Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Karácsony

>> 2011. december 24., szombat

Kívánok mindenkinek békés, boldog karácsonyt!
I wish you all a very Merry Christmas!



SBG Christmas Blog Train
Posted by Picasa

Read more...

Hétköznapi bolondozásaitok

>> 2011. december 23., péntek

Tegnap nagyon jókedvük volt a gyerkőcöknek, valamelyikük kitalálta, hogy vegyék fel az összes sapkát, amit találnak. Aztán hamar előkerült a fotómasina is - Benike kérésére (ezeket az alkalmakat nagyon szeretem, mert mostanában már csak ilyenkor hagyja magát fotózni normálisan). Lett is egy-két jó kép...

::: credits :::

A komment:
Szeretem, amikor együtt bolondoztok, olyan önfeledtek tudtok ilyenkor lenni! Nem is emlékszem, melyikőtök ötlete volt, hogy magatokra öltsétek az összes sapkátokat, de nagyon hamar belemelegedtetek a játékba. És nem telt el sok idő, amikor kértétek, hogy fotózzalak is le benneteket. Julcsikám, te persze egy idő után már csak a Benike "ronda" sapkáját akartad felvenni. A vidám mókának végül apa hazaérkezése vetett véget, kacagva rohantatok elé, ő pedig nem értette, hogy miért vagytok sapkában a szobában...


Read more...

New Year & Anna's GiveAway

>> 2011. december 22., csütörtök

Néha-néha jelentkezem még OKC-re, mint most is, nem tudtam neki ellenállni, amikor megláttam Pola Designs felhívását. Ezt az oldalt készítettem:


A fotó tényleg újévi, január első napján készült a Margitszigeten... :) És mutatom a készletet is:

available here

És ha ellátogattok az FB oldalára, akkor tiétek lehet egy ingyenes minikészlet is.


Anna's GiveAway

És érdemes ellátogatni Anna blogjára is, mert ha válaszoltok az alábbi kérdésre, megnyerhetitek az ezen a héten megjelenő összes készletét. A kérdés tehát:

What are you most excited for this Christmas?

Sok szerencsét!



Read more...

Mindike

>> 2011. december 21., szerda

Ígértem a szülinapi oldalamnál, hogy hozok majd Mindikéről, és az általa okozott örömről is oldalt. Sajnos a betegségek (először én, majd Julcsika) közbeszóltak, de tegnap éjszaka végre géphez jutottam, és elkészült az oldal. Ez a rózsaszínes hatás tőlem még mindig nagyon távol áll, de mit csináljak, ha Zsózsika-hercegnőnek ez kell... :)

::: credits :::

És ha szerda, akkor újra Anna's ArtSale, vagyis a kiválasztott termékekre 30% kedvezmény péntekig, az új készletek megjelenéséig. Ahogy életbe lép a kedvezmény, hozom a linket. :) (Ez az oldalam is ezekből a készletekből készült.)

És akkor jöjjön a komment:
Mindike, Mindike, Mindike...! Már hónapok óta csak ezt hallgatjuk apával. Szerelem volt első látásra, igazi, mély és visszavonhatatlan. Nem volt választásom. Elveimet sutba dobva végül én is beleegyeztem, hogy megkaphasd a szülinapodra. Az örömöd határtalan volt, a rajongásod pedig azóta is csillapíthatatlan. Elválaszthatatlanok lettetek. Mindike és te. Míg világ a világ. Vagy talán van remény...?!

Read more...

2011. december 19.

>> 2011. december 19., hétfő

Egy gyors bejelentkezés itthonról, épp betegeskedünk Julcsikával. :(

Sikerült a hétvégén azért készítenem egy oldalt, január 1-jei kép, már nagyon rég akartam vele oldalt csinálni, és most olyan készletekre sikerült szert tennem, amivel az elképzelt formába tudtam önteni az oldalt:

::: credits :::


És egy kicsit korábbi termés, az egyik hétvégén sikerült elkészítenem a jövő évi naptárunkat. Arra nem mertem vállalkozni, hogy "igazi scrapbook oldalakat" készítsek, így egy nagyon egyszerű dizájnt ötöltem ki: nagy kép, kevés díszítés, névnapos naptársablon. A dolog bibije persze az volt, hogy fekvőben képzeltem el az egészet, és ez a nyomtatásnál gondokat okozott: naptárként ugyanis nem lehetett sehol előhívatni (Krissz, itt is köszönöm a sok segítséget!!!!!). Úgyhogy maradt a fotóelőhívás, és még valahol majd be kell fúzetnem.


Cewe 2012 Naptársablon
Natali Designs: Calendar 2012 Overlays


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP