Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

38. hét

>> 2011. szeptember 25., vasárnap

Újabb hét, újabb blogbejegyzés... :) És persze néhány új oldal, pár új készlet és sok kihívás.

DigiDare #244
Amióta kicsit is körülnéztem a nemzetközi scrap-világban, azóta figyeltem mindig a DigiDare-es kihívásokat. De eddig még sosem mertem belevágni. Most viszont annyira megtetszett a feladat, hogy végre elkészítettem az első oldalamat...
Az alábbi kikötések voltak: 1. legalább egy fekete-fehér fotót használjunk egy személyről, 2. 10 különböző tulajdonságot (pozitívakat és negatívakat egyaránt) soroljunk fel, 3. ezek legalább 3 oldalról fogják körbe a fotót, 4. minden tulajdonság más betűtípussal legyen és 5. a személyre jellemző szín legyen domináns.
Imádom a betűket, és szerintem igazán nagy kihívás egy oldalon belül többféle betűtípust használni úgy, hogy azok harmonikusak legyenek. Másrészt alapvetően a visszafogott színeket szeretem, Julcsikám viszont megrögzött "zsózsa" (=rózsaszín) rajongó, szóval nem volt könnyű dolgom. Az eredmény ilyen lett.


::: credits :::

September Color Challenge @Oscraps
Régebben nagyon sokszor vettem részt az Oscraps kihívásain, és nagyon szerettem őket. Most, hogy bekerültem Anna csapatába, és ő pedig az Oscraps-re, újra belekóstoltam az ottani megmérettetésekbe. A havi feladat az volt, hogy a fotó színeit kellett az oldalon alkalmazni. 

::: credits :::

ArtPlay Palette Autumn Haze by Anna Aspnes
Anna nagyon termékeny tervező - aminek, be kell valljam, nagyon örülök, mivel szeretem a készleteit. És szeretem az őszt is, a kedvenc évszakom. Benikém egy régebbi fotóját bányásztam elő az oldal elkészítéséhez, és nagyon jó volt kicsit nosztalgiázni... :)


::: credits :::

September Creative Techniques Challenge @Oscraps
A téma az Art Journaling... Nem igazán az én stílusom, és valójában nem is nagyon tudok róla szinte semmit, de nagyon tetszik, szeretem az ilyen oldalakat. Szóval kirándultam egy kicsit, és ez lett a végeredmény. Nem tudom, hogy a stílus követelményeinek mennyire felel meg, én mindenesetre élveztem az elkészítését. 


::: credits :::

September CopyCat Challenge @Oscraps
No, ez az oldal sem teljesen én vagyok, szeretek nagy, hangsúlyos fotókat használni az oldalaimon, de annyira megtetszett a liftelendő oldal, hogy végül  mégis belevágtam... Szintén egy ősrégi (2007-es!) fotó, és a kedvenc készletem...


::: credits :::


AAM (All About Me)
Kicsit furán hat, hogy angol nyelvű AAM oldalt készítettem, de mivel Anna kérésére kellett a csapatnak oldalt készíteni magáról, így végül mégis emellett döntöttem.

::: credits :::

És végül még két kihívás, amelyekre nem sikerült oldalt készítenem, de szeretettel ajánlom mindkettőt:

SB kihívás 04 - Vázlatterv
Ha péntek, akkor új kihívás a scrapbook.hu-n. Most Dia készített egy nagyon jó kis vázlatot, csatlakozzatok!
A részletekkel a logóra kattintva ismerkedhettek meg:


AnnaLift (9.23 - 9.29.11.) @Oscraps
Anna szokásos heti kihívása, és most magyar vonatkozása is van, ugyanis Rita képét választották ki a liftelésre! Rita, itt is gratulálok, megérdemelt a kiválasztás! :)
A részletekkel itt ismerkedhettek meg: AnnaLift (9.23 - 9.29.11.)

Szép hetet kívánok mindenkinek!!!!! :)
Eszter

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP