Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Tik Tak Tik Tak by Eledhwen Designs

>> 2009. december 26., szombat

Ez egy időzített bejegyzés, remélem, hogy működni fog... :)

Megjelent Eledhwen új készlete, a Tik tak. Első látásra beleszerettem, ennek ellenére gondban voltam, hogy mit is kezdjek vele. Végül sikerült egy oldalt készítenem, Benikém betegsége (no meg egyéb teendők) miatt többre nem volt időm. Íme:


És a készlet előnézetije:


 
megvásárolható itt / avaible here @ScrapBird

Ui: Mörjike! Ha ellátogatsz Anikó blogjára, akkor megláthatod a Benivel c. képem párját... :) :) :)

Read more...

OKC - Les Prunelles de Noël by Kalina

>> 2009. december 24., csütörtök

Karácsonyi készülődés ide vagy oda, megint találtam egy OKC-t, aminek nem tudtam ellenállni. Egyszerűen fantasztikus a készlet, én mondjuk főleg a papírokért vagyok oda, amiből aztán van benne bőven, de az elemek sem rosszak! Sajnos időhiány miatt csak egy oldalt tudtam belőle készíteni, de biztos vagyok benne, hogy jövőre még fogom használni a készletet!
És akkor itt az oldalam, Benikém rejti el azt a gyönyörű mosolyát a rénszarvas bundájában. A fotó természetesen a hétvégi fotózáson készült, fogtok még jó pár képet látni ebből a szériából. :)


És itt a készlet előnézeti képe:

 
megvásárolható itt / avaible here @Digital Crea

És ha ellátogattok Kalina blogjára, találtok ott egy kis freebie-t is a készletből:

letöltés itt / download here @Kalina's blog

És ezzel az oldallal kívánok mindenkinek békés, meghitt karácsonyt és nagyon boldog új évet! Köszönöm, hogy benéztetek hozzám, és nagyon köszönöm a kedves kommenteket, amiket hagytatok! :)
Mi most elutazunk anyukámhoz, szóval az újévig teljes scrap- és internet megvonás, bár még egy időzített bejegyzés lesz a blogon. :)

UPDATE: Kalina meghívott az állandó CT-jébe! :) :) :)

Posted by Picasa

Read more...

Ajándékok Val C.-től és a kreatív csapattól 11, 12

11. NAP:
Corinna kedveskedett nektek egy gyorsoldallal:


letöltés itt / download here @Corinna's blog

12. NAP:
Zizazzi lepett meg benneteket egy kis ajándékkal:


letöltés itt / download here @Zizazzi's blog

Read more...

Christmas kit by OsDesign

>> 2009. december 23., szerda

Orsi már megint elkészült egy újabb készlettel, és új shop-ot nyitott! Itt is gratulálok neked! :) Én ezt az oldalt készítettem, szerencsére a hétvégi fotózásról már volt karácsonyi képem is:




És ilyen a készlet, szerintem nagyon szép:


megvásárolható itt / avaible here @KKK

És érdemes ellátogatni Orsi blogjára is, és megnézni, hogy a többiek milyen szépségeket készítettek a készlettel. Nekem mindegyik nagyon tetszik! :)

Read more...

Szeretnéd megnyerni...

Gabs és Dawn Inskip új készletét, a Project E-t? Ha igen, nincs más dolgod, mint hagyni egy kommentet itt, és ha Fortuna melléd áll, tiéd lehet! :) Ha már nem emlékeznél rá, itt az előnézetije:



Read more...

Christmas Sale! - Stacy's Back Door Designs


Ha tetszenek Stacy készletei, akkor most érdemes vásárolni nála, mert január 2-ig 30%-os engedménnyel tehetitek meg. Az engedmény érvényesítéséhez használjátok az alábbi kódot: merry09 . A kép linkelve van Stacy shopjához. :)

Read more...

Freebie - Gabs Art

>> 2009. december 22., kedd

Ó, és azt el is felejtettem mondani, hogy az új készlet mellett találhattok egy freebie-t is a shop-ban, ami korlátozott ideig tölthető le. Szóval ha tetszik, uccu neki! :) (A kép belinkelve.)



Read more...

Ajándékok Val C.-től és a kreatív csapattól 10

Újabb ajándék, és most sikerült még időben közzétennem. Megint Ányi kedveskedett nektek, most egy gyorslappal:


letöltés itt / download here @Ányi's blog

Read more...

Benivel

>> 2009. december 21., hétfő


Romance Me by Vinnie Pearce
fotó: 1point4 Fotóstúdió

[GSO - DST]

Imádom Vinnie Pearce készleteit, oldalait. És ma megint elcsábultam. Vasárnap ugyanis fotósnál voltunk - mióta a gyerek(ek) megvannak, minden évben elmegyünk egyszer -, és készült egy olyan fotó Benikémmel, amit egyenesen imádok! És tudtam, hogy ezt biztos, hogy csak ezzel a készlettel lehet megszkreppelni. Szóval megleptem magam karácsonyra. És íme az oldal. Sokat nem tettem hozzá, de nekem így gyönyörű! :)
Posted by Picasa

Read more...

Ajándékok Val C.-től és a kreatív csapattól 8, 9

Folytatódik az ajándéközön, csak megint kissé lemaradásban vagyok. Benikém drága megint beteg, nem volt túl jó éjszakánk... :(

8. NAP:
2 gyönyörű gyorslap Elgalo-tól. Nézzétek csak:


 
letöltés itt / download here @Elgalo's blog

9. NAP:
Gyorslap Emmától, nézzétek csak:

letöltés itt / download here @Emma's blog

És most már megmutatom a készlettel készült oldalaimat is, bár az első ajándéknál kicsiben már láthattátok az oldalamat:


fotó: The Tree by raquel valente @deviantart

 
Tudom, tudom, ezt a fotót rengetegszer feldolgoztam már, de mit csináljak, nagyon szeretem... :)

Read more...

Szeretnél egy határidőnaplót...?

>> 2009. december 20., vasárnap

Kérdezte Sabee, és igen, én bizony szeretnék. Nem is csak egy határidőnaplót, hanem pontosan azt, amit ő készített. Hogy miért is? Erről nem írnék feleslegesen, inkább megmutatnám:


 Ugye, nem is kell több magyarázat...?! Ha szeretnéd te is megnyerni, nincs más dolgod, mint egy megjegyzést hagyni Sabee blogján. És ha még nagyobb esélyt szeretnél, akkor tedd ki a képét a blogodra, és linkeld vissza ugyanoda... :) Sok szerencsét! (Milyen kár, hogy csak egy naptár van...! :D)

Read more...

Project E by Gabs Art and Dawn Inskip Designs

Project E - egy fantasztikus collab készlet! Már maga az elgondolás is! (Itt olvashatsz róla.) De a többi, amit kreáltak hozzá... Beleszerettem. Készítettem is egyből három oldalt:

Imádtam az év első igazi havas napját. Ki is mentünk gyorsan a Városligetbe. Ott találtam a hóesésben ezt a virágot. Engem nagyon megfogott...



Aztán ahogy gőzölgött a tó a hóesésben! Fantasztikus látvány volt! Imádom ezt a fotót! El sem hiszem róla, hogy én csináltam... :) Ez a template pedig a készlet része. Szerintem ez is nagyon jó, pedig én aztán nehezen dolgozom template-ekkel!



Az utolsó oldalam fotója pedig kicsi Julcsikánk szülinapi buliján készült, persze kicsit más megközelítésben... A fotómodell a lefejezett Malacka volt. Na azért semmi horror nem volt a sztoriban, Malacka csak egy marcipánfigura volt a tortáról! A fotót pedig az én pihent férjem készítette. Én meg ezt a körítést pakoltam hozzá:



És itt a készlet előnézeti képe, nézzétek csak milyen fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!




megvásárolható itt / avaible here

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP