Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Julcsika, a NŐ

>> 2011. március 26., szombat

Bizony így, csupa nagybetűvel. Az sb.hu-s havi kihívás témája és Didó új készlete lökést adott, hogy végre készítsek egy ilyen oldalt is. Mert bizony Julcsikám nő a javából. Mióta őt látom, kezdek hinni abba, hogy ez genetikailag kódolt. Mert amilyen szinten mindezt űzi, az biztos, hogy nem tanult dolog - kiváltképp nem tőlem tanult... ;)

Sisters by Dido Designs
Kész címfeliratok 2. - Budaházi Brigitta

És mutatom is őket:
available here @A5D


A komment:

Julcsikám. A NŐ. Így, csupa nagybetűvel. Ha meghallom ezt a szót, te jutsz róla eszembe. Amióta megtanultál járni, azóta látom, hogy mit is jelent nőnek lenni. No meg azt is, hogy mit jelent egy igazi nő anyjának lenni... Még épp csak az első lépéseidet tetted meg, amikor Gergő jelenlétében apa a kezét nyújtotta feléd, hogy el ne ess. Nem tette zsebre, amit tőled kapott... Ha Gergő megjelenik nálunk, kihúzod magad, és vonulsz... Nem tudom, honnan veszed ezeket a dolgaidat, egyre inkább hiszek abban, hogy erre születni kell. Hihetetlenül fifikás vagy, képes vagy úgy irányítani az egész családot, hogy szinte észre sem vesszük. Az, hogy apát az ujjad köré csavarod, nem meglepő, de mindig elcsodálkozom, amikor meghallom Benike hangját: „Julcsikám, ezt szeretnéd? Julcsikám, erre gondoltál?” Azt mondják, hogy egy nő mellé férfi kell, hogy kiteljesedhessen női mivolta. Szerintem pedig kell még hozzá egy kislány is, aki ízig-vérig nő, aki mellett az anyjának sincsen más választása, mint hogy azzá váljon...


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP