Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Didó: Kép egymásnak V.

>> 2010. szeptember 18., szombat

Sziszi hathatós közbenjárására sikerült "bepofátlankodnom" a kép egymásnak ötödik fordulójába (merthogy bambaságom következtében majdnem lemaradtam... :D). Köszönöm, Sziszi!!!!!!! Így abban a szerencsében volt részem, hogy Didó készített nekem oldalt, ráadásul milyen csodásat, nézzétek csak:

RAK for me by DidóRám pedig Ági (Mörjike) csapott le. Olyan jó fotót küldött, de az oldalt csak másodjára sikerült összeállítanom úgy, ahogy azt elképzeltem. Az első verzió a kukában végezte tegnap éjszaka 11 körül... :D Találtam egy nagyon jó idézetet, ami szerintem nagyon jól jellemzi a testvéri kapcsolatokat, és eköré épült az oldal... :D Remélem, Ági, tetszik. Fogadd szeretettel!

RAK for Mörjike by me


Art Play Palette - Find My Way
Art Play Palette No. 2
by Anna Aspnes
DD ad challenge freebie (29.11.2009) by Lynn Grieveson


[GSO - DST]

Posted by Picasa

Read more...

ART OF NATURE by Rainbow Design

>> 2010. szeptember 17., péntek

Imádom az Art Journaling-ot, így nagyon megörültem, amikor megláttam Kata új készletét, mert annyi lehetőség van benne! Nézzétek csak:

available here and here @Elemental Scraps

És nagyon szeretem a kihívásokat is... :D Ezen a héten a Cewe-n Mr.Random erzsocica kihívását kedvelte, így a saját gyerekkorunkról kellett oldalt készíteni. Hát, ez nálam elég kényes téma, de végül mégis sikerült találnom egy fotót, és Kata készlete az ihletet is megadta hozzá... :D


Art Of Nature by Rainbow Design
free PS custom shapeRead more...

SOFT LITTLE TOUCH by Dido Designs and bloghop

>> 2010. szeptember 16., csütörtök

Didó gyönyörű készlete ma jelet meg, én ezt az oldalt készítettem belőle:

fotó: 1point4 Stúdió (2007.)


És mutatom a készletet is:


available here @A5D

Éééééés, Dia szervezett egy bloghop-ot is, szóval ha tetszik az oldal, gyorslapként letöltheted... :D
Aaaand, Dia organized a bloghop, so you can download this QP, if you like it:
A következő QP / The next QP is here:

és a többi / and the another:

Read more...

Újdonságok - Timo, Jo Hanna

>> 2010. szeptember 14., kedd

LAZY DAY by Timo Designs

Timi készlete már tegnap megjelent, de már nem volt erőm blogolni róla, úgyhogy most pótolom gyorsan. (Bocs, Timi!!!!! :D)

available here @Scrapinsider

És az oldalam: hát, ez nem a legelőnyösebb fotó rólunk, de mégis annyira szeretem, hogy oldalba kellett foglalnom... :DPICTURE PERFECT VOL. 2 - The Tucson Masks by Jo HannaÉs két másik készlet, amik szintén ma kerültek a boltjába:

available here @2peas

A maszkból egy AAM (all about me) oldalt készítettem, mert hosszú idő óta most jött meg az ihlet egy ilyen jellegű oldalhoz:

Picture Perfect Vol. 2 - The Tucson Masks
Spring Fling
Love A Lot
all by Jo Hanna @2peas

A Spring Fling már régebbi készlete, így azzal korábban már készítettem oldalakat, mutatom azokat is:


Spring Fling by Jo Hanna

Read more...

Pontgyűjtő kihívás az sb.hu-n

>> 2010. szeptember 13., hétfő

Vendég kreatív csapattagként a következő két hétben én lehetek a pontgyűjtő kihívás házigazdája. A részletekről itt olvashatsz. Kellőképp izgulok, remélem, elég érdekesnek találjátok majd a kihívást és sok oldal érkezik majd rá...

Az ötlet nem újkeletű, egy külföldi blogon láttam még nagyon régen, hogy régi oldalakat készítettek újra. Nagyon megfogott, és azóta motoszkál a fejemben, de valahogy sosem volt rá alkalom. Most megteremtettem... :D

Egy kedves oldalamat dolgoztam fel újra, kb. pont egy évvel ezelőtt készült, amikor Benikém elkezdte az óvodát. Az oldal aktualitását most az adja, hogy sajnos december közepétől nekem is újra munkába kell állnom, így már Julcsikámat is "el kell engednem". 
[És bár nem közvetlenül a témához tartozik, de annak folyománya, hogy felmondtam két ct-tagságomat is, hiszen nemsokára messze nem lesz ennyi időm, mint most. Ezek voltak a könnyebb falatok - K. A. Project és Kalina -, mert bár a készleteiket nagyon szerettem, de hozzájuk nem kötődtem. Most jönnek majd a nehezebb döntések, mert a többi ct-ben "emberileg is érintve vagyok".]

De visszatérve a kihíváshoz, ez volt az eredeti oldalam:

:: credits ::

És ez készült belőle:

Sketchbook Artistry by Sue Cummings
52 Inspirations 2009 - Week No. 46 by Sue Cummings
Art Play Palette - Find My Way by Anna Aspnes
Dreaming of - Woods and Fields Add-on by Mörjike

Remélem, sikerült kedvet csinálnom a kihíváshoz, és velem tartasz te is!!!!! :D

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP