Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Pocsolyázás

>> 2009. szeptember 23., szerda


Kubivet déšt
template: Baoscrap


Egy új "emlékmegőrző" oldal: még augusztusban pocsolyázott egyet Benike legjobb barátjával, Andorkával.
Posted by Picasa

Read more...

Piknik

>> 2009. szeptember 22., kedd


cuccioladesigns_A_smile_sweet_as_Spring
cucciola_designs_The_nature_of_nature
Papier {Pieces} VeryVinedAlphaCP


Hétvégén megint voltunk a csúszdás játszótéren a Széchenyi-hegyen. Mivel megfogadtam, hogy mostantól minden családi programról készítek egy oldalt (talán még fotókönyv is lesz belőle...?!), így eleget tettem ennek a kötelességemnek...
Posted by Picasa

Read more...

Csúszda


Damayanti challenge freebie

És igen, csináltam egy másik oldalt is a készlettel. Én komolyan Julcsikáról akartam végre egy oldalt készíteni, de megláttam ezt a képet Beniről, és nem tudtam ellenállni. Szintén a hétvégén készült, a Széchenyi-hegyen, őrült csúszdázás közben. Imádom a legényt. Az oviban ma sokat sírt, és ennek tudatában még inkább felértékelődik a hétvégi határtalan jókedve, lazasága.
Posted by Picasa

Read more...

Ladybug

>> 2009. szeptember 21., hétfő


Damayanti Challenge freebie
fotó: NataliaK


Damayanti blogján olvastam a DDD kihívását (most láttam, hogy a lányok már a blog4scrap-re is kitették), ahol az ő freebie készletét kell használni. Szeretem a készleteit és az alkotásait is, így gyorsan le is töltöttem. Nagyon vidám a színvilága, így aztán én is ezt a bohókás oldalt készítettem vele. Kicsit bugyuta, de jól esett. Nem ez a legjobban sikerült oldalam, nincs komoly mondanivalója, mögöttes tartalma. De engem felvidított. Remélem, titeket is! :) Legyen szép, vidám napotok! (Azért a kihívásra szerintem csinálok egy másik oldalt...)
Posted by Picasa

Read more...

Beni


DDD The Nature of Nature
thaliris_earlyforautumn
catherinedesigns_BoysRetreat_Alpha
cuccioladesigns_A_smile_sweet_as_Spring
americo_freebirds

Eredetileg a Friends Forever kihívás nyeremény alpha-ját akartam felhasználni, és teljesen másfajta oldalt terveztem. De az valahogy nem úgy nézett ki, ahogy szerettem volna - így a Beni felirat megmaradt, csak teljesen más körítés került hozzá. Beni imádja a természetet, de mostanában mégis olyan nehéz kicsalogatni. Ha már kinn vagyunk, akkor meg persze nehéz rávenni, hogy hazajöjjünk. A képen feloldottam ezt a problémát: a szobába varázsoltam neki a természetet. (Kár, hogy az életben ez nem ennyire egyszerű...)
A képek a mai kirándulásunkon készültek. Kocsival elmentünk a János Kórházig, onnan fogaskerekűvel felmentünk a Széchenyi-hegyre. Nagyon jó kis játszóterek vannak ott, annyira élvezték a gyerekek. Tervezem, hogy egy "elbeszélő"-oldal is készül belőle, a nyaralási oldalaink stílusában... ;)
Posted by Picasa

Read more...

Dirty Dancing

>> 2009. szeptember 20., vasárnap


Coolchick partie4

A Cewe 18. heti kihívására készült a kép. Az eheti téma a mozi volt. Eredetileg nem akartam készíteni semmit. Majd arra gondoltam, hogy A szív hídjai (The Bridges of Madison County) c. filmből készítek egy oldalt. Ez nagy kedvenc. Azon kevés alkotások egyike, amit először filmen láttam, majd megvettem a könyvet. Volt egy időszaka az életemnek, amikor két-három havonta rendszeresen elolvastam, jót bőgtem rajta, és sokkal jobban éreztem magam. Amióta a férjemmel vagyok, nem nagyon volt a kezemben a könyv, de még mindig szeretem.
Aztán ma a tv-ben ment a Dirty Dancing. Nem tudom, hogy eredetileg is műsoron volt-e, vagy csak Patrick Swayze halála miatt vetítették. De felrémlett előttem tizenéves önmagam, amikor először kaptunk kölcsön egy videót, és ezt a filmet. Rábeszélős verzióban. Imádtam. A kollégiumból, ahol apám nevelőtanár volt, sokszor kaptuk kölcsön aztán hétvégére a videót, és én minden egyes alkalommal megnéztem a filmet.
In Memoriam Patrick Swayze...
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP