Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Legjobb barátok

>> 2012. január 6., péntek

Két otthon töltött hét alatt volt időm gyönyörködni abban, hogy milyen édesen, önfeledten tudnak együtt játszani az én kis ördögfiókáim... És ma hajnalban nosztalgiáztam kicsit, és készítettem is róluk egy oldalt:

::: credits :::

A fotót először fekete-fehérré alakítottam, majd kapott egy textúrát - úgy gondoltam, hogy ehhez a képhez és a hozzávalókhoz ez még kellene. Először több fotót akartam az oldalra tenni, de úgy végül mégsem tetszett, viszont véletlenül az egyik fotó átalakításából (a Totally Rad Troy|Demo action-jét használtam) véletlenül csak az egyik réteget húztam át a psd fájlomba, és csak később vettem észre, hogy a háttérben ott van Julcsika. Aztán végül megtetszett, úgyhogy Benikémet is mellé tettem... :)

A komment:
Most, hogy itthon töltöttem veletek majdnem két hetet, megint egy csomó élményem van arról, hogy mennyire szerettek együtt játszani. Szilveszterre kaptatok egy-egy kalapot, és azóta Benikém, te folyamatosan sheriff vagy, Julcsikám, te pedig a kiságyadat használva lónak, azóta folyamatosan lovagolsz. Gyí, Hamarandzsa!, csak ezt hallani. Nagyon jó látni benneteket, látni azt, hogy mennyire egymásra tudtok hangolódni, hallani a jókedveteket, érezni azt, hogy összetartoztok. Kívánom nektek, hogy maradjon is ez így, és legyetek mindig barátok is, azon  felül, hogy testvérek vagytok. Szeretlek benneteket! És köszönöm az élményeket, amiket nap mint nap kapok!



Egy kis kiegészítés még a történethez: a gyerkőcök egyik kedvenc mesefilme a Bibi és Tina, ott hívják az egyik lovat Maharadzsának (amit Julcsuska Hamarandzsának mond...).

Read more...

Scraplift: ViVre - beautiful&natural

>> 2012. január 5., csütörtök

Van egy kedvenc fotóm, lassan egy éve készítettem a Várban. Egy régi lámpa, én nagyon szeretem ezeket. És Krissz annak idején megfertőzött a textúráival... :) Az átalakított fotót már annak idején megcsináltam belőle, egy Krissz által ajánlott (sajnos nem találom azt a cikket, amiben ajánlotta) tutorial alapján. Íme az ilyen volt - ilyen lett fotók:


Ez a fotó azóta (2011. január) arra vár, hogy kezdjek vele valamit. De valahogy nem jött el az ideje. Aztán...
Donna elindította a heti AnnaLift kihívást az Oscraps-en (*NEW* AnnaLift (12.30.11-01.05.12), ahol most Anna galériájából szabadon választott oldalt lehetett liftelni.
Nagyon-nagyon szeretem ViVre alkotásait, szerintem fantasztikus alkotó, nézzétek meg a galériáját, érdemes:


A Pinterest-es digi sb-s mappámban is rengeteg oldala pihen már, úgyhogy most vettem a bátorságot, és választottam egyet közülük. Az egyik legkedvesebbet, ezt:

beautiful&naturel by ViVre

És akkor eszembe jutott a fotó, és azt gondoltam, hogy pont erre várt, hogy végre felhasználhassam. Ilyen lett az oldalam:

::: credits :::


Read more...

Anna's MidWeek ARTSale

>> 2012. január 4., szerda

Újra szerda, és újra akciós készletek Annánál. A két ünnep között szinte nem is készítettem oldalt, úgyhogy most nagyon jól esett...

Az első oldalam egy új készlettel készült, és mit mondjak, nem bonyolítottam túl... :)

ArtPlay Palette Tooth Fairy by Anna Aspnes
Pocket freebie by me

A komment:

Amikor az embernek gyereke születik, újra hinni kezd a tündérmesékben. Nem is nagyon lehet más választása: a gyerek maga a csoda, és ha egyszer megtörténik egy csoda, miért is ne történhetne mégegyszer?
Megelevenedik a manók, tündérek világa, a hétköznapok megtelnek mesékkel. Mindennapi mesékkel, amik mégis csodálatosabbak, mint bármelyik tündérmese.
És a tündérek jönnek-mennek, mindig megjelennek, amikor valami fontos esemény történik. Hozzák az ajándékot a fogakért cserébe, és néha visznek is, ha egy-egy gyerek úgy gondolja, hogy mégsem rendjén való, hogy csak ő kapjon ajándékot.
És az sem tántorítja el őket, ha néha egy-egy fognak nyoma vész, hisz ők pontosan tudják, hogy mennyire fontos a jólinformáltság és a bizalom.
Telik az idő, új fogak nőnek a régi helyén, és a tündérek is intézhetik a többi teendőjüket. De ha kellenek, újra itt lesznek velünk. Mert csodák vannak. Mindig is voltak. És mindig is lesznek, amíg világ a világ...

A másik oldalam pedig Anna régebbi, most akciós készleteivel készült, egy igazán friss fotóból: anyukám és Benike bolondoznak Szilveszterkor nálunk.

::: credits :::

A komment:
Milyen igaz is a mondás, hogy nem napokra emlékszünk, hanem pillanatokra. Évek múlva már jelentőségét veszti, hogy ezek a percek 2011. Szilveszterének napján történtek. De ha ránézünk erre a fotóra, tudni fogjuk, hogy vidám, boldog pillanat volt. Egy különleges kapcsolat önfeledt, vidám pillanata: Mamalila és az ő elsőszülött unokája, imádott szőke királyfija bolondozása. Pózok nélkül, elvárások nélkül, a játék teljes átélésével. Ránézek erre a képre, és engem is elönt az önfeledt jókedv. Szinte hallom Benikém gyöngyöző kacagását, látom a lendületet, amivel beveti magát Mamalilája ölébe. Újraélem a pillanatot, és tudom, ha bármikor újra előkerül ez a fotó, én ugyanígy fogok érezni. Mert pillanatokra emlékezünk. És emlékezünk rájuk...

Amint meglesz a lista a leárazott termékekről, hozom. Addig is szép napot mindenkinek!


Read more...

January 2012 Issue of the Artisan Notebook

>> 2012. január 2., hétfő

Megjelent az Artisan Notebook magazin januári száma. És hogy mi közöm nekem ehhez? Annyi, hogy december elején-közepén Stacey, a magazin szerkesztője megkeresett, hogy lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk (mindössze havi egy oldalt jelent, minden más kötelezettség nélkül).

(image is linked)

A januári szám középpontjában a sokfotós és a duplaoldalak állnak, nagyon inspiráló alkotások is vannak köztük. Mutatom a számhoz járó készletet:

(image is linked)

És mutatom is az oldalamat vele:

New Beginnings (January 2012 Guild Kit) by Dee Bee Designs
New Beginnings WordART by Anna Aspnes

Nem egy szokványos oldal tőlem, nem igazán szoktam ennyire élénk színeket használni, a fekete-fehér fotóval próbáltam ellensúlyozni ezt. A fotót amúgy az erkélyről készítettem, Julcsika lenn állt az udvaron, szóval egy emeletnyi távolság volt köztünk. :)

Az újságban található egy nagyon érdekes Adobe Illustrator tutorial is. Rivaldafényben pedig a FOREVERJOY Designs, egy nagyon kedves ajándék készlettel:



További szép hetet!
Szerdán pedig újra MidWeek Sale Annánál... :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP