Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

CT call - Red Ivy Designs

>> 2010. február 5., péntek

 

Alice CT-tagokat keres. Ha tetszenek a készletei, akkor csak ajánlani tudom!!!! :) Nagyon kedves lány, jó vele együtt "dolgozni". :) 

És ha szeretnél a legújabb készletével oldal készíteni, akkor jelentkezz erre a One Kit Call-ra! :)

Read more...

Születésnapi kihívás a DSC-n

A DSC egy éves születésnapját ünnepli!!! :) Ennek örömére Val is készített egy wordart freebie-t, és kapcsolódik hozzá egy kihívás is: a freebie-vel kell oldalt készíteni.


És egy kis inspiráció:
Kit Mocha Morning, Kit Memories, Colour Your World and Happy Birthday Challenge freebie by Val C. Designs

Posted by Picasa

Read more...

Sisters - Corinnának

>> 2010. február 4., csütörtök

Corinna az 50. rendszeres olvasóm! Még mindig hihetetlen, hogy átléptem én is ezt a bűvös határt... :) Neki készítettem ezt az oldalt, az általa küldött fotóból. Corinna, remélem, tetszik!

Corinna is my 50th follower! I created this page for her, with her photo. Corinna, I hope you like it!


Distressed Elegance photomask by Christine Borgfeld
PS action: Colored_VintagePhoto_by_JennyW

Idézet: "A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life." [Isadora James]
Posted by Picasa

Read more...

LOVE A LOT by Jopke D.

Megjelent Jopke új készlete, természetesen már a Valentin-nap jegyében. Gyönyörű, finom, "jopkés". Annyi lehetőség van benne. Megpróbáltam két "különböző" oldalt készíteni (már amennyire tudtam...): az első kicsit "szögletesebb", a második kicsit "finomabb". És talán ez az első olyan oldalam, ami kifejezetten az én szeretett férjemuramról készült.

 

 
fotó: 1point4 Stúdió (2007)

A készlet:

avaible here @ScrapInsider

És ha szeretnéd a készletet, nincs más dolgod, mint hagyni egy kedves kommentet Jopkének. Egy szerencsés nyertest fog kisorsolni hétfőn! (Ne felejtsd el megadni az e-mail címedet, hogy felvehesse vele a kapcsolatot, ha te nyernél! :D)

Posted by Picasa

Read more...

QP blogtrain - from the kit Intemporel by Val C. Designs

Egy meglepetés Quickpage-blogtrain, Val C. legújabb készletéből, az Intemporelből készült oldalakat tölthetitek le gyorslap formájában, ha tetszik. Ezeket:


Készítettem egy új oldalt, ez szerintem jobban használható:

Ha tetszik, innen letöltheted:
LETÖLTÉS/DOWNLOAD

A következő állomás pedig Anita blogja.
The next station is Anita's blog.

Posted by Picasa

Read more...

Sweet as Mallow by Captivated Visions

Ezt el is felejtettem. Hétfőn megjelent a CV új készlete, a Sweet as Mallow. Az oldalam: Julcsánk épp télifagyit eszik...

És a készlet:
avaible here @Elemental Scrap

Posted by Picasa

Read more...

Friends

>> 2010. február 3., szerda

Brigi! Végre elkészült a meglepi, amit már régóta készülök megcsinálni... (Még a szülinapodra akartam, kissé elcsúsztam vele, bocs!!!)
Ez egyben CT oldal is, egy freebie kit - ami technikai problémák miatt még nem elérhető, de Alice azt kérte, hogy már tegyem fel a blogra [ha már fenn lesz a boltban, szólok] -, és egy wa-csomag:

AMI full kit  és Friendship Wordart pack by Red Ivy Designs

 
avaible here @ScrapInsider

Posted by Picasa

Read more...

Remember Moments - WA #04

Már kezdem megszokni, de még mindig furcsa a CT-tagságoknak az a velejárója, hogy itt "ülök" a kész oldalakon, várva a készlet megjelenését, aztán egyszer csak hirtelen kell mindet közzétenni... De hogy addig se tűnjek el, kicsit átalakítottam az egyik WA-t, és közkinccsé teszem, ha tetszik, használjátok nyugodtan. Kicsit szivecskés, de hát közeleg a Valentin-nap... :D


LETÖLTÉS / DOWNLOAD
Posted by Picasa

Read more...

Új termékek a Stacy's BackDoor Designs-tól

Stacy három új termékkel jelentkezett ma: egy template-pack-kal, egy papírkészlettel és egy mini kit-tel. Íme:


avaible here @Digiridoo Scraps

Az oldalam - egy kis összefoglalás Benikémről, kezdve a születésével, bezárva a 3. szülinapjával: ennyit változott ez a nagyfiú! :)


Heaps of photos
November Rain paper pack
Kit Stand Tall
all by Stacy's Backdoor Designs
Posted by Picasa

Read more...

Captivated Visions

>> 2010. február 2., kedd

Ha szereted a CV készleteit, akkor februárban érdemes figyelni a Gotta Pixelt, hogy miért is???

 
(A kép linkelve van a boltba.)
Szóval:
  • egész hónapban 30% kedvezmény
  • minden héten új termékek
  • négy tervező (Julie Marie Designs, Isabel Mendez, LorieM Designs, Captivated Visions) készített egy csodás készletet, és minden héten más-más designer részét lehet letölteni ingyen, ha regisztrálsz (bővebben itt olvashatsz róla) - most Julie Marie Designs részét szerezheted meg (ITT)
  • na, hogy mi is az a Bingo Chat, azt én sem tudom... de később arról is informállak majd benneteket... :)
És még egy akció: 2$-os akció, csomagok 3$-tól. Érdemes szétnézni!

a kép linkelve a boltba

    Read more...

    Little Diva

    Egy karácsonyi ajándék készlet a Mia Design-tól, aminek a színeibe beleszerettem. Egy kép Julcsi-bosziról, amin a kedvenc sárga body-jában van. És egy elkészült oldal, ami nekem most tetszik... :) Nincsenek mélyenszántó gondolatok, csak az én édes, szerelmetes, kicsi boszikám, aki igazi nő...


    Gabi by Deca Designs

    És pont most láttam a DST-n a CT-call-ját. [Feltölteni ugyan nem tudok már napok óta, de a fórumban tudok bóklászni.] Ha érdekel, ne hagyd ki. Én eljátszottam a gondolattal... :D De győzött a józan ész. Mert a nap nekem is csak 24 órából áll... :)
    Posted by Picasa

    Read more...

    Morci Keve - Ányinak

    >> 2010. január 31., vasárnap

    Újabb fotót sikerült oldalba foglalnom, most Ányiét. Úgy szégyellem magam, hogy pont az övével késtem ilyen sokat, mert nagyon-nagyon sokra tartom őt. Sokat tanultam tőle, és tanulok még máig is. És neki köszönhetem első CT-tagságomat is, Val C.-nél, amiért szintén nagyon hálás vagyok!!!! Ányi, fogadd szeretettel, remélem, tetszik!


    Junior by Karen Lewis Designz
    Posted by Picasa

    Read more...

    Levél 40 éves önmagamhoz

    A Janka és Sabee által indított Me, Myself and I projekt legújabb feladata az volt, hogy írjunk egy levelet jövőbeli önmagunknak. Én a 40 éves magamnak írtam egy levelet, a komment persze nagyon személyes, így azt elmostam. De az oldalam így néz ki, természetesen sárga színű, mert ez a kedvencem...
    A lányok Wilna oldalát liftelték, és bár én is el is felejtkeztem róla (csak most, ahogy írtam a bejegyzést, és visszakerestem az övékét, láttam megint...), ennek ellenére sikerült még ehhez is tartanom magam... :)


    Gabi by Deca Designs
    Posted by Picasa

    Read more...

      © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

    Back to TOP