Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

TIME MACHINE by Dido Designs

>> 2010. október 28., csütörtök

Először is köszönöm a sok biztatást Julcsikával és a munkábaállással kapcsolatban. Julcsus amúgy nem megy bölcsibe, anyukám fog rá vigyázni... :D
És elnézést kérek mindenkitől, hogy ennyire eltűntem, se blogokon, se galériákban nem igazán nézelődtem mostanában. Anyukám költözését intézzük éppen, és ez elveszi minden időmet. :) Lassan túlleszünk rajta, és akkor aztán ontom majd a kommenteket... :D

És akkor jöjjön Dia új készlete, amivel ugyan késve, de azért sikerült oldalt is készítenem. De mutatom először a készletet:

available here @A5D

És az oldalam:

fotó: 1point4 Stúdió

Read more...

Újabb készletek - Mörjike és JoHanna

>> 2010. október 26., kedd

ABANDONED OFFICE by Mörjike

Mörjike a múltkori csodás papírkészletéhez most elkészítette az elemeket is. Mutatom:

available here @LDD

És ha már iroda, akkor egy munkahelyi fotóval készítettem oldalt, ami még 2006. januárjában készült. Nem ma volt. Viszont aktuális, hisz elvileg december közepétől - gyakorlatilag a szabik miatt februártól - újra dolgozom:
Abandoned Office by Mörjike

A komment:
2006. január. Az iroda, a munkatársak. A “napi robot”. Hajnali kelés, röhanás a munkahelyre, hogy 7:00-ra bent legyek. Egy kávé, és ráhangolódás a munkára. Aztán a telefonok, az SAP, a CO-rendelések, a költséghelyek, az elszámolások, az árjegyzék, a hatalmas Excel-táblák, a SZIR. Szavak, amik másnak semmit nem jelentenek, de nekem ez volt az életem. Aztán jött Beni, és anya lettem. És ezek nekem is csak szavak lettek, persze hozájuk kapcsolt rengeteg emlékkel. Megváltoztam. Megváltozott az életem. A gondolkodásom. És változott a cég is. Jogi szétválasztás, új osztályvezető, új kollégák. Aztán a nyár végén a ráébredés, hogy nincs más megoldás, újra dolgoznom kell... És a félelem, hogy hogy fogom venni az akadályt. Persze, tudom, más is öszeegyezteti a munkát és a családot, én is össze fogom. De biztosan kemény időszak lesz, amíg beállok erre az új “létformára”. A szívem mélyén ugyanakkor várom is: új kihívás lesz, és ezért érdekes. Újra emberek között leszek, ami már kicsit hiányzott is. De nehéz lesz elengednem Benike után most már Julcsikámat is. Hiányozni is fog az a sok együt töltött idő, amit már nem fogok tudni nekik megadni... 
És egy idézet:
Képzeld el, hogy az élet egy játék, amiben öt labdával zsonglőrködsz. A labdák neve: munka, család, egészség, barátok és tisztesség. Mindegyiküket a levegőben tartod. Ám egy nap megérted, hogy a munka gumilabda. Ha leejted, felugrik. A többi ... üvegből van. Ha az egyik lepottyan, megmásíthatatlanul megkarcolódik, megreped vagy akár ezernyi darabra is törhet.
James Patterson
NEEDFUL THINGS VOL. 2 by Jo Hanna

Erről meg el is feledkeztem, ide a blogra nem tettem fel. Múlt héten jelent meg:

available here @2peas

És az oldalam, ismét egy thasos-i fotó, mert annyira megfogott a hangulata:

::: credits :::


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP