Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Szülői szeretet

>> 2012. január 20., péntek

A napokban találtam rá erre a fotóra, és bár nem a legjobban sikerült kép, mégis nagyon megfogott. Megfogott, mert minden benne van, amit a gyerekek és Peti kapcsolatában fontosnak tartok. Benikém huncut mosolya, Julcsikám álmodozó tekintete, Peti szerető figyelme, hogy bár más irányba néz, közben figyeli a gyerekeket.
Aztán találtam hozzá egy nekem nagyon tetsző idézetet is, magyarul valami ilyesmit jelent: "A legnagyobb örökség, amit egy szülő adhat a gyerekeinek, pár perc az idejéből minden nap." (Az eredeti: The best inheritance a parent can give to his children is a few minutes of their time each day. M. Grundler)
A mi életünkben alapvető érték ez a figyelem, azt gondolom, hogy olyan világban élünk, ahol még fontosabb az, hogy elnyerjük és megtartsuk a gyerekek bizalmát, mert sokkal több veszély leselkedik rájuk, mint az én gyerek- és fiatal felnőtt koromban. És ezért minden nap tennünk kell, mert ha egy gyerek bizalmát egyszer elvesztettük, azt már nagyon nehéz visszaszerezni. Erről szól az oldalam.

::: credits :::

És mindjárt itt a hétvége...! :)
Mindenkinek szép napot!
Eszti

Read more...

Always...

>> 2012. január 18., szerda

Megmondom őszintén, mindig nagyon várom a szerdákat. A hétvégém általában elmegy az angol-tanulással, aztán hétfő hajnalban korán kelek (és előtte későn fekszem), úgyhogy estére hulla vagyok. De már ott motoszkál a fejemben a tudat, hogy szerdán újra jön Anna szokásos heti leértékelése, és az alkotási vágy teljesen feltölt.
Ma is korán keltem, és sikerült is egy oldalt készítenem az én imádnivaló kis ördögfiókáimról. Egy nem túl régi fotó, és az érzés, amit jelentenek nekem külön-külön is; de azért a legjobban azt szeretem, amikor együtt látom őket. Össze vannak nőve, és persze, vannak konfliktusok, de azért létezni sem tudnak egymás nélkül...

::: credits :::


És az akciós termékek pedig mától péntekig (az új termékek megjelenéséig) itt láthatók.

(egyelőre még a múlt heti készletei vannak,
de a nap folyamán itt lesznek majd elérhetőek
az aktuális termékek is!)


További szép hetet mindenkinek!
Eszti

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP