Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

New Beginnings collab by OsDesign

>> 2010. január 30., szombat

Orsi új készlete (ami egy collab készlet) kizárólag a Kreativ Kreations Korner-nél kapható. Gyönyörű papírok vannak benne. Ezt az oldalt készítettem Norka barátnőmről és legkisebb csemetéjéről:


photomask: Distressed Elegance by Chrisitne Borgfeld

A készlet:

avaible here @Kreativ Korners

És még egy jó hír: a nyitási akció alkalmával egy blogtrain keretében még beszerezhetsz egy csomó jó kis cuccot... :) Osli készletét itt tudod letölteni:
download here @Osli's blog

Posted by Picasa

Read more...

Wordart - Butterfly

>> 2010. január 29., péntek

Kedvem volt egy kicsit szöszmötölni. Imádom a WA-kat, szinte minden oldalamon használok is. És olyan jó játszani a szavakkal és betűkkel. És rengetegen töltötték le azt a kettőt, amit már korábban feltettem. Úgyhogy kicsit átalakítottam a pillangós oldalamon használt WA-t, ez lett belőle. Ha tetszik, vigyétek és használjátok! :)



LETÖLTÉS/DOWNLOAD
Posted by Picasa

Read more...

Story Time collab by Stacy's Back Door Design and...

...Designs by Sarah Bennett and Lil' Digi Bits by Jude
Stacy egy új collab-bal jött elő, az olvasásról szól. Nekem nagyon tetszik. Én persze kicsit elvonatkoztattam, könyvek nincsenek, sztorik azért igen... Épp romantikus hangulatban voltam, és olyan vidám, kedves színei vannak a készletnek, hogy egy szerelmes oldalt fabrikáltam belőle:

A készlet:
avaible here @Digiridoo Scraps

És ha ellátogattok Stacy blogjára, akkor egy freebie-vel is kedveskedik nektek: pár nyomtatható könyvjelzőt tölthettek le, amit a készlettel készített:
download here @Stacy's blog

Posted by Picasa

Read more...

OKC - Be my Valentine! by Pink Lotty Designs

>> 2010. január 28., csütörtök

Monicca oldalaival nemrég találkoztam a DST-n, és nagyon szeretem őket. Amikor megláttam, hogy az új készletéhez keres szkreppereket, akkor egyből jelentkeztem, és el is küldte nekem. A készlet rózsaszín, szerelmes, ugyanakkor nem esik túlzásokba, szerintem nagyon finom kis darab. Ezt az oldalt készítettem belőle:


A fotó az első közös nyaralásunkkor készült, Thassos-on. Szerintem pont illik egy ilyen szerelmes készlethez. Én persze nem túl sok elemet mutatok a készletből, de nézzétek csak:


avaible here @DDD

Posted by Picasa

Read more...

Adott fotó - nekem...

Most jutottam oda, hogy megmutassam nektek azokat az oldalakat, amiket nekem, az én fotómból készítettek a többiek. Mostanra már elég sok összegyűlt, így lesz látnivaló. Az elkészítés sorrendjében rakom fel őket:

Kriszta anyu:


Mörjike:


Gerbera1:
 

 Eralilla:
 

Secima:


Eagleszem:


Kriszta: 


Narcicca:


Timo:


Niki: 


Olyan jó így őket egyben látni, nem?! Nagyon örültem mindegyiknek, szeretem őket, természetesen mindet másért és másért... :) Nagyon köszönöm nektek, lányok! És persze igyekszem én is utolérni magam a lemaradásban.

És kaptam még más képeket is, megmutatom azokat is:
Szrjudit:


Timo: 

 

 
Ezeket is köszönöm! :)

Read more...

Butterfly

Az sb.hu-n most Sabee indított egy kihívást, ráadásul egy gyönyörű freebie-vel (is) kell dolgozni. Mostanában sokszor írtam, hogy mennyire imádom a maszkokat, na így vagyok ám az ecsetekkel is. És Sabee fantasztikusakat csinált! Ne hagyjátok ki!
Én Norka barátnőm legnagyobb lányának fotóját dolgoztam fel, aki épp egy pillangót szemlél elmélyülten.
A wa ismét saját kreálmány... :)


My little garden freebie by Sabee
Destrassed Elegance by Christine Borgfeld

Posted by Picasa

Read more...

Simply Love You by Gabs Art

>> 2010. január 27., szerda

Már a boltban Gabs új készlete, ami most kifejezetten romantikus-csajosra sikeredett, persze azért nem elrugaszkodva a megszokott stílusától... :) Az oldalaim:


Boszikám, aki tényleg 100%-ig lány, mit lány, igazi nő!!!!! Öltözik és frizurázkodik. Mindig. És amikor végre hajlandó voltam beletenni a hajába a csatot, még alváshoz sem lehetett kivenni belőle. Kíváncsi vagyok, mikor kezd el sminkelni... :D



Szintén Kisjuliska, és az elválaszthatatlan szerelem képe: imádja anyukám kutyáját!

A készlet:


és egy hozzá tartozó alpha:

avaible here

Read more...

Winter Delight by Rainbow Design

Kata bejutott a ScrapInsiderhez is, amihez itt is gratulálok neki! És az első ott megjelenő készlete fantasztikus. Annyira szép, finom, nagyon jó volt vele oldalt alkotni. Íme, ez született, a fotó 2008-ban készült, amikor Julcsikánk még a pocakban volt.


fotó: 1point4 Stúdió (2008)

A készlet előnézeti képe:


avaible here @ScrapInsider

És ha szeretnéd megnyerni ezt a fantasztikus készletet, nincs más dolgod, mint hagyni egy kedves megjegyzést Katának itt. És azért is érdemes oda ellátogatnod, hogy megnézd, milyen fantasztikus oldalakat készítettek a többiek (Ányi, Altalena, Sabee és maga Kata). :)
Posted by Picasa

Read more...

2/52

Kissé lemaradva, de végül elkészültem a második hetünk krónikájával. A komment - szokásomhoz híven - megint nem sikerült kurtára... :) És köszi (szr)Judit, hogy olyan szorgalmasan dokumentálod a heteiteket, ez mindig eszembe juttatja, hogy nekem sem szabad elhanyagolnom! :)


Journal Your Month by Gabs Art

A komment: Hétfőn reggel, ahogy a fiúk elindultak az oviba, Peti azzal hívott fel, hogy feltörték a kocsit. Szerencsére semmit nem vittek el belőle, és a biztosító ráadásul fizet. Szerencseszériánk folytatódott tovább, mert délután Peti elvitte sétáltatni a gyerekeket, és amikor hazaértek, vette észre, hogy a kulcsot kívülről benne felejtette a lépcsőház ajtóban: és csodák csodájára ott is volt...
Kedden vitte a kocsit a szervizbe, így viszonylag későn ért haza. A napunk amúgy is a várakozás jegyében telt: Julcsika elég nyűgös volt (fogacska, tanul járni), és ilyenkor nehezen viseli a fiúk nélküli létet. Szerencsére délután már Beni is itthon volt, de azért fellélegeztem, amikor apa hazaért végre.
Szerdán nagyon nagy öröm ért: Beni először mesélte azt, hogy az udvaron nem egyedül játszott, hanem Dodóval motorozott! Ez nagy szó nálunk, mert nagyon nehezen oldódik fel! (”Először őriztem a vonatot, de aztán úgy gondoltam, hogy sokkal érdekesebb Dodóval motoros fogócskát játszani, anya. Ez jó ötlet volt?!” - mesélte lelkendezve.)Julcsánk pedig ismét bebizonyította, hogy igazi nő! És egy nő adjon magára minden körülmények között. Vagy legalább adasson magára cipőt. Ja, hogy ez két számmal nagyobb, mint a méretem...?! Kit érdekel?! Jól áll! És tudjuk, hogy a szépségért meg kell szenvedni... 
Aztán eljött a csütörtök, és hiába húztam fel az órát, rendesen elaludtunk. Mivel Beninek folyt az orra, és köhögni kezdett, úgy döntöttünk, hogy őt nem visszük oviba. Aztán sajnos kiderült, hogy ez igazán jó döntés volt, mert napközben sem lett jobban, sőt.
A péntekünk igazán jól telt. Abból látszott leginkább, hogy Benikénk lelkivilága végre helyrerázódott nagyjából, hogy gyönyörűen játszott egyedül a kisszobában. Mert Julcsika elég nyűgöske volt, így sokat kellett vele foglalkozni. Julcsika születése előtt már sokszor volt ilyen, de azóta szinte folyamatosan egy légtérben kell lenni vele, még akkor is, ha az ember nem vele játszik. És egyre inkább látszik, hogy megszokja ezt az „új” helyzetet. Ha nem is együtt játszanak (bár az is egyre többször van, hogy igen), de legalább egymás mellett már jól elvannak. Benit sem zavarja már, ha belenyúl a játékába. Annyira jó látni őket! Julcsika meg persze istenként bámul Benire, a nagy és okos bátyóra...!
Hétvégén aztán teljessé vált az idill, apával kiegészülve minden szép volt és jó! Szombaton a fiúk tortát sütöttek, és elmentünk egy nagy közös játszóterezésre is. Julcsika is csúszdázott, imádta. Beni is nagyon jókedvű volt. Vasárnap itthon voltunk, és annyira jól esett egy kis pihenés! Este pedig Benikénk „sétálgatott” Julcsával, na persze kis atyai segítséggel... :)

Posted by Picasa

Read more...

Topdesigner leszek...

..., na ne aggódjatok, nem én török ilyen babérokra... :) És a szkrephez sincs köze. Ez egy műsor a deko tv-n, amibe bekerült a húgom is! :) A csapatuk a DESZKABÚTORZ.


Heti egy új résszel kerül adásba szerdánként 16:30-kor, az ismétléseket pedig megnézhetitek csütörtökönként 12.55-kor, péntekenként 14.30-kor és 19.30-kor, vasárnaponként pedig 13.00-or és 23.00-kor.

A sorrend a következőképp alakul:
1. rész: Megbízott és Pelino csapatok,
2. rész: Vinstyle és Designer Angels,
3. rész: Spot és Deszkabútorz,
4. rész: Előző és Főnix,
5. rész: Jungle Janes és Frendls,
6. rész: Pop és Artcraft.

Ha van kedvetek, nézzétek meg ti is. Most tartanak a 3. résznél, azaz a mai adásban lesznek a húgomék! :)

Read more...

P.I.F. - megint

Merthogy ismét jelentkeztem egyre, most DAnett-nál. És mivel nálam még van egy hely, gondoltam, meghirdetem megint:


A szabályok:
  1. Bárki játszhat, akinek blogja/flickr képtára van.
  2. Az első 3 ember, aki kommentet ír erre a bejegyzésre, ajándékot kap tőlem, melyet én készítek.
  3. Ők is meghirdetik a játékot a saját blogjukban, és várják a saját 3 jelentkezőjüket. :-)
  4. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzátok.
  5. Nem küldöm el az ajándékot annak, aki nem hirdeti meg a játékot a blogjában /flickr -en.
Eddig Krisztaanyu és Baba84 jelentkezett, szóval ha van kedved, még becsatlakozhatsz! :)

Read more...

Krisztának szeretettel

>> 2010. január 26., kedd

Köszönöm nektek a kedves megjegyzéseket Kalina Cappuccino Revisited Add On-jánál, Janka, neked külön köszi az ötletet, este meg fogom keresni a cikket. :)
Kriszta, te pedig fogadd szeretettel a wa-t. Meg természetesen bárki más is, akinek tetszik! :)



Posted by Picasa

Read more...

Funky Purple by Timo Designs

Ezt a bejegyzést már olyan régen írtam, hogy nem is emlékszem rá... :) És végre tényleg a boltokban a készlet:

És itt van Timi fantasztikus új készlete! Én beleszerettem egyből, a színek, a papírok, az elemek (bár ezekből nem használtam sokat... :D). Nagyon kis finom készlet! És az oldalaim.


Juliskánk első szánkózása. Nagyon élvezte a kisasszony! Egyedül a szánkón!



fotók: Vintage girl and Vintage girl 2 by nicolehinrichs @deviantart

És két gyönyörű fotó a deviantart-ról, nem tudtam nekik ellenállni. Szerintem jól mennek a készlethez. És egy gondolat Victor Hugo-tól: "Vigyázni kell az elhatalmasodó ábrándokra. Az ábrándozás titokzatos és finom, mint az illat. Úgy kapcsolódik a gondolathoz, mint az illat a tubarózsához. Egy mérgező gondolat néha szétterjeng és belénk hatol, mint a füst. Ábrándokkal és virágokkal egyaránt megmérgezhetjük magunkat. Kábító és előkelő, rettenetes halál. A téves gondolkodás a lélek öngyilkossága. Mérgezés. Az ábránd vonz, hízelkedik, csal, átfon s a végén bűntársává tesz. Bevon a lelkiismerettel űzött szemvényvesztő játékába. Elbájol. Aztán tönkretesz."
A cím saját kézírás. Szerettem volna valami szép kézírást, de nem akartam vesződni az ékezetekkel. Aztán annyira szabályos lett az elrendezés, hogy kellett egy kis szabálytalanság bele, így végül leírtam én és beszkenneltem. :)


A készlet:

avaible here @ScrapInsider

Posted by Picasa

Read more...

Little Birthday freebie kit by Kalina

Kalina ünnepel. És hogy mi is örüljünk, készített egy mini-kit-et, elvihetitek a blogjáról.


download here @Kalina's blog

És közben sikerült is elkészítenem egy oldalt a készletből:



Read more...

Cappuccino Revisited Add On by Kalina

>> 2010. január 25., hétfő

Amennyire könnyű volt dolgoznom Kalina készletével, annyira nehéz dolgom volt most a hozzá tartozó AddOn-nal. Na,nem mintha nem lenne jó, csak tőlem álltak távol most ezek a papírok. Végül azért sikerült összehoznom egy oldalt (Timi, köszi a segítséget! :D). Nem lett épp rossz, de azért nem ezt tartom a legjobban sikerült oldalamnak... :) (A wa megint saját gyártmány...)


fotó: 1point4 Stúdió (2008) 

A készlet:

avaible here @Digital Crea

És ha tetszik, most vigyétek, mert jelenleg ingyenes!!!! :)

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP