Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Új blogdizájn

>> 2009. november 21., szombat

Elkészültem az új blogdizájnnal. Na jó, az oldalsávba még nem került vissza minden, ami volt, de ez már a munka kisebbik része. Már hetek óta tervezgetem a változást, de csak most jutottam ide. Nekem tetszik, egyszerű, mint amilyen oldalakat mostanában csinálok. És mivel biztosan fog még változni - ha nem is a közeljövőben -, álljon itt egy kép is róla... :)


Posted by Picasa

Read more...

QP freebie - Green Curly Night by Eledhwen Designs

>> 2009. november 20., péntek

Ahogy ígértem, megjöttem a gyorsoldallal. Eledhwen blogjáról is letölthető, ő már tegnap kitette. Mivel az sb-n nem nagyon kaptam az oldalaimhoz kommenteket, elbizonytalanodtam, hogy jó lett-e. De elég sokan letöltötték már. Ráadásul pont most jött hozzá komment is, ahogy írtam ezeket a sorokat. :) És lányok, nektek is köszönöm, akik itt hagytatok kommenteket! Nagyon jól esett! :)



DOWNLOAD
Posted by Picasa

Read more...

Green Curly Night by Eledhwen Designs

>> 2009. november 19., csütörtök

Mint azt korábban már írtam, CT-tag lettem Eledhwen-nél. Meg is jött az első feladat, amivel aztán meg is gyűlt a bajom. A készletbe első ránézésre beleszerettem. Imádtam az elemeket, a színeket, a papírokat. Csakhogy mostanában eléggé eltolódtam a minimál irányába, és valahogy az összhangot nem találtam a készlet és a minimál között. Rengeteg galériát végigböngésztem, ihletet meríteni. De végül azért csak sikerült olyat produkálnom, amivel elégedett vagyok. És szerencsére Agatanak is tetszett! :)

Íme, a készlet:



megvásárolható itt / avaible here @ScrapBird.com

És a készlettel készült oldalaim. Ez volt az első, amivel nem voltam megelégedve, de mivel Agata beletette az előnézeti képbe a boltban, így én is felteszem ide a blogra. A képen Julcsikám alszik édesdeden.


Ez már közelebb áll a szívemhez, a fotót az internetről szedtem.


photo: My Opera

És végül az utolsó, amit már tényleg szeretek, de ettől féltem a legjobban is, mert ezen aztán tényleg nem sok minden van... :)



Ezen a fotón Benikém alszik, a réges-régi múltban. :) Szerencsére Agatanak ez is nagyon tetszett, úgyhogy QP is készül belőle. Ha szeretnéd vinni, kukkants be később az elérhetőségért!
Posted by Picasa

Read more...

Love - Zsunak

>> 2009. november 18., szerda


Old Blue by Ange
Delight Collab


Elkészültem a második meglepetés oldallal. Zsu küldte másodjára a fotóját, így most ez került sorra. Zsu! Remélem, tetszik! Fogadd szeretettel! :)
Altalena! Most te következel majd. (Remélem, holnap is lesz egy kis időm, sajnos Beni még mindig nem gyógyult meg.) Csuti, tőled pedig várom továbbra is a fotót! :)
Posted by Picasa

Read more...

Honest Scrap

>> 2009. november 17., kedd


Ezt a díjat kaptam - sorrendben - Ányitól, Oslitól, Altalenától, Szotyitól és Csutitól. A díjat 10 embernek kell továbbadni, de előtte 10 dolgot el kell árulnunk magunkról. Íme, az én kis titkaim:
  1. 1. Mindig magamban keresem a hibát. Ezt régebben nem tartottam túl jó dolognak, de ma már tudom, hogy ez egyáltalán nem rossz. Csak olyan emberekkel kell körbevenni magam, akik ezt nem használják ki. :) És akkor kifejezetten előre tud vinni egy kapcsolatot.
  2. 2. Hatalmas megfelelési kényszer van bennem, ami kellőképp meg tudja nehezíteni az életemet.
  3. 3. Rengeteg dolog érdekel, így hajlamos vagyok mindenbe csak belekapni, és máris valami másra figyelni. Aztán persze hatalmas lelkifurdalást érezni a be nem fejezett dolgok miatt.
  4. 4. Sajnos nem az az ember vagyok, aki tanul más hibáiból. A dolgokat szeretem magam kipróbálni. De a saját hibáimból legalább tudok tanulni.
  5. 5. Az életben egyszer kockáztattam nagyot, akkor bejött: lelkiismeretesen végigcsináltam az egyetemet, de az államvizsgára annyi anyag volt, hogy nem volt időm ismételni. Ráadásul a pénzügy és számvitel tételek párosítva voltak, és egyetlen egy volt, amelyikben mindkettő tűrhető volt. Így aztán előző éjszaka csak azt az egy tételt olvastam át, majd lefekvés előtt még egyszer, és másnap is csak ezt vittem magammal. És kihúztam! :)
  6. 6. A férjemet a barátnőmnek "köszönhetem", aki egyik nap azzal hívott fel, hogy megtalálta nekem az igazit. Nem hittem neki, de hogy végre békén hagyjon, inkább elkezdtem levelezni Petivel. És kiderült, hogy igaza volt! :)
  7. 7. A munkámban a racionalitásé a főszerep (controller vagyok), de a magánéletben abszolút az ösztöneim vezérelnek.
  8. 8. Imádok olvasni, bár mostanában elég kevés időm van rá (főleg, mióta scrapbook-ozom is...). Tinédzser koromban hétvégéken 2-3 könyvet is elolvastam. (A gyors olvasásnak köszönhetően viszont hosszú távon nem igazán maradnak meg bennem a dolgok, így pár hónap múlva bármelyik könyvet ugyanolyan izgalommal vagyok képes végigolvasni.)
  9. 9. Imádom Harry Pottert. Minden részét elolvastam, megnéztem. Ez az, ami engem igazán ki tud kapcsolni, ilyenkor teljesen el tudok vonatkoztatni a valóságtól.
  10. 10. Imádom a meglepetéseket. Én voltam/vagyok az a gyerek, akinek meg kellett mutatni, hogy hová dugták a karácsonyi ajándékát, hogy nehogy véletlenül megtaláljam. :) Anyukámtól mai napig mindig kapok valami kis meglepetést (az előre megbeszélt ajándékon kívül)...
És akiknek továbbadom:
1. Gigi
2. Kovaxka
3. Timo
4. Giny
5. Mörjike
6. Kriszta anyu
7. Eagleszem
8. Secima
9. Christine
10. Linsey


Posted by Picasa

Read more...

Ajándék nekem...

Ezt a gyönyörűséget meg még nem is mutattam nektek! Kriszta anyu készítette a szülinapomra a nyeremény készletéből. Jól meg is hatott vele. Szerintem gyönyörű! Szerintetek...?!



Kriszta! Még egyszer nagyon köszönöm!!!!!!! :)

Read more...

Barátok - Ányinak (és ...)

>> 2009. november 16., hétfő

Oslinak. Hisz Ányi egy olyan képet küldött nekem, amin ketten vannak. Így dupla meglepi készült. Lányok! Remélem, tetszik! :)


Anita Designs Pick 'n Mix november minikit
Anita Designs Nature Calls add-on

Várom a többi képet is! :)
Posted by Picasa

Read more...

34


Ange Charming Kit freebie

A gyerekek alszanak, a dokinéni megnyugtatott, hogy nincs komoly baj, úgyhogy kihasználva az időt és a felszabadultságomat, gyorsan összedobtam egy oldalt a tegnapi szülinapi ünneplésről. A gyerkőcök épp a tüzijátékot csodálják a tortámon, merthogy olyan is volt. Na, nem miattam... :)
Szóval így néztünk ki, amikor 34 éves lettem. A barátnőm kérdezte telefonon, hogy milyen érzés. Mondtam neki, hogy nagyon jó. Lehet, hogy nem vagyok normális, de én minden egyes születésnapomnak örülök. Nem tudnám megmondani pontosan, hogy miért, de jó érzéssel tölt el, hogy még egy év telt el. Bolond vagyok...?!
Posted by Picasa

Read more...

Sorsoltam...

Sziasztok, Lányok! Sorsoltam. :) És itt az eredmény:



Altalena, Zsu és Ányi! Várom a fényképeket a beszteriarany kukac gmail pont com címre. Meg persze tőled is, Csuti, csak ezt már írtam. :) Próbálok igyekezni, de sajnos Benike nincsen jobban, most várjuk a dokinénit. :(
Posted by Picasa

Read more...

Ez a nap más, mint a többi...

>> 2009. november 15., vasárnap

... ezt te is jól tudod! Most már legalábbis, hogy leírtam. Ugyanis ma van a születésnapom! Jupijjé! De milyen... Ez sajnos nem juppijé! :( Petinek dolgoznia kell, Benikém meg belázasodott éjszaka. Na, nem pont ilyenről álmodtam.
De nem keseregni akarok, alapvetően azért örülök: megint egy évvel öregebb lettem, és bölcsebb is talán... :)
És mivel annyi sok szépet és jót kaptam tőletek, most én is szeretnék adni valamit. Mást nem tudok, mint hogy oldalt készítek. Ha szereted a stílusomat, és örülnél egy általam készített oldalnak, akkor hagyj egy kommentet! Három szerencsésnek küldött kép ellenében készítek egy-egy oldalt!
Mindenkinek szép napot! :)

Update: 34 éves vagyok, és hétfő reggelig lehet kommentelni... :) Köszönöm mindenkinek, aki már megtette! :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP