Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

41-42. hét

>> 2011. október 23., vasárnap

Sajnos úgy tűnik, a heti rendszerességet sem tudom tartani, azért feltöltöm az elmúlt két hét oldalait:

Anna Aspnes régi-új őszi készletei:
Nem tagadom, az ősz a kedvenc évszakom. Na, nem a nyálkás-lucskos része, hanem a gyönyörű színorgiában pompázó fák, az őszi nap bágyadt sugaraiban fürdőző bodobácsok... Anna megvásárolhatóvá tette két őszi készletét, így készült ez az oldal egy ősrégi, 2007-es képből.


::: credits :::

Scrapbook.hu kihívás - Újragondolva



Brigi a házigazdája a múlt héten indult kihívásnak, ahol egy régi oldalunkat kell újragondolni úgy, hogy a fotó(k) és a cím megmaradjon, ezen kívül bármit változtathatunk rajta. Én egy ősrégi, cewe-s kihívásra készült oldalamat gondoltam újra, nem hiszem, hogy sok magyarázatra szorul, hogy miért is nem tetszik (és le a kalappal Krissz előtt, hogy annak idején tudott rá biztató és kedves szavakat írni!). Az újragondolt oldalam:



::: credits :::

És a régi és új oldal egymás mellett... ;)

Wacom - penscrappers
A mostani kihívásra készült collab készletben Annának is van része, és mondhatom, szerintem nagyon jó kis készletet hoztak össze. Én egy nagyon egyszerű oldalt készítettem belőle, mert nem akartam elvonni a figyelmet a fotóról. Ez a húgom esküvőjén készült, és nagyon jól szemlélteti Julcsika rajongását az újdonsült férj iránt...


::: credits :::

Anna és Didó közös készlete:
Fanatsztikus készlet, mindkét tervező kihozta magából a maximumot. Én ezt az oldalt készítettem vele, Julcsikáról.

::: credits :::

Megint ősz, és megint Anna...
Anna új cuccaival készítettem ezt a képeslapot, mert imádom az őszt... :)


::: credits :::

Scrapbook.hu kihívás - Ilyesmi dolgokat szeretek én...



Gigi a házigazdája a havi inspirációs kihívásnak, én ezt az oldalt készítettem rá:


::: credits :::

A komment:
1. a gyerekek kacagása, mikor együtt játszanak 2. Benikém csillogó szeme, mikor azt mondja, szeretlek, anya 3. Julcsikám átszellemült mosolya, ahogyan kócosan, álmos szemmel ül az ágyon, ha úgy ébred reggel, hogy itthon vagyok 4. Malcolm McLaren Paris, Paris c. albuma 5. egy jó könyv olvasása a hajnali metrón

Szép (két)hetet mindenkinek!
Eszter
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP