Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Little Diva

>> 2010. február 2., kedd

Egy karácsonyi ajándék készlet a Mia Design-tól, aminek a színeibe beleszerettem. Egy kép Julcsi-bosziról, amin a kedvenc sárga body-jában van. És egy elkészült oldal, ami nekem most tetszik... :) Nincsenek mélyenszántó gondolatok, csak az én édes, szerelmetes, kicsi boszikám, aki igazi nő...


Gabi by Deca Designs

És pont most láttam a DST-n a CT-call-ját. [Feltölteni ugyan nem tudok már napok óta, de a fórumban tudok bóklászni.] Ha érdekel, ne hagyd ki. Én eljátszottam a gondolattal... :D De győzött a józan ész. Mert a nap nekem is csak 24 órából áll... :)
Posted by Picasa

1 megjegyzés:

Osli 2010. február 2. 9:06  

Érdekes az oldal, hogy bár a kép középen van, a díszítés elhúzza balra, amit aztán szépen egyensúlyoz az elszálló lepke. Nagyon tetszenek a friss színek, jól kiemelik a fotót.
Nekem is tetszik. :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP