Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

RAK by Val C. Designs

>> 2010. november 25., csütörtök

Akarsz nyerni 3$-t Val boltjába? Nincs más dolgod, mint hagyni itt egy kommentet 29-én éjfélig, és Mr. Random segítségével sorsolok egy nyertest. Sok szerencsét! :)

Do you want to win $3 to Val's shop? Just leave a comment here until 29th midnight, and I will come back and Mr. Random select a winner. Good luck! :)





ééééés pénteken jó kis leárazás is lesz nála:


Read more...

Apa apukája...

>> 2010. november 24., szerda

A Cewe eheti kihívása nagyon megfogott - szokatlan perspektívából készült fotóval kellett oldalt készíteni. Jópár ilyen fotóm van, de ritkán készítek velük oldalt. Bele is vetettem magam a digitális fotóink rengetegébe, és 2009. nyaráról találtam ezt a fotót Benikémről. Aztán nekiláttam valami jó kis beszólását keresni, és végül ez illett leginkább a fotóhoz - igaz, ez már 2008. novemberi... :)
A kék papír a fotóból készült, annyira megtetszett az ég színe, hogy gondoltam, felhasználom. A lila-kék párosítás nekem először kicsit meredek volt, de ilyen volt a készlet, és végül meg is szoktam, majd meg is tetszett... :D


Bucket Full of Sunshine, Running and Jumping by Vinnie Pearce
Touch of Whimsy by Joanne Brisebois
papír - saját

Read more...

... és gépeltem én is

>> 2010. november 22., hétfő

mert több blogon láttam, és kíváncsi voltam. Egyszer már hónapokkal ezelőtt csináltam, de nem emlékszem az eredményre. Most ilyen lett:

71 words
Speed test

Jó kis játék... :D

Read more...

Elmaradások, változások és egy blogdíj

>> 2010. november 21., vasárnap

Lassan már szokásos módon, újra van egy-két elmaradásom... :(

Val C. Designs


Val és LieN egy gyönyörű készletet készített közösen:

available here @ZZS

Az oldalam:
fotó: 1point4 Stúdió

És egy korábbi készletéből szintén készítettem egy új oldalt, Icka gyönyörű fotójával:
Simply Joy by Val C. and Anita - available here

Jo Hanna

És már Jo Hanna is készül a karácsonyra, egy karácsonyfa-szettet készített:

available here @2peas

Mi mást is készítettem volna belőle, mint karácsonyi képeslapot... :)

O Christmas Tree by Jo Hanna
Rhoslyn by Jopke D.



Változások

Mivel mostanában folyamatosan csak loholtam magam után, kénytelen voltam megtizedelni ct-tagságaimat. Nehéz döntés volt, mert mindegyiket szerettem. Elbúcsúztam Ágitól (Mörjike), Katától (Rainbow), és Jopkéból lett Jo Hannától is. Valamint Val C.-vel is úgy egyeztem meg, hogy már csak ebben az évben vagyok nála ct-tag. Rettenetesen rossz érzés volt, de ugyanakkor meg is könnyebbültem.
Valamint a blogfejlécem is áldozatul esett ezeknek a változásoknak: kívül-belül nagy most a kuszaság, úgyhogy legalább a blogfejlécemben megvalósítottam az átláthatóságot. :)


Blogdíj

És kaptam egy blogdíjat is, amit nagyon köszönök: Margónak (Juma), Fegyának (kreativhit), Ritának, (Szr)Juditnak és Krysty-nek!!!!! :) Nagyon örülök, hogy rám is gondoltatok! :)



"Feltétele" a következő:
  1. Köszönd meg, akitől kaptad. 
  2. Tedd ki a logót a blogra.
  3. Linkeld be, akitől kaptad.
  4. Add tovább további 7 blogosnak.
  5. Linkeld be őket.
  6. Hagyj náluk megjegyzést, értesítsd őket.
  7. Árulj el magadról 7 dolgot.
Renitens módon megszakítom a sort, nem tudnék (csak) 7 embert felsorolni. Szerintem aki megfertőződik a scrap-pel, abban mindenképp kell, hogy jó adag kreativitás lakozzon. Szóval érezze mindenki magáénak a díjat. A 7 dolgot szintén kihagynám, hisz nem sokkal ezelőtt árultam el magamról nem kevesebb, mint 5-ször 7 (azaz 35) dolgot... :) Válassza ki mindenki a kedvenc hetesfogatát belőle... :D

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP