, de eddig még egyikhez sem volt szerenécsm - mivel alapvetően életünk nagy pillanatait örökítem meg, így mesélős, sok-képes oldalaim vannak főleg. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy ilyennek is.
A megkötés az volt, hogy a Digitop3 által forgalmazott készleteket kellett használni. Én két freebiet választottam: jopkes_you touch my world és Centani_Designs_Jute_kit.
A kép tavaly októberben készült a 1point4 Stúdióban.
A háttérben látható idézet Máté Péter Elmegyek c. számának refrénje. A cím pedig a kihívás miatt angol. :)
És az eredeti kép: Jopke Lieselotje
És itt a magyar változat is... :)


Posted by Picasa

Read more...

Trambulin

>> 2009. június 19., péntek



Csütörtökön elmentünk a gyerekekkel a vidámparkba. Beninek még a szülinapjára megígértük, hogy elvisszük, hát, most sikerült (de legalább sikerült!). Elég nyűgösen indult az ottlétünk, de aztán meglátta a trambulint, amire rögtön fel akart szállni.
Ezt egybekötöttem az Osli által a scrapbook.hu-n indított kihívással: 100% nyár. Megkötés csak annyi volt, hogy a megakit (letölthetők a készítők honlapjairól) elemeit, papírjait kellett használni. Nekem leginkább a papírokat sikerült (az elemekkel mindig gondban vagyok, van még hová fejlődnöm ebben a stílusban...).
Leírás:
háttér - az eredeti fotó van egybemosva Icka papírjával
színes kép kerete - Moncsi háttérpapírját használtam fel
fekete-fehér képek kerete - Sabee piros papírjából készült
napocska - Eralilla
trambulin felirat - Kriszta hátteréből
Betűtípusok: cím - Showcard Gothic, történet - Segoe Print.
Template: The 80's me

Posted by Picasa

Read more...

Az első félév

>> 2009. június 17., szerda



CEWE 6. heti kihívásra készült kép: a feladat a megadott színek használata volt. Első ránézésre nem álltak hozzám túl közel ezek a színek, de a végére nagyon megszerettem őket.
Julcsika épp a leterített takarón játszott, rajta a kedvenc IKEA-s huzat. Gyorsan lefényképeztem, hogy felhasználjam a háttérnél. De aztán ahogy alakítgattam, rájöttem, hogy túlságosan hangsúlyos ez a minta, így végül keret lett belőle.
Pont hat nagyobb kör volt benne, így adta magát, hogy a rég tervezett első félévből készüljön a kép. A háttérhez és a "kapcsoló"-virágokhoz ecsetet használtam.
Betűtípusok: dátumok - Jayne, számok - Goudy Stout, cím - Vladimir Script.


Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP