Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Anyák napja...

>> 2010. május 7., péntek

Két új anyáknapi készletet hoztam:

1.) FOR MUM by Stacy's Back Door Designs:

available here @ScrapMatters

Az oldalamat anyukámnak készítettem, és @nne gyönyörű oldalát lifteltem. A komment túl személyesre sikeredett, így használtam a Kata által ajánlott Lorem Ipsum generátort, köszi, Kata az ötletet!



2.) MAMA LIKES THE ROSES by Studio of Jo Hanna:

available here @Divine Digital

Az oldalaim:



sablon: Simple and Clean no3 by Sabrina's Creations
fotó: 1point4 Stúdió (2009.)

Read more...

Template #06

>> 2010. május 3., hétfő

Szégyellem magam, mert megint olyan sok kedves kommentet kaptak az oldalaim az SV-n, én meg alig kommenteltem mostanában. Próbálom mindig utolérni magam, és ahogy van időm, megyek én is kommentelni, ha nem is a galériában, legalább a blogokon (ott nincs a 30mp-es időkorlát...)
Megjött a jó idő, és napközben sokat vagyunk lent a játszótéren, így már nem a gép előtt töltöm időm nagy részét (ha itthon vagyunk, akkor lopva-lopva tudtam egy-egy kommentet írni jártamban-keltemben a gép előtt...). Másrészt Julcsusi alvási szokásai most vannak változóban. Eddig délutánonként nagyjából egyszerre aludtak a gyerekek, és ilyenkor volt időm gépezni. Most viszont Julcsikánk bevezette azt, hogy csak 5 körül alszik el, ennek következtében viszont kitolódott az esti alvásidő is. És én meg általában elalszom velük altatás közben... :D
Most kivételesen nem aludtam el, úgyhogy megcsináltam a mai "kedvenc" oldalamat templétnek, hátha tudjátok használni. :) Egy kis engesztelő ajándék... :D

And a little freebie... :) If you use it, I'd love to see your page so leave a comment and a link here, please! Thanks!



DOWNLOAD

Posted by Picasa

Read more...

Loholok...

... magam után, és remélem, egyszer majd utólérem magam... Szóval újabb készleteket hozok, amik még a múlt héten megjelentek, csak sajnos időhiányban nem blogoltam róluk:

1.
Jelentkeztem egy OKC-ra, mert annyira megtetszettek a papírok, hogy nem tudtam neki ellenállni:

available here @Divine Digital

És az oldalaim:

Az első oldalt Juditnak és Timinek készítettem, az első találkozásunkkor készült fotóból. Meglepinek szántam nekik, azért is nem írtam bővebben a blogon a margitszigeti kalandunkról, de aztán egy másik oldalam készlete hamarabb jelent meg, így végül megmutattam nekik az első, "nagy durranás" oldalt is... Remélem, nektek is tetszik majd:



Enchanted Paper Pack by Garden Girl Designs @Divine Digital
Simple Charm by Leiko Beck Designs
On this day by Paislee Press Designs
Curiouser & Curiouser - a Paislee Press and Joanne Briseboise collab
TypeWriter Overlay by Kitty Designs

[GSO - DST]

A második oldalam pedig Niki csodás fotójából készült, itt is köszönöm neki, hogy megosztotta velünk:

Enchanted Paper Pack by Garden Girl Designs @Divine Digital
Vintage Florals and Harvest Spice by Shabby Princess
Composure :: Plus by Taylor Made
Autumn Flourish by Taylor Made and Leora Sanford

---

2.
Aztán még pénteken jelent meg Gabs új készlete is, de már nem volt energiám feltenni a blogra...

available here @Scrappity-Doo-Dah

Az oldalaim:






A fotó szintén a Margitszigeten készül, boszikámon a Timitől kapott új kalapja van. Nagyon csajszis benne... :D

---

3.
És az egyetlen oldal, amit sikerült elkészítenem az SV nemzetközi scrapbook napi kihívás-sorozatára (pedig nagyon jó kis kihívások voltak, szerintem egyet-kettőt elkészítek még így határidő után...). Mollee Válassz hármat! kihívására készült az oldal, az én választásom (1) a saját készítésű háttérre, (2) a szívre és (3) a gombra esett. És felhasználtam Mörjike LDD Apprentice Program-os készleteit, remélem, még tudtam vele segíteni neki, és belefértem a határidőbe... Az első ovis anyák napját örökítettem meg, fotó ugyan nem készült, de egy tavaly decemberi közös fotónkat használtam fel hozzá.



:: credits ::
fotó: 1point4 Stúdió

Read more...

A szerencse kegyeltje...

Karácsony környékén már volt egy szerencse-szériám, amikor rengeteg készletet nyertem, és úgy tűnik, Fortuna ismét kegyeibe fogadott... :)

Először is Che (Che Yang Designs) nyitási akcióján nyertem egy 10$-os kupont. Az már az én szégyenem, hogy észre sem vettem. Csak a napokban pont kommenteltem az egyik oldalát a DST-n, amikor írt egy üzenetet, hogy küldjem el neki a mail-címemet... :( El sem tudom mondani, mennyire szégyelltem magam. Pedig rendszeresen olvasom a blogját, de mostanában csak az oldalait nézegettem.
Na, gyorsan el is költöttem ám a nyereményem, és ezeket a csodákat vettem:

 
Che Yang Designs @Memory Scraps

A következő meglepetés az volt, hogy a blendinges Oscraps-os kihíváson is nekem kedvezett a szerencse (ezt az oldalt készítettem), és 5$-os kupont nyertem a Merkeley Designs boltjába. És itt vannak a választottjaim:


És a harmadik meglepetés pedig az volt, hogy a DSC-n én nyertem az áprilisi GSO-t (ezzel az oldallal). Itt is 5$ volt a nyeremény... :) És ezeket vettem belőle:



Annyira örültem. No persze nem tudom, hogy mikor lesz időm bármelyikkel is alkotni, de előbb-utóbb össze fog jönni... :D


Read more...

Template #5

Ahogy megígértem, itt a templét, amit végre sikerült becsomagolnom és egy előkét csinálni neki... :) Hétvégén sajnos nem nagyon jutok géphez, ilyenkor aztán csúszik minden. (Még a scrapbook.hu  nemzetközi scrapbook napra szervezett kihívásaiból is csak egyre sikerült beneveznem, amit nagyon-nagyon sajnálok...)



Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP