Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Meglepetések

>> 2009. szeptember 27., vasárnap

Ennek a bejegyzésnek már negyedjére futok neki - a technika valahogy nem áll az én oldalamon... :(
Kaptam egy blogdíjat Altalena-tól és Szotyitól. Nagyon örültem neki, mindkettőjük oldalait nagyon szeretem, így dupla öröm volt, hogy gondoltak rám is. Próbáltam feltenni a képet is a díjról, de valami miatt a Picasa nem ismeri fel a képet, és külső hivatkozásból sem tudtam beszúrni. Gondolom, a képet amúgy ismeritek már sok-sok blogról, de azért itt is meg tudjátok nézni... :)
Szerintem már szinte mindenfelé járt scrappes körökben, de azért én is "kiosztanám". A díjazottjaim: mindenki, akit rendszeresen olvasok.
Először is küldeném Altalena-nak és Szotyinak, akiktől kaptam. Nagyon szép oldalakat csinálnak, eltérő stílusban, de mindkettőjük nagyon inspiráló, és annyira kedvesek!
Krissz - nagyon-nagyon sokat tanultam tőle (Cewe), és igazán segítőkész, kedves ember.
Rainbow-Kata - az ő oldalait is nagyon szeretem, és nagy része volt abban, hogy eldöntöttem, hogy oldalakba öntöm a családi-történeteket. (Talán még fotókönyv is születik majd belőle...
Szrjudit - gyönyörű oldalakat készít, sokat tanultam tőle is. És olyan kedves megjegyzéseket szokott hagyni...
Panda - imádom azt az egyéni látásmódot, amit ő képvisel. Néha kicsit morbid, sokszor humoros, elgondolkodtató. Nem hétköznapi jelenség, jó, hogy ilyen emberek is vannak közöttünk!
Tinci - pakolgatásban ő a mester! Rengeteg kiegészítőt használ az oldalaihoz, és mindezt úgy, hogy mégis minden a helyén van. Irigylem érte!
Eagleszem - ő volt az első, akit megfertőztem. Nagyon ötletes, szép oldalakat készít ő is. És olyan jó látni a fejlődést a képein (nála meg tudom ítélni, mert a kezdetektől ismerem az oldalait...) - csak reménykedni tudok benne, hogy az én oldalaimon is hasonló fejlődés látható.
Totyi (galériája) - bár neki nincsen blogja, de olyan fantasztikus oldalakat készít, és nagy hatással van rám, így őt is mindenképp meg kellett említenem.
Osli - egyszerűen fantasztikus a kifogyhatatlan energiája! És persze az oldalai is nagyon jók! :)
Ányi - nagyon szeretem az oldalait, egyedi, messziről felismerhető stílusa van. Tőle is nagyon sokat tanulok.
Timo - lenyűgöz oldalainak egyszerűsége, tökéletessége. És fantasztikus freebie-ket gyárt!

És tegnap várt rám még egy meglepetés, amikor hazajöttünk. Panda és Masni közösen indítottak egy blogot, aminek én lettem az első rendszeres olvasója. Ennek örömére kaptam tőlük egy-egy oldalt. Elvileg nekem kellett volna fotót válogatnom hozzá, de végül megadtam nekik a galériánk elérhetőségét, így ők választhattak kedvükre valót... (Én ugyanis nem tudtam.)
Panda képe:

Nagyon tetszik a színvilága ennek a képnek. Kíváncsi voltam, hogy milyen oldalt kapok tőle, és meg kell mondjam, hogy ez minden képzeletemet felülmúlta (pedig megvoltak ám az elvárásaim!). Ráadásul a wa-t én készítettem. ;)
Masni képe:


Ezt a fotót kb. már három hete készülök feldolgozni, de valahogy nem értem oda. Így aztán nagyon megörültem, amikor láttam, hogy Masni ezt választotta. Imádom ennek a képnek is a színeit (a háttér valami fantasztikus, kíváncsi vagyok, hogy milyen készletből van), és elolvadok a varrásoktól is. Fantasztikus!
Lányok! Köszönöm itt is a fantasztikus képeket! :)
Posted by Picasa

6 megjegyzés:

Kata 2009. szeptember 28. 7:25  

Köszönöm szépen! Nagyon jólesett ám :)

altalena 2009. szeptember 28. 8:52  

Köszönöm a díjat... és hidd el, már nem is kell fejlődnöd, mert annyira szuper oldalakat csinálsz, egyedi stílusodat imádom:D

eagleszem 2009. szeptember 28. 10:04  

Nagyon szépen köszönöm! Így van még egy dolog, amit együtt-egyszerre csinálunk :) A kismamaságon kívül!
Nagyon jólesett, amit írtál!

pamacsdesign 2009. szeptember 28. 14:10  

Oh,nagyon köszönöm,tőled is nagy megtiszteltetés megkapni eme díjat.Örülök,hogy tetszik a kép,először valami vicces képet akartam készíteni,de néha nem tudom hol a határ vicces és bizarr között,ezért inkább egy kifinomultabb képre gondoltam.Átküldöm hamarosan teljes méretben is.Masni Holly design-The whimsical készletét használta.Puszillak sokszor mégegyszer!Panda

Osli 2009. szeptember 28. 14:31  

Nagyon szép oldalakat kaptál, már a lányok blogján megcsodáltam őket (és a galériában is)
Köszönöm szépen, hogy a díjjal is gondoltál rám. Nagyon meghatódtam :)

Timo 2009. szeptember 28. 18:02  

Eszter!! nagyon köszönöm!! és szupi oldalakat csinálsz!! csak így tovább!!
szép napot!!!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP