Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Együtt

>> 2012. március 17., szombat

Sokszor panaszkodtam már arról, hogy kevés közös fotónk van. Gondoltam, most már a tettek mezejére lépek, és megkérem az én elsőszülött nagyfiamat, hogy csináljon egyet. Persze ha a balga szülő mindezt játszóterezés közben találja ki, akkor magára vessen, hogy a feje lemarad kicsit a fotóról. A hintázás tényleg sokkal fontosabb, mint holmi kompozíció... :)

Az oldalamat a havi sb-kihívásra készítettem [részletek]. Amikor megláttam Ági tépett papírjait a boltban, egyből beleszerettem, és tudtam, hogy ehhez a kihíváshoz ezt mindenképpen fel fogom használni.

:::credits:::
További szép hétvégét!
Eszti

Read more...

Napsütötte természet

Még mindig a tegnapi fotók feldolgozása, mert olyan jól esett a lelkemnek egy kicsit kint lenni a természetben...

Az első oldalam az AnnaLift játékra készült, Jopke gyönyörű oldalát kellett liftelni.

:::credits:::


A második oldalamhoz igazából nem tudok mit hozzáfűzni. El kellett készítenem, jól esett elkészítenem:

:::credits:::


És persze ne feledjétek, hogy Anna ma megjelent készletei most akciósan kaphatók:

Read more...

Légy boldog!

>> 2012. március 16., péntek

Ma elmentünk a gyerekekkel a Csali Csárdába, és ebéd után sétáltunk egyet a tóparton. És végre olyan jó fotókat tudtam csinálni (na, nem a tehetségem miatt, hanem azért, mert teljesen mások a perspektívák kint a napsütötte szabadban, mint bent a pici lakásban). És ha már egy csomó fotót csináltam, akkor el is kezdtem feldolgozni őket. Most épp Julcsikámat, és egy Pinterest-en talált idézetet foglaltam oldalba.

:::credits:::



Az idézet szabad fordítása: Mindössze annyit kell tenned, hogy önmagad légy, és éld a történetet, amelyet csak te élhetsz - egyéni életed történetét. Légy büszke. Légy magabiztos. És legfőképp, légy boldog.


Read more...

Benivel

>> 2012. március 14., szerda

Ma kerültek a boltba Didó új készletei, és megint kitett magáért. Annyira szeretem, hogy mostanában ilyen "kraftos" papírok kerülnek ki a kezei alól; és hozzá leheletfinom pihe-puha lágyságokat készít. Mint most is. Így bár a rózsaszín virág nem épp egy férfias jelenség, a papírokkal együtt szerintem tökéletesen mutat egy olyan oldalon, ahol egy anya próbálja kifejezni, hogy mennyire szereti az ő egyszem (nem is olyan) pici fiát...
A fotó mobiltelefonnal készült, a játszótéren, amikor Benikém odafutott hozzám egy gyors megszeretgetésre. Mivel én készítettem a képet, és nem láttam, hogy mit is fotózok, Benikém fél arca lemaradt... Így magamat is "megvágtam", és sikerült egy teljesen jól használható fotót kapnom... :)


Nézzetek be Didó boltjába, érdemes!!!!!

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP