Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Őszi énem

>> 2009. október 3., szombat


Altalena - B4S 2009 Autumn freebie

A B4S lelkes csapata újabb kihívást indított, amihez 4 freebie készlet is tartozik. Ezekkel kell oldalakat alkotni. Csütörtöktől kezdve minden nap le lehet tölteni egyet (aki még nem tette meg, siessen, mert fantasztikusak!). Annyira tetszenek a készletek, hogy úgy döntöttem, hogy mindenkiével készítek egy-egy oldalt! Lányok! Itt is nagyon-nagyon köszönöm nektek!
Elsőként Altalena freebie-jével készültem el. Hát ilyen voltam tavaly ősszel, a pocakomban Julcsikával - bár a képen nem látszik, már a 7. hónapban jártam... :) A fotó szintén a 1point4 Fotóstúdióban készült.
Posted by Picasa

Read more...

My Sweet Life


LediNadi Design_Challenge1_freebie

DDD kihívásra készült az oldal, a megadott freebie-t kellett felhasználni. Jó volt most egy ilyen oldalt is készíteni, "belefáradtam" a fotókönyves képekbe... (Korábban azt gondoltam, hogy azt egyszerűbb készíteni, hisz alig vagy egyáltalán nem használok kiegészítőket hozzá. De valószínűleg a sok kép miatt - válogatás, retusálás, stb. -, sokkal több munka van vele.)
A fotók 2008. októberében készültek a 1point4 Fotóstúdióban.

Posted by Picasa

Read more...

Hétvége Mamalilánál II.

>> 2009. október 2., péntek


template: Simply Sarah
cuccioladesigns_A_smile_sweet_as_Spring


És íme, a második oldal a hétvégénkről. Nagy szalonnasütő partit rendeztünk (nesze neked diéta...!). Julcsánkat közben elnyomta az álom, de Benikénk nagyon jól szórakozott. Leginkább a szalonnakrokodillal ökörködött, de szenzációs volt! Imádom, amikor ilyen vidám! :)
Posted by Picasa

Read more...

Hétvége Mamalilánál I.

>> 2009. október 1., csütörtök


4SBD_momsdayfreebie09
Baoscrap Template ASD 17-18
Hétvégén meglátogattunk anyukámat. És ugye a fogadalmam, hogy oldalt készítek az életünkről... :) Próbálom tartani magam hozzá. Még jön egy következő is.
Posted by Picasa

Read more...

Itt van az ősz, itt van ujra...

>> 2009. szeptember 30., szerda


DDD_The_nature_of_nature
LilyDesigns_Elf_freebie
thaliris_quedubonheur_partie1
thaliris_earlyforautumn
Aiyana Eloine
fds_ms_absolutely_autumn


A Cewe eheti kihívásán a természet volt a témakör. Nem feltétlenül az ősz, de én imádom ezt az évszakot. Szeretem a színeit, a melankóliáját, mindent. Tegnapelőtt lementünk sétálni a gyerkőcökkel - akkor készült az előző oldalam fotója is -, készítettem egy képet, ahol Beni épp egy gesztenyére mutat. Egyből ez jutott eszembe, amikor elolvastam a kihívást.
Ahhoz képest, hogy az oldal nincs túldíszítve, elég sok készletből dolgoztam... :)
A háttér pedig így készült: egy egyszínű, textúrázott papír az alapja (fds_ms_absolutely_autumn). Erre került rá két rétegben a fotó. Alsó réteg: Overlay, Opacity: 92%. A felső rétegen egy szűrőt alkalmaztam: Filter / Sketch / Bas Relief (Detail: 8, Smoothness: 1, Light Direction: Bottom. Előtte a háttér- és előtér színeket módosítottam: háttér-FOCOLTONE 7026, előtér-FOCOLTONE 3484.) A rétegbeállítások: Vivid Light, Opacity: 47%. (Végül még került rá egy harmadik réteg is, a gesztenye belseje és Beni keze, az eredeti fotóról. De így ez már nem a háttér szerves részét képezi.)

Posted by Picasa

Read more...

Testvérek

>> 2009. szeptember 29., kedd


julydesigns_freetexture1
julydesigns_julysfreebien6
NLDAutumnsherefreebie
Schaarka_Fabulousfall_sampler
scrapmuss_fallen_BT_Oksana
SP ~ Harvest Spice Alpha

A kép tegnap készült. A gyerekek meg vannak fázva, de azért lementünk a ház elé kicsit levegőzni. Beni kirohangálta magát, és amikor elindultunk fel, mondta, hogy még tegyük az ölébe Julu-cicut (ezt a nevet ő adta neki). Mostanában nem nagyon készült róluk közös kép, így gyorsan fel is dolgoztam.
Imádom az őszt, így kicsit átalakítottam a fotót, hogy a zöld már sárga legyen. És beleszerettem a July Designs freebie-jébe. Először az egész oldalt ezzel akartam megcsinálni, de végül elég sok mást dolgot is rátettem. De az igazi őszi hangulathoz szükség volt rá.
A nagy fotón egy szűrőt alkalmaztam (Filter / Sketch / Conté Crayon...), a rétegbeállítások Luminosity és Opacity: 56%.
Posted by Picasa

Read more...

Tamás - Baba84-nek

>> 2009. szeptember 28., hétfő


Szarosc_dnia by_bryska
KD_MaskaFreebie2


Nagy lemaradásban vagyok Secima Adott fotó kihívásán, és nagyon szégyellem magam, mert tudom, hogy én mennyire fogom várni, hogy mit alkotnak a többiek az én fotómból. Most Baba84 fotóját dolgoztam fel. Melinda! Ha olvasod, fogadd szeretettel, remélem, tetszik! :)
Posted by Picasa

Read more...

Julcsika


NLDAutumnsherefreebie
BC_summer_time_by_lencula_and_schaarka
digiscrapbooking_Bee_collab8septembre
Kubivet Autumn


Mostanában annyi oldal született Benikémről, hogy kellett már egyet csinálni Julcsáról is. Csak úgy...
Posted by Picasa

Read more...

Meglepetések

>> 2009. szeptember 27., vasárnap

Ennek a bejegyzésnek már negyedjére futok neki - a technika valahogy nem áll az én oldalamon... :(
Kaptam egy blogdíjat Altalena-tól és Szotyitól. Nagyon örültem neki, mindkettőjük oldalait nagyon szeretem, így dupla öröm volt, hogy gondoltak rám is. Próbáltam feltenni a képet is a díjról, de valami miatt a Picasa nem ismeri fel a képet, és külső hivatkozásból sem tudtam beszúrni. Gondolom, a képet amúgy ismeritek már sok-sok blogról, de azért itt is meg tudjátok nézni... :)
Szerintem már szinte mindenfelé járt scrappes körökben, de azért én is "kiosztanám". A díjazottjaim: mindenki, akit rendszeresen olvasok.
Először is küldeném Altalena-nak és Szotyinak, akiktől kaptam. Nagyon szép oldalakat csinálnak, eltérő stílusban, de mindkettőjük nagyon inspiráló, és annyira kedvesek!
Krissz - nagyon-nagyon sokat tanultam tőle (Cewe), és igazán segítőkész, kedves ember.
Rainbow-Kata - az ő oldalait is nagyon szeretem, és nagy része volt abban, hogy eldöntöttem, hogy oldalakba öntöm a családi-történeteket. (Talán még fotókönyv is születik majd belőle...
Szrjudit - gyönyörű oldalakat készít, sokat tanultam tőle is. És olyan kedves megjegyzéseket szokott hagyni...
Panda - imádom azt az egyéni látásmódot, amit ő képvisel. Néha kicsit morbid, sokszor humoros, elgondolkodtató. Nem hétköznapi jelenség, jó, hogy ilyen emberek is vannak közöttünk!
Tinci - pakolgatásban ő a mester! Rengeteg kiegészítőt használ az oldalaihoz, és mindezt úgy, hogy mégis minden a helyén van. Irigylem érte!
Eagleszem - ő volt az első, akit megfertőztem. Nagyon ötletes, szép oldalakat készít ő is. És olyan jó látni a fejlődést a képein (nála meg tudom ítélni, mert a kezdetektől ismerem az oldalait...) - csak reménykedni tudok benne, hogy az én oldalaimon is hasonló fejlődés látható.
Totyi (galériája) - bár neki nincsen blogja, de olyan fantasztikus oldalakat készít, és nagy hatással van rám, így őt is mindenképp meg kellett említenem.
Osli - egyszerűen fantasztikus a kifogyhatatlan energiája! És persze az oldalai is nagyon jók! :)
Ányi - nagyon szeretem az oldalait, egyedi, messziről felismerhető stílusa van. Tőle is nagyon sokat tanulok.
Timo - lenyűgöz oldalainak egyszerűsége, tökéletessége. És fantasztikus freebie-ket gyárt!

És tegnap várt rám még egy meglepetés, amikor hazajöttünk. Panda és Masni közösen indítottak egy blogot, aminek én lettem az első rendszeres olvasója. Ennek örömére kaptam tőlük egy-egy oldalt. Elvileg nekem kellett volna fotót válogatnom hozzá, de végül megadtam nekik a galériánk elérhetőségét, így ők választhattak kedvükre valót... (Én ugyanis nem tudtam.)
Panda képe:

Nagyon tetszik a színvilága ennek a képnek. Kíváncsi voltam, hogy milyen oldalt kapok tőle, és meg kell mondjam, hogy ez minden képzeletemet felülmúlta (pedig megvoltak ám az elvárásaim!). Ráadásul a wa-t én készítettem. ;)
Masni képe:


Ezt a fotót kb. már három hete készülök feldolgozni, de valahogy nem értem oda. Így aztán nagyon megörültem, amikor láttam, hogy Masni ezt választotta. Imádom ennek a képnek is a színeit (a háttér valami fantasztikus, kíváncsi vagyok, hogy milyen készletből van), és elolvadok a varrásoktól is. Fantasztikus!
Lányok! Köszönöm itt is a fantasztikus képeket! :)
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP