Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

ant.trainer | aA

>> 2012. június 16., szombat

Anna új készletei megint csodásak (bár elfogult vagyok, nem tudnék tőle olyat mondani, amit nem szeretek...). Most Julcsikámról hoztam megint oldalt, ismét márciusi állatkertes fotók (itt és itt már mutattam ebből a szériából).

::: credits :::
További szép hétvégét!
Eszti

Read more...

*NEW* AnnaLift (6.15.12-6.21.12)

>> 2012. június 15., péntek

Egy csodaszép oldalt választott az ATeam a heti AnnaLift kihívásra, még nem tudom, hogy milyen fotót fogok hozzá használni, de valamit mindenképpen, mert ang oldala nagyon inspiráló!

*NEW* AnnaLift (6.15.12-6.21.12)
És Anna új készletei is a boltban vannak már!

AnnaRelease 15 June 2012

Szép hétvégét mindenkinek!
Eszti

Read more...

Aliki, Thasos | aA

>> 2012. június 13., szerda

El sem tudom mondani, hogy mennyire élvezem azt az újfajta szabadságot, amit a Postworkshop programmal való ismerkedés rejteget számomra. Most sem tudtam elszakadni tőle, és egy nagyon kedves fotómat alakítottam át a segítségével. Így sokkal inkább visszaadja azt a hangulatot, ahogyan a képzeletemben él ez a nyaralás...

::: credits :::
photo editing: PostworkShop

És ha szerda, akkor új termékek és leárazások Annánál:

később a mai nap folyamán


Read more...

Explore | aA

>> 2012. június 10., vasárnap

Nem volt épp pihentető hetem, a hétvégére pedig Julcsikámnak is elkezdett folyni az orra (ez nálunk teljes átalvatlan éjszaká(ka)t jelent. De azért csak sikerült egy egyszerű oldalt készítenem...

Az Oscraps-en az AnnaGaléria tele van most ilyen jellegű oldalakkal, Irene ugyanis megosztott velünk egy egyszerű és nagyszerű tutorialt:

tutorial by Scrappie Irene @Oscraps

Először én is megpróbáltam PS-ben megcsinálni, de aztán győzött a kíváncsiságom, hogy vajon mit tudok ezzel kezdeni Postworkshop-ban. És mondhatom, hogy az eredeti leírásból kiindulva sokkal nagyobb szabadságot adtak a PWS-ben alkalmazható szűrők. Az eredmény végül ilyen lett:

::: credits :::
photo editing in Postworkshop
Azt hiszem, nem ez volt az utolsó használata ennek a technikának nálam... :)

És a szokásos heti AnnaLift-kihívásról itt olvashattok bővebben:
AnnaLift (6.8.12-6.14.12)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP