Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Hinta-palinta

>> 2012. március 10., szombat

KisJuliskám imád hintázni, és ezt profin űzi is alig 2,5 éves kora óta a nagy hintán. Először megdöbbentünk, amikor már vagy 5 perce hintázott tavaly ilyenkor, és rájöttünk, hogy egyikünk sem löki a hintát. Aztán a hideg rázott, hogy nehogy leessen, olyan magasra megy. Legvégül pedig hozzászoktunk a látványhoz, és már csak gyönyörködtünk benne. És gyönyörködöm még ma is, mert nincs is annál szebb látvány, mint egy boldog és elégedett gyermeki arc...

:::credits:::

Pin It

Nem bírtam magammal, ahogy kommentelgettem Anna galériájában az oldalakat, egyszerűen annyira inspirálóak voltak, hogy készítenem kellett még egyet. A fotó Thasos-on készült, a színeket picit megpiszkáltam, hogy jobban harmonizáljanak a készlet színeivel, de megmondom őszíntén, nem kellett túlságosan belenyúlnom. Mintha csak ezekhez a fotókhoz készítette volna Anna a készletet... :)

:::credits:::



Read more...

Freebie - time

>> 2012. március 8., csütörtök

Ha már az előző bejegyzésemben az időről volt szó, épp itt az ideje, hogy feltegyek egy pár freebie-t is... :)

Az első két wa-t többen is dicsérték, ezért osztom meg, remélem, tudjátok majd használni.


>>>DOWNLOAD<<<




>>>DOWNLOAD<<<



És ráadásnak jöjjön még egy...

>>>DOWNLOAD<<<



A húgom annak idején megkért, hogy a dátum gombokat egészítsem ki 40-ig, mert ezt szeretné majd felhasználni a pocakos fotóihoz. Mivel annak idején nagy sikerük volt, gondoltam, felteszem akkor a kiegészítést ide is.


>>>DOWNLOADS<<<






További szép hetet kívánok mindenkinek!
Eszti


Read more...

Ábécé...

>> 2012. március 7., szerda

..., ha nem is a teljes, de a T és az R betű, igaz, angol megfelelőkkel: T, mint Time és R, mint Reading.

T is for Time
Amikor megláttam a listát, hogy Anna mely termékei lesznek akciósak, egyből tudtam, hogy az időről készítek majd oldalt, fotó nélkül. Néha olyan jól esik így is alkotni.
Az idézet Einstein-től származik, és nagyon megtetszett:
Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre. (Albert Einstein)

:::credits:::

R is for Reading
És amikor megláttam az új papírokat, amiket Anna készített a héten, nem tudtam ellenállni annak, hogy még egy oldalt csináljak. Benikém régi fotóit szedtem elő, ahogy nézem az unokaöcsémről készült fotókat (jövök ám majd oldallal róla is), nosztalgizáni támad kedvem mindig.
Már el sem hiszem, hogy ilyen pici is volt, milyen jó, hogy már akkor is ilyen sok fotót csináltam. Össze kellene már egyszer szednem magam, és csinálni mindkét gyerek első évéről egy fotókönyvet...

:::credits:::

És kukkantsatok be Anna boltjába, érdemes. Itt találjátok a leértékelt készleteket:

Read more...

Pillangó

>> 2012. március 6., kedd

Amikor megláttam Didó új cuccait, az volt az első gondolatom, hogy ezek annyira szépek, hogy bármi más hozzáadásával csak elrontanám. "Papírra" velük, és kész is az oldal. Nem is tudtam hozzájuk fotót elképzelni, de hogy mégis tegyek hozzá én is valamit, végül egy "képeslap" készült belőlük. Pontosabban méreteit tekintve maradtam az A4-es formánál (nem tudok szabadulni tőle)...

:::credits:::

Holnap egy újabb "képeslappal" jövök!
Eszti

Read more...

Feel Free To Change!

>> 2012. március 5., hétfő

Újabb oldal, amit Wendy Bretz oldalai inspiráltak. A fotó tegnapi, a játszótéren voltunk a gyerekekkel.

:::credits:::

Szép hetet mindenkinek!
Eszti

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP