Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Love - Salserának

>> 2009. szeptember 19., szombat


Zalinka_Oxbow
Zalinka-Dallien Sweet Magnolia
Carmen_by_digiscrapbooking
Shabby Princess Urban Kiwi Alpha

Végre újabb képpel készültem el Secima Adott fotó kihívására. Most Salsera fotójával készítettem egy oldalt. Remélem, tetszik neki! Fogadd szeretettel!
Posted by Picasa

Read more...

Tündi - Oslinak

>> 2009. szeptember 18., péntek


Carmen_by_digiscrapbooking

Secima Adott fotó kihívásában már elindult az új sorozat, de nekem még az előző sorozatból is vannak lemaradásaim. Végre sikerült elkészülnöm az Osli kislányáról készült gyönyörű fotóval! Osli! Ha olvasod, fogadd szeretettel! Remélem, tetszik!
Posted by Picasa

Read more...

Ovis nagyfiam


eljdorado_design_The_nature_of_nature
baoscrap-template 15


Akartam csinálni egy oldalt az én ovis nagyfiamról. Azt a Szentendrén készült képet használtam fel, amin épp egy apa által hirtelenjében eszkábált kishajót mutat a kamerának. Mert szeretem ezt a képet. És mert az oviban is kishajó a jele. Nagy változás ez az életében, és az enyémben is. Pedig csak fél napot tölt ott, ebéd után hozom haza. De 3,5 év után ez is furcsa. (Jézusom, mi lesz, ha visszamegyek dolgozni...?!)

Bao template-jéből indultam ki, de aztán kissé eltértem tőle. Nem gondoltam, hogy ilyen kevés dolog kerül majd az oldalra, de aztán akárhogy csináltam, ennek így kellett maradnia. Mindig visszatértem ehhez a verzióhoz. Most ez tetszik. (A pakolgatós képek után most már kellett valami egyszerű?!)
Posted by Picasa

Read more...

Őszi merengés

>> 2009. szeptember 16., szerda


Kit Petit Bonheur par Guilaine
thaliris_earlyforautumn
cucciola_designs_Challenge_freebie
ecset: KKC_Fractal


A blog4scrap-en Irina (Cucciola Designs) volt a meghívott vendég, és az interjúhoz kapcsolódó kihívás keretében az ő egyik oldalát kellett liftelni. Egy másik kihívásával kapcsolatban beleszerettem a freebie-jébe, annak hangulatába, színvilágába, így ez adta az alapot. Egy fényképet kerestem, amikor ráakadtam Beninek erre a képére, és annyira megtetszett, és kis átalakítás után annyira passzolt szerintem ehhez a hangulathoz, hogy mindenképp kellett róla egy oldal. Aztán megláttam Irina Little Angel c. oldalát, ami szintén szerelem volt első látásra, és már össze is állt a fejemben a kép. Ehhez a "férfias" oldalhoz viszont nekem nem passzoltak a szalagok, így madzagokkal oldottam meg a kérdést. Én most elégedett vagyok, remélem, nektek is tetszik. :)
És itt az eredeti oldal, amit lifteltem. Na, igen. Ezt a vidám tavaszi hangulatot őszi borongósba borítottam, de azért szerintem hasonlít... :)

Posted by Picasa

Read more...

Delight and Wonder

>> 2009. szeptember 15., kedd


cucciola_designs_Challenge_freebie

A blog4scrap-en olvastam erről a kihívásról, majd láttam, hogy micsoda gyönyörűségeket készítettek a többiek. Szeretem ezeket a színeket, így egyből töltöttem én is a freebie-t, és íme, itt a kép. Ahogy megláttam a készletet, beugrott, hogy volt egy nyári kép, amin egy érdekes fotóeffektet próbáltam ki, de aztán félbemaradt, mert nem volt hozzá ihletem. Úgy gondoltam, hogy végre itt a készlet, amit ehhez a képhez találtak ki. Nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna, de akárhogy alakítgatom, ez már nem lesz jobb. Azért vállalhatónak tartom, és talán egyszer majd újracsinálom... :)
Posted by Picasa

Read more...

Kavicsozás - Szentendre

>> 2009. szeptember 14., hétfő


Bel Vidotti Scraps - Go ahead and dream
amelie_thefrenchfrogpart4
thaliris_earlyforautumn_partie3
cucciola_designs_Challenge
fontok: Broadway és Arial

A scrapbook.hu-n a lányok beültették a fülembe a bogarat a fotókönyvvel... (Itt is szeretném mindenkinek megköszönni a kedves hozzászólásokat, annyira, de annyira örülök neki mindig!) Még nem határoztam el teljesen magam, de mindenesetre a hétvégi szentendrei kirándulásunk képeit is ebben a stílusban dolgoztam fel. Ha fotókönyv nem is lesz belőle, arra mindenképp jó lesz, hogy az egyik régebbi blogomba feltegyem őket. (Ezt még Beni születése után indítottam, hogy a rokonok, ismerősök nyomon tudják követni Beni fejlődését. De amióta elkezdtem foglalkozni a scrapbook-kal, azóta szinte nem is töltöttem fel oda képet.)
Posted by Picasa

Read more...

Séta a természetben


DDD Designer Collabs - The Nature is Nature
fontok: Broadway és Arial


Ismét nyaralás, és ismét "katalógus-stílus". Ehhez a sok képhez nekem ez illik. :) (Vagy csak ez az egyszerűbb, nem tudom, mindenesetre nekem most nagyon tetszik...) Kicsit több kiegészítővel, mint az előző oldalnál, de azért még mindig nem vittem túlzásba. :)
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP