Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

"THIS AND THAT" a TaylorMade + Sue Cumming Collaboration

>> 2010. október 15., péntek

És amit már beharangoztam korábban, végre megjelent Amanda és Sue új mega-wordart csomagja. Fantasztikus, imádom:

available here @Oscraps

Nagyon megirigyeltem Judit szárnyait mostanság, úgyhogy az első oldalamon szárnyakat növesztettünk... :D

Sketchbook Artistry by Sue Cummings 
Each and Every Day by Sue Cummings
This and That a Taylormade + Sue Cummings collaboration

A másik oldalam pedig a gyerekekről készült. Igazából egy fotó, csak kicsit belemostam a háttérbe:

This & That - a TaylorMade + Sue Cummings collaboration
paper - Composure Add-on by TaylorMade Designs, 
butterfly, stamp wordart - Sketchbook Artistry by Sue Cummings
brush green - 52 Inspirations 2010 Week 12 by Sue Cummings
butterfly - 52 Inspirations 2010 Week 40 by Sue Cummings

A komment:
Beni és Julcsika. A nagy és a kicsi. A mini pici, a max az nagy - énekli az Alma együttes, és nálunk tényleg így van. Beni az átlagosnál jóval magasabb, Julcsika jóval alacsonyabb. Tüneményesek együtt. Imádom elnézni őket hátulról, ahogy kézenfogva mennek. Vagy amikor összetalálkoznak a folyosón: Beni megsimogatja Julcsikát, Julcsi átöleli Beni derekát, állnak így pár másodpercig, majd mennek tovább a dolgukra..
Julcsi elég önfejű teremtés, soha nem azt csinálja, amit kellene, vagy én szeretnék, de a bátyót mindenben követi. Amit Beni csinál, az úgy van jól. Persze legfőképp akkor, ha valami csínytevésről van szó. Akkor nevet a legédesebben, ha Beni tesz vagy mond valami vicceset, ha ő jelen van, akkor minden rendben van. De ha Beni nincs ott, akkor nem találja a helyét.
Mostanában reggel őt is vinni kell az oviba, amikor Beni megy. És első alkalommal hatalmas sírást rendezett, hogy ő nem mehet be a terembe. És amikor ebéd után mondom, hogy menjünk öltözni, mert megyünk a bátyóért, felvidul az arca, és soha máskor nem olyan szófogadó és segítőkész, mint akkor...
Ez a mély kötődés már a pocakban is megmutatkozott. Akkor ficánkolt leginkább, amikor Beni odabújt a pocakhoz. Ha Beni az ölembe ült, Julcsika vidáman lubickolt. Beni meg már akkor is élvezte, hogy ő a kiválasztott. Születése után is képes volt órákig nézegetni Beni tevékenykedését. Nyugodt időszak volt az életünkben, amíg el nem indult... 
Persze ahogy nő, egyre inkább azt akarja csinálni, mint a bátyó. Ha Benire fürdőköpenyt adunk fürdés után, akkor rá is kell. Ha Benit a kilépőn törölgetem meg, akkor őt sem lehet feltenni a pelenkázóra. Ha Beni bilit használ, akkor róla is le kell venni a pelust, a bilijét le kell rakni a Benié mellé, és együtt trónolnak. Ráadásul még produktum is kerül a bilibe...
Jó érzés rájuk nézni, és látni, hogy mennyire szeretik egymást!




Read more...

Új készletek - Didó, Val C.

Megint késésben, de ideértem... :)

4U2  by Dido Designs

Didó új készlete tegnap került a boltoba:

available here @A5D

És az oldalam:

fotó: 1point4 Stúdió (2009.)

AMAZING by Val C. Designs

Val is új készlettel jelentkezett:



Az oldalam:

fotó: 1point4 Stúdió (2009.)









Read more...

Maszk

>> 2010. október 14., csütörtök

Taylormade dolgait nagyon szeretem, mind a készleteit, mind a tutorial-jait, mind az oldalait. Most ő került az Oscraps rivaldafényébe. Egy freebie-t is készített ehhez kapcsolódóan, és itt ír a kihívásról, amin akár 50$-t is lehet nyerni. Nem hagyhattam ki...
Ráadásul sikerült olyan fotókat feldolgoznom, amiket nagyon szeretek, de sosem gondoltam volna, hogy bármire is tudom használni őket... Hát igen: soha ne mondd, hogy soha...! :)

IN MODERATION add-on by Taylormade
fotó: 1point4 Stúdió (2008.)

Ráadásul olyan kedves kommentet hagyott az oldalamnál, hogy majd kiugrottam a bőrömből. Meg is vettem a készletet is, szóval lesz még oldal belőle... :D

Read more...

BURNING LOVE by Jo Hanna

>> 2010. október 13., szerda

Tegnap jelent meg Jo Hanna új készlete, a Burning Love. Gyönyörű színei vannak a készletnek, én nagyon szerettem oldalt készíteni vele.

available here @2Peas

És az oldalaim:


A fotó vasárnap készült a Vasúttörténeti Parkban, a gyerkőcök épp egy nyalóka-csere akciót bonyolítottak ilyen elmélyülten... :)

Burning Love by Jo Hanna
wordart: Template 8 by me

Ezt a fotót pedig szombaton csinálta Peti, Julcsika ücsörgött Adélka (unokatestvérük) ölében, és láthatóan nagyon jól érezték magukat mindketten... :) (A háttér két papír összemosásával készült (Judit, megfertőztél... :D)



Read more...

NEW RELEASES by Timo Designs

>> 2010. október 12., kedd

Ma jelent meg Timi új papírcsomagja, és pillangós-virágos stamp csomagja. Gyönyörű mindkettő. Mutatom is:


available here @Scrapinsider

Az oldalamat pedig a Cewe-kíhívásra készítettem, nagyon megfogott a mostani téma: összegzés. Emellett nem volt semmilyen más megkötés. Nem olyan rég Brigi (Altalena) készített egy oldalt arról, hogy 5 éve ismerkedtek meg, akkor egyből arra gondoltam, hogy én is szeretnék egy ilyen oldalt. Most jött el az ideje. Köszi az inspirációt, Brigi!!!! :D És ilyen lett az enyém:

TIMO DESIGNS:
Grunge Paper Pack 01,
Flower and Butterfly Stamps
Goldfish Paper Pack
Happy Day
Early Summer



A komment:
7 éve már, hogy a szerencsének - vagy inkább egy kitartó barátnőnek - köszönhetően megismertük egymást. Olyan gyorsan elszállt ez az idő, mintha ma csak ma találkoztunk volna. Ugyanakkor olyan múltunk van már, mintha mindig is együtt lettünk volna...
Akadtak nehézségek, rögtön az elején, de aztán túltettük magunkat rajta. És utána már nem voltak kérdések. Vele éreztem először azt, hogy minden úgy van jól, ahogy van, nem akartam már siettetni semmit, tudtam, hogy minden a megfelelő időben el fog jönni. És így is lett.
És hogy mi is történt velünk ez alatt a hét év alatt...?
2003. Megismerkedtünk, rájöttünk, hogy passzolunk egymáshoz, és próbáltuk úgy alakítani a körülményeinket, ahogy nekünk jó. Volt, mikor azt hittem, nem fog sikerülni, de szerencsére tévedtem.
2004. Összeköltöztünk, és még így is jól múködött minden. Sőt, így működtek csak igazán jól a dolgok... És egy évvel a megismerkedésünk után egy csodálatos hetet töltöttünk együtt Thasos-on. Ha nehéz idők járnak felénk, azóta is ebből táplálkozom...
2005. Egy többnyire saját kézzel végzett lakásfelújítás után beköltöztünk a jelenlegi otthonunkba és házasságot kötöttünk. Nehéz, küzdelmes időszak volt, tele olyan élményekkel, amiket még az unokáinknak is mesélhetünk majd... Az Őrségben voltunk nászúton, amit kényszeres “tekintsük meg az összes látnivalót”-hozzáállásommal majdnem sikerült tönkretennem, de szerencsére ma már ezen is csak jókat nevetünk... Augusztusban pedig kiderült, hogy várandós vagyok...
2006. május 4-én megszületett Benedek, hosszú vajúdás után végül császármetszéssel. Szülők lettünk. Szerencsére ez csak méginkább összekovácsolt bennünket. Benikét 1 hónapos korában megműtötték pylorus stenosis-sal, de utána egy éves koráig még csak megfázva sem volt...
2007. Éltük a háromfős családok megszokott életét. Sokat kirándultunk, és szépen lassan beleszoktunk az újfajta felelősségbe.
2008. Megfogant Julcsika. Beni volt az első, aki tudta a családban, én csak később jöttem erre rá. Mindenesetre ahogy megláttam a pozitív tesztet, egyből elmondtuk neki is. Nagyon szép terhességem volt, Benedek nagyon figyelmes volt velem végig, és Julcsika már akkor imádta a bátyót... Julcsika végül az először kiírt időpont után majdnem két héttel, császármetszéssel született, az utolsó 1,5 hetet már kórházban töltöttem. Életem egyik legnehezebb időszaka volt, főleg miután Benikém beteg lett, és nem tudtak jönni látogatni.
2009. Peti rengeteget volt vidéken, így nagyon sok időt töltöttünk hármasban. Próbáltuk megtanulni, hogyan is kell jól funkcionálni négyfős családként... Szeptemberben pedig Benikém elkezdte az óvodát. Nehéz volt a beilleszkedés, igazából majd egész évben tartott. Közben Julcsika hasrafordult, majd mászni kezdett, és a régi nyugodt életünk fenekestül felfordult: kezdett megmutatkozni, hogy a kisasszony túlságosan is önálló, saját akarattal (de még mekkorával...!) rendelkező személyiség...
2010. Januárban Julcsika elkezdett járni, majd motorozni, mostantól nincs megállás... Benivel most kezdjük majd az ottalvást az oviban, és ez az utolsó évem itthon, jövő évtől újra dolgozni fogok. Anyukám nyugdíjba ment, és felköltözik, hogy segíteni tudjon. Szóval minden változik körülöttem, körülöttünk. Azt hiszem, nekünk ez a változás éve... Remélem, jó irányba haladunk.

Read more...

GIVEAWAY Taylormade + Sue Cummings

>> 2010. október 11., hétfő

Amanda és Sue egy közös wordart készletet készített, ami október 14-én jelenik meg. Én imádom, nagyon jól használható szerintem. Mutatom is az előnézetit:


És ha szerencsés vagy, meg is nyerheted. Hogy mit kell tenned hozzá????
  1. Hagyj egy kommentet Sue blogján a következő kezdettel: "Today I am thankful for..."
  2. Tedd közzé a twitteren is, és linkeld vissza Sue blogjára
Mindezt október 13-ig teheted meg. Érdemes... :D


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP