Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Autumn rain by Strawberries designs

>> 2009. október 31., szombat

Újabb One Kit Call-t találtam, aminek nem tudtam ellenállni. Aztán egy kicsit meg is gyűlt a bajom vele, mert nem találtam meg a fényképeket, amiket fel akartam hozzá használni. De egyszer csak előkerülnek...



A készlet a Digiscrapbooking-on vásárolható meg. És ezek lettek az oldalaim vele. A másodikkal nem igazán vagyok elégedett, de akárhogy alakítgattam, nem lett jobb. Egy jobb fénykép biztosan sokat dobna rajta, de sajna nem találtam. Az emlék viszont, ami hozzá fűződik, sokat jelent nekem. Ez volt Julcsika első pocsolyázása, és imádta nézni, ahogy a bátyó csobban a pocsolyában. Emiatt aztán letettem arról, hogy a netről keressek fényképet.


Posted by Picasa

Read more...

Mocha Morning by Val C. Designs

>> 2009. október 30., péntek

És íme, itt a második CT-tagságom, amiért hálám örökké üldözni fogja Ányit! :) Val készleteit már többször megcsodáltam Ányi oldalain, és most én is alkothatok velük. Hihetetlen! Annyira de annyira boldog vagyok!

A DSC-n van egy kihívás, ahol az ő template-jével kell oldalt alkotni. Szerintem nagyon szép, aki szereti az egyszerű (a szó legjobb értelmében!) oldalakat, annak ajánlom. Én is ezzel készítettem el az első CT-munkámat nála. És egy gyönyörű készletet választottam hozzá, ami ugyan nem a legújabb, de beleszerettem a színeibe.







És ez az oldalam vele, és egy szívem-csücske idézettel: "Az életet nem azok a napok jelentik, amelyek elmúltak, hanem azok, amelyekre emlékezünk." (Pjotr Pavlenko)
A fotó a nászutunk utáni első munkanapon készült, amikor fotópapírvásárlásból értünk haza. És vettünk egy mini kameraállványt is, amit egyből kipróbáltunk. És tényleg ilyen boldogok voltunk! :) És még azok is vagyunk, csak kicsit több a ránc a szemünk alatt, amióta gyerekeink vannak! :)
Posted by Picasa

Read more...

Quincy by Miranda Scrap Designs

>> 2009. október 29., csütörtök

A DST-n találtam ezt a One Kit Call kihívást, és nagyon megtetszett a készlet. Szerintem gyönyörűek a színei! Próba szerencse alapon kommenteltem, és Miranda ki is választott.



A készletet itt tudod megvásárolni hamarosan. (A kihívásban az szerepelt, hogy pénteken vagy szombaton lesz elérhető.) És íme az én oldalaim, kikről másról, mint a gyerkőcökről... :)



Julcsikánk és az elválaszthatatlan IKEA-s tehén. (A biztonság kedvéért már kettő is van neki - ha az egyik mosásban lenne -, és ha mindkettő szem előtt van, akkor egyszerre próbálja szorongatni. Ez persze elég bravúros mutatvány, ha az ember egyik keze foglalt... :)



[GSO - DST]

És egy oldal Benikémről. Most ez a kedvenc fotóm róla. Olyan jól látszik az a gyönyörű, értelmes tekintete! (Hogy elfogult vagyok...?! Igen! Egy anyának ez a dolga... :D) Miranda ezt az oldalamat választotta, ez szerepel majd a "kitpreview"-ban (hogy mondják ezt magyarul?!).
Posted by Picasa

Read more...

Buli Juli


Rucola Design Miss Metal

Nem is újságoltam még, hogy "megnyertem" Kovaxka új készletét! :) (Köszi, Ildi, még egyszer!!!!!) Van egy fotó, amivel majd mindenképp akarok egy oldalt készíteni, mert nagyon illene ehhez a készlethez. De sajnos nem találom. (Még a digi korszak előtti, valamelyik albumban lehet, vagy talán otthon, anyukámnál. Remélem, meglelem egyszer.) Így egy mostani képet kerestem.
És ki másról, mint Julcsikánkról. Nagy bulis a lelkem! Illik ehhez a készlethez. Itt épp alszik. Nem feltétlenül biztos, hogy buli után, de akkor is ugyanígy el szokta magát dobni, szóval nekem ez jut erről a képről eszembe.
Posted by Picasa

Read more...

AC Designs - B For Boy

>> 2009. október 28., szerda

Még valamikor a múlt hét folyamán olvastam a B4S-en egy One Kit Call felhívást. Megtetszett a készlet, és jelentkeztem is rá. De nem jött válasz. Kicsit szomorú is voltam, de aztán megfeledkeztem róla. És legnagyobb megdöbbenésemre tegnap válaszoltak nekem: mégpedig azt, hogy szeretnék, ha az állnadó csapatuk tagja lennék.
Ők az AC Designs, és itt a készlet, ami megtetszett. A párnákba szerettem bele... :)


Megvásárolható itt.
És itt az oldalam, amit ezzel a készlettel készítettem. Ugye látszik, hogy mennyire bejöttek a párnák...?! :)
Posted by Picasa

Read more...

Blogdíj

>> 2009. október 27., kedd



Ezt a díjat kaptam - sorrendben - Kovaxkától, Beandy-tól, Kriszta anyutól és Altalena-tól. Lányok, nagyon-nagyon köszönöm! Nagyon meghatódtam! :) Olyan aranyosak vagytok.
A szabály szerint 7 embernek kell továbbadnom, mit mondjak, gondban vagyok. Akik fel vannak tüntetve az oldalsávomban, azoknak rendszeresen látogatom a blogját, és nehéz kiemelni hetet közülük. Úgyhogy ha rajta vagy az olvasott blogok listáján, nyugodtan tekintsd magadénak a díjat! :)
De azért hogy ne szakítsam meg a sort, itt az én 7 választottam:
Gigi
Ányi
Osli
LaceE
Eagleszem
Cewe (Krissz)
Blog4Scrap

És a tegnapi és mai nap még két CT tagságot is hozott! :) De erről majd később! Mindenesetre annyira örülök! :)



Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP