Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Arcok

>> 2009. augusztus 29., szombat


Paislee_ParkAvenue
ecset - random_brushes_by_lovecliche
betűtípusok: Rough_Typewriter és Seraphim

Tegnap este fürdés után készültek Beniről a képek. Nem nagyon szeret hajat mosni, és most kitaláltam, hogy feküdjön bele a kádba, így nem fog a szemébe folyni a víz. Láttam rajta, hogy nagyon fél, pedig tartottam. De nem akarta mutatni (kezd "igazi" férfivá válni...), úgyhogy elviccelte a dolgot. Én meg természetesen úgy tettem, mintha nem venném észre a félelmét. Azért utána látszott rajta a büszkeség, még azt is hagyta, hogy fényképezzem.
Posted by Picasa

Read more...

5 dolog, amit szeretek

>> 2009. augusztus 27., csütörtök

Szrjudit hívott játékra, aminek lényege, hogy írjunk 5 dolgot, amit szeretünk. Imádom a férjemet, a gyerekeimet, a PS-t, a scrapbook-ot, és még sok minden mást. De inkább felsorolok 5 olyan dolgot, ami kicsit más:
  1. szeretem a tejes teát (ettől sokan kiakadnak, de nekem ízlik)
  2. szeretek úgy feküdni hanyatt feküdni az ágyon, hogy felhúzom a lábam (majdnem magzati pózban)
  3. szeretem Benikém lábacskáit (amikor a pocakomban volt, arra vártam, hogy mikor puszilgathatom már meg végre - ezt azóta is gyakorlom...)
  4. szeretem Julcsikám mosolyát (korán kezdte, és ezzel bűvölt el, láncolt magához, máig minden alkalommal levesz a lábamról vele)
  5. szeretem a sóskát (egyedül a családban, így ritkán szoktam csinálni, a fiúk enyhén szólva nem lelkesednek érte...)
Akiknek továbbadnám:

Read more...

Legjobb barátok

Sabee Friends Forever kihívására (scrapbook.hu) készült a kép, csak a Sabee és Janka által készített Friends Forever készletet használtam hozzá. Ami gyönyörű, nagyon tetszenek a színei. Ennek ellenére mégis nehezen jött meg az ihlet. De csak ideért, még időben... :)
Gondoltam, hogy a sok pakolgatós liftelés után megpróbálok most én is egy ilyesmi oldalt összehozni. De nem jött össze. :) Mint mindig, most is kevés kiegészítőt sikerült a képre csempésznem. (De nem adom fel. Egyszer hátha sikerül...)
Posted by Picasa

Read more...

Júliára várva II.

>> 2009. augusztus 26., szerda


Vinnie_Pearce_Heart_Freebie_mini_kit
thaliris_quedubonheur
pregnancy_wa_Agnieszka
WonderoftheMoon-EP1_KittyDesigns
jolagg_zestaw_nostalgiczny

Didó kihívására készült a kép. Amikor a Júliára várva c. képet csináltam, ráakadtam erre a fotóra, ahol a család van, és már akkor megfogalmazódott bennem, hogy csinálni kellene egy olyan képet is, ahol Julcsika 3D-s UH képe is rajta van. Hát így született az ötlet.

Posted by Picasa

Read more...

You are so beautiful - scraplift Klárinak

>> 2009. augusztus 25., kedd



krissz - sablon
rainbow - vintage summer
FanetteDesign_WaitForTheSunrise
SP ~ Vintage Florals
betűtípusok: Ten Ton Ballyho... és CK_Alis_Hand_Of...


A Cewe eheti kihívásán egy képet kellett liftelni. Amikor megláttam az eredeti képet, két dolog jutott egyből eszembe: Klári fényképe, és (rainbow)Kata gyönyörű vintage papírjai. És ez lett a végeredmény. Remélem, tetszeni fog Klárinak!
Posted by Picasa

Read more...

Blogjáték - mit olvasok most

>> 2009. augusztus 23., vasárnap

Egy hétig PS-megvonásban volt részem, és internetet is csak néha-néha láttam. És közben nagyon sokan hívtatok játékra (a jelenleg általunk olvasott könyv 161. oldalának 5. mondatát kell bemásolni). Altalena, Szrjudit, Icka, Giny, Eagleszem! Végre ideértem, hogy válaszoljak... :)
Imádok olvasni, régen rengeteget olvastam. Beni mellett már kevesebb időm maradt, és főleg gyermeklélektani könyveket forgattam (mindig is érdekelt a pszichológia, elvált szülők gyermekeként, egy sikertelen házzaság után, volt mit alakítgatnom magamon... :) De meglett az eredmény: boldog házasság, két gyerekkel...).
Amióta Julcsika megszületett, még kevesebb időm van. Persze könyvek vannak az életemben, folyamatosan forgatok hármat, három különböző műfajban. De mindhárom megérdemli, hogy megemlítsem ebben a játékban:
Bruno Bettelheim: Az elég jó szülő

Scott Kelby: Photoshop digitális fotósoknak


Hankiss János: Hajnali három

De most egy hetet anyukámnál töltöttünk, és habár a férjem a teraszt csempézte, és nem feltétlenül a pihenésről szólt ez a hét, azért sikerült végre időt szakítanom az olvasásra. És hogy mit is olvastam?! Robert Merlétől a Mesterségem a halál c. könyvet. Nem épp egy könnyű nyári limonádé, de már nagyon ki voltam éhezve valami nehezebben emészthető irodalomra. :)

És az idézet: 161. oldal 5. mondat
"És Schraderra hunyorított."

És az én választottjaim: Tinci, (rainbow)Kata, Csuti, Lacee, és Szotyi08.

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP